Jump to content

Jetta / Bora 1.8T 180hp stock

dudyyxx

Postare recomandată

pai si care mai e rostu' daca fac cuplu mare si nu accelerez peste 4000.

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dudyyxx

681

• Rujjuman

76

• Muale

72

• Circoloco

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

motan spunea sa nu ii dai pedala la fund,brusc inainte de 3500-4000rpm...nu sa nu sari de 4000

Link către comentariu

Ce modificari ai,ce putere?Nu se vede la ce viteza te opresti,este cumva 160 cand schimbi treapta? ar fi ok daca ai face un 100-200 ...

Link către comentariu
Publicat (modificat)

nu am putut filma bine si nici sa merg bine din cauza ca am tinut si telefon si volan schimba si viteze.da 160 si ceva.undeva la 230 cp,330nm cuplu,ca si modificari ar fi:evacuare 63mm fara catalizatoare si fara mediana,downpipe marit,admisie Simota,electrovalva N75 de S3,BOV Forge 007p,bobine rosii(cica mai bune),kit furtune siliconice Samco,momentan astea imi vin in minte. o sa fac si un filmulet mai ca la carte

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

E motor AUQ. Navigatia este dedicata. Jantele da sunt replica, cele cromate le-am dat fiindca nu imi placeau deloc

Am 153.000 km cu ea. Pe spate e cu numar patrat. E diferita la faruri, bari,si nu mai stiu ce fata de bora

E in 5 trepte. Chiar azi m-am dat bine la ea:d

Bordul e si in mile si mai mic scris dedesubt km

cam asa merge masina.a trebuit sa tin si telefonul cu o mana, ca altfel se putea mai bine.http://youtu.be/yvwYv-soDXY

Imi place masina, felicitari.

Am avut si eu un AUQ pe O1RS acum 3-4 ani si mi-a placut mult ansamblul motor+cutie. 

Nu ti-ai mai facut corectia de km cand ai schimbat ceasurile sau ai mers cu spatele? :lol:

Multi km fara probleme.  :beer:

Link către comentariu

nu am mai facut corectia pentru ca mi-am facut carte service si am facut-o pe km actuali.si am facut ceva revizii de atunci.oricum la inceputul cartii am scris ca masina mai are 59.000km in plus fata de bord.

Link către comentariu
quattro3001

Mie unu mi se pare ca trage dar nu tare stralucit si tu Nu ai acelasi ambreiaj ca cel dupa seat ibiza! Sfatul meu ramai potolit cu cresterea de cuplu ca risti sa fuga ambreiaju este si foarte pacatoasa cutia in 5 trepte la mine masina merge cu 478nm cu ambreiaju stock fara probleme 

Link către comentariu
Publicat (modificat)

deocamdata mai astept. o sa imi iau si debitmetru de S3 si cand voi reface softul atunci imi vor spune cei de acolo daca imi tine sau nu ambreiajul mai mult.o sa fac un alt filmulet cu un prieten ca sa pot conduce linistit si atunci o sa vezi cum trage ea de fapt.eu unul sunt foarte multumit

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

am facut toate grilele negru mat.maine o sa duc si oglinzile sa le fac la fel. arata super super frumos. in poza nu se vad asa bine. maine voi face alte poze cu aparatul

post-78485-0-69060800-1368462850_thumb.j

post-78485-0-21531900-1368462864_thumb.j

post-78485-0-93962100-1368462873_thumb.j

Link către comentariu

Ai dat folia jos de pe capota?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Link către comentariu

da , am dat-o de mult timp.sunt cateva luni bune

Link către comentariu

Daca vrei sa pui debitmetrul de s3, sa schimbi si tubul de admisie care duce in turbina,altfel daca lasi acelas tub si faci o adaptare pentru maf de s3,e frectie la picior de lemn,bani cheltuiti aiurea.

Modificat de motan
Link către comentariu

pai oricum nu o sa mai intre pentru ca debitmetrul de S3 este mai mare si nu mai intra in tubul actual.

Link către comentariu

Stiu ca nu o sa mai intre,tocmai de aia ziceam sa nu cumva sa te gandesti la vreo adaptare cu acelasi tub pe admisie.Sunt rare admisiile siliconice pt k03, care sa fie la MAF de s3 si jos sa intre in k03....deci trebuie debitmetru +tub siliconic, sau daca reusesti sa faci rost de carcasa debitmetru si iti bagi senzorul tau MAF. Ce timp ai acum pentru 100-200?

Link către comentariu

sincer nu stiu,nu am facut pana acum testul asta, dar vreau sa vad.o sa revin si cu un filmulet.in furtunul siliconic intra,iar in partea cealalta adica inspre filtru pun un cot mai mare,atata tot

cotul din partea dreapta a debitmetrului,cel dintrece cele 2 coliere il voi schimba cu unul in care sa intre cel de s3

post-78485-0-88104700-1368477688_thumb.j

Link către comentariu

inceteaza sa mai pui poze cu masina asta ca imi creste invidia :D ...Astept sa imi soseasca duzele Race520 si ambreiajul sport,softul de la ABT Deutchland si pe urma imi trece invidia(nu total),dar la cum arata masina asta...sa nu te taie gandul sa o vinzi fara sa ma suni inainte :D

Link către comentariu

:)) foarte bine Laur foarte bine. mai investeste si tu nu numai altii:)) .gata si oglinzile

post-78485-0-25620200-1368703832_thumb.j

Link către comentariu

le-am dus la un vopsitor,acolo le-am facut toate.si grilele,tot.nu stiu ce si cum

Link către comentariu

ce imi plac grilele din fata cele cu gauri :wub: ...si distantierii arata bine cu jantele in dreptul aripilor....de fapt imi place cam tot la masina asta :)

Modificat de lucyyy
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!