Jump to content

Jetta / Bora 1.8T 180hp stock

dudyyxx

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dudyyxx

681

• Rujjuman

76

• Muale

72

• Circoloco

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

salutare. nu am mai scris de ceva timp pe aici. azi am ridicat suspensia ca nu se mai putea, ziceam ca merg cu plugul.avea 63 cm garda la fiecare roata. acum am 66 cm fata si 64,5 cm spate , acum pot sa zic ca e altceva, merg linistit

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

poze de sezon.maine o spal ca in curand nu se mai vede ca e neagra:p.abia astept sa treaca uarna sa o trantesc de pamant ca nu imi mai place cum arata asa.dar cu suspensia ridicata e mai mult comfort, e mai moalepost-78485-13570759272128_thumb.jpgpost-78485-13570759364104_thumb.jpgpost-78485-13570759441664_thumb.jpg

Link către comentariu

Asa ii iarna , nu avem ce face !!! Oricat ai vrea sa o pastrezi curata nu poti in Ro !!

L.E - acum am vazut ca e in 5

Modificat de H0lyBoy
Link către comentariu

Ce planuri ai cu masina? Ai pus-o la vanzare, ai scazut pretul, ai crescut pretul, ai scazut pretul, acum vad ca a disparut anuntul de pe vwforum, insa a aparut pe autovit....

Link către comentariu

da am o cunostinta care vinde o octavia 2 rs.la un pret foarte bun si de asta am pus-o la vanzare.in caz de vinde el masina,o sa o scot si eu de la vanzare.o dau doar daca gasesc ceva mai bun.iar pe forum nu o mai pun,ca aici mai mult ti se reproseaza si se gaseste cineva sa comenteze.si rar greu isi vinde cineva masina

Link către comentariu

Imi pare rau sa aud asta - doritorii de masini sport sunt in numar redus, ce-i drept, iar procentul reprezentandu-i pe cei care sunt dispusi sa ia o masina second destul de plimbata (asta inseamna, din punctul meu de vedere, orice peste 40.000 km) si modificata (la motor - chiar de-ar fi vorba de schimbarea admisiei) e infim, cu toate ca masina respectiva a fost intretinuta exemplar.

Legat de forum - eu unul as prefera sa-mi cumpar masina de pe forum de la un utilizator destul de cunoscut in comunitate, cat timp istoricul masinii ar fi unul sincer si curat. As aprecia, oricand, "cuvantul" unui om pe care sa-l cunosc cat de cat (chiar daca indirect) mult mai mult decat promisiunile false si desarte ale samsarilor (de care, hai sa fim sinceri, e plina Romania).

Iti urez multa bafta, orice ai alege sa faci (s-o vinzi, s-o pastrezi, s-o schimbi, etc).

Cer scuze pentru numarul exagerat de paranteze, am simtit nevoia de a face anumite completari, pentru a nu se intelege gresit ideea mesajului.

Link către comentariu

sunt de accord cu tine.dar nu toti gandesc asa.daca nu o dau pe cat vreau eu, nu o vand deloc. stiu ce masina am stiu tot ce are stiu cum merge.si stiu cat am investit in ea.si bani si ore de munca si pasiune.si nu vreau sa o dau degeaba sau pe altceva care sa trebuiasca iar investitii.oricum probabilitatea ce-a mai mare este ca pastrez masina.dar sa vedem ce va fi

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salutare.sa mai stergem praful pe aici,k s-a asternut destul.de ultima data cand am scris pe forum am schimbat droserul de la farul din dreapta,nu mai aprindea xenonul deloc.in rest masina se comporta exemplar,benzina sa fie

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina asta are un interior deosebit! Foarte frumos intradevar. Sa te tina sanatos cat mai mult fara nicio problema!

Link către comentariu

acum am observat, tetierele sunt diferite la modelul de US? pana acum la bora vazusem cele patrate cu gaura in centru

Link către comentariu

da,sunt diferite,am crezut ca sunt si pe alte bore, dar toate pe care le-am vazut eu aveau cu gaura

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

Nu, tine de anul de fabricatie - sunt si pe forum Bore mai noi de 2002 aprox cu tetiere stil Golf, fara gaura in centru. Si am vazut destule prin trafic cu tetiere "normale"

Link către comentariu

in sfarsit am gasit pe cineva sa imi poata face plafonul,si la un pret mai rezonabil.deci material piele neagra+manopera=550lei.acum a ramas sa il sun ca sa ne intelegem cand ma duc sa o fac.dureaza 2 zile toata treaba

Link către comentariu

piele normala? pretul e bun,avand in vedere suprafata. 

doar sa nu ai probleme, pielea este destul de grea si sa nu se lase...de obicei pe plafon se pune alcantara (rezista bine,mai ales ca nu se freaca nimeni de ea cum se intampla pe scaune)

ce culoare pui?

Link către comentariu

da piele normala.eu i-am spus baiatului ca vreau una cat mai subtire.alcantara e foarte scumpa.ma gandeam sa pun neagra,dar ma mai gandesc

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

Ori pui alcantare ori lasi plafonul asa cum e el... 

De ce vrei sa faci modificarea asta? 

Link către comentariu

asta e problema, interiorul tau e deschis... ai putea pune ceva alcantara sau material textil gri sobolan...mai inchis nu stiu cum se asorteaza.

piele neagra doar daca ai si scaunele la fel

Link către comentariu

tocmai ce am vazut niste lucrari ale lui si nu imi place cum arata cu piele normala.cred ca o sa il fac cu material textil.problema e ca el nu are si trebuie sa cumpar eu,dar nu stiu ce material sa cumpar.o sa iau la culoarea care e si acum

modificarea sunt nevoit sa o fac deoarece s-a dezlipit plafonul in 2-3 locuri.in vara am facut tapiteria si baietii de acolo mi-au aspirat plafonul si s-a dezlipit

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!