Jump to content

Jetta / Bora 1.8T 180hp stock

dudyyxx

Postare recomandată

Pe Alfa am cu Foliatec etrierii de vreo 3 ani cel putin - a inceput abia anul trecut sa se cojeasca dar pe zone mici - aparent pe zone decapate mai prost.

Pe Bora am etrierii albastri - dar nu am idee cu ce i-a vopsit Robert - insa de cand am masina nu s-au cojit.

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dudyyxx

681

• Rujjuman

76

• Muale

72

• Circoloco

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu anul trecut i-am facut gri,dar cu alt spray,si au tinut, acum nu era sarita vopseaua pe nicaieri

Link către comentariu

dudy mi se pare mie sau a ajuns vopsea si pe interiorul aripii ? mai exact pe colturi...sper sa o dai jos ca arata urat asa...

Link către comentariu

am curatat tot.roata aia am facut-o prima si nu izolasem tot.celelalte le-am izolat calumea.am curatat, totul e ok

acum se vede mai bine culoareapost-78485-13947900793087_thumb.jpg

Link către comentariu

da lampile se aprind pe pozitie

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

pai daca dadeam placutele jos se vedeai foarte urat.asa cand le voi schimba, le voi vopsii si pe celelalte.vopseaua este asta..si nu e rosie, e un portocaliu fosforescentattachicon.gifImageUploadedByTapatalk1394727468.339979.jpg

am vazut ieri in Bricostore spray d-ala, e folosit pt marcaje pe santier (pulverizeaza si cu capul in jos), nu stiu cat rezista temperaturilor inalte.

Link către comentariu

salutare.am si eu o mare rugaminte.cine ma poate ajuta sa aflu codul casetofonului original?asta e casetofonulpost-78485-13951717920332_thumb.jpg

Link către comentariu

esapament? 

parca mai vazusem ceva tevi pe topicul asta, alea au fost la intercooler?

spor la treaba

Link către comentariu

da ala a fost intercooler-ul.acum termin evacuarea, ca o aveam facuta decat pana la jumate.

ms ms

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

am terminat.toata evacuarea full inox,fara mediana.are un sunet infiorator:D,demential pot spune.o sa incerc sa fac un filmulet,dar iphonu' nu stiu cat de bn scoate sunetul

am si rearanjat pozitia finaleipost-78485-13953239984805_thumb.jpgpost-78485-13953240049818_thumb.jpgpost-78485-13953240105705_thumb.jpg

Link către comentariu

gata si sonorul.distorsioneaza sunetul la un moment dat,dar na,e iphone :))

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

Ce configuratie aveai inainte si ce configuratie ai acum?simti ceva putere in plus?se aude ok,insa nu inteleg dc se aude suflul ala cand scade turatia...

Link către comentariu

din cauza telefonului, ca in realitate nu se aude.pai aveam doar downpipe-ul pe 76 si plecat cu 1m de teava de 63 din el.si acum am facut-o pe toata.nu se simte putere,sau nu-mi dau eu seama,dar inainte se mai plafona la accelerari bruste,aqm a disparut plafonarea,si o simt eu ca accelereaza mai usor.am soft,evacuare 63,intercooler,DV007p,si nici eu nu mai stiu ce:))

Link către comentariu

Si ce finala ai? si eu o am pana la jumate de 63 fara catalizator apoi intermediara si finala cu diametru stock 55,vroiam sa o fac si eu pe toata de 63 dar nu stiam daca sa mai pun intermediara sau sa pun tub drept apoi finala....imi e frica sa nu se auda exagerat si urat...

Link către comentariu

eu nu mai am nimic.nici catalizatoare nici mediana.si finala e tot pe 63

dar parerea mea e ca daca nu vrei sunet tare,pune intermediara

Link către comentariu

Se aude f misto, in realitate cred ca e si mai si. Dupa parerea mea, modificarile la esapament au o linie fina intre sunet frumos si galagie, ideale mi se par cele cu valva (dar si scumpe) :p

Pe tine cat te-a costat traseul?

O fina carcoteala: tevile de ce nu le-ai taiat la contur cu bara? Adica cea din exterior mai scurta putin?

Link către comentariu

Foarte "suparat" sunetul! 

Pana la urma ai finala sau nu? Ca nu am inteles prea bine.

Link către comentariu

da am finala.nu am vrut sa tai ca mi-e frica sa nu o stric.intradevar,in realitate sunetul e mortal.pai am dat 150lei pe 4 coturi si 100 pe 2m de teava.le-am luat de la un prieten.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!