Jump to content

Jetta / Bora 1.8T 180hp stock

dudyyxx

Postare recomandată

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dudyyxx

681

• Rujjuman

76

• Muale

72

• Circoloco

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masinuta sa o stapanesti cu placere....si eu am o Jetta dar model Mk3 adusa la fel din state cu motorizare VR 6 full option stock...daca nu am sa o vand cred ca am sa ii schimb si eu putin aspectul...lol.

Link către comentariu

ms la fel.pai ce sa zic,spor la munca si sa o faci frumoasa.cand auzi VR6 iti clipesc ochii:d

Link către comentariu

anuntul l-am vazut valabil. "6500e cu jantele aliaj sau 6000 cu jantele de tabla"

(ce-ti mai place sa o tragi in poze :) )

Link către comentariu

normal ca imi place:)). daca primesc o oferta buna se poate sa o dau. daca nu , nu.

Link către comentariu

as vrea si eu farurile originale cu xenon.le are cineva?sau dati-mi si mie un site de un as putea achizitiona

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

nu am mai scris de ceva vreme pe aici. astazi masina a primit un polish total.un nou senzor de temperatura, si pana la sfarsitul saptamanii voi face si distributia

Link către comentariu

salutare.ce parere aveti despre un blow-off,as vrea sa imi pun ce parere aveti merita?

Link către comentariu

ataseaza si niste poze cu masina dupa ce a primit polish

Link către comentariu
Publicat (modificat)

si poze dupa polish.cam tarziu dar merge

post-78485-0-42016200-1336649810_thumb.j

post-78485-0-80249100-1336649819_thumb.j

post-78485-0-29735800-1336649832_thumb.j

post-78485-0-02701500-1336649845_thumb.j

post-78485-0-60013500-1336650323_thumb.j

Modificat de dudyyxx
Link către comentariu

cine imi poaate spune ce as putea sa fac sa nu se mai aprinda farurile cand las frana de mana jos si cand o trag sa nu se mai stinga.vreau sa folosesc blocul de lumini ca oricine.am schimbat si blocul si degeaba.la pozitia 0 merg non stop si le opresc cu frana.pe pozitie merg cu pozitia iar la pozitia unu am si pozitia aprinsa si farurile.

Link către comentariu
dark_master

Din cate stiu, ceea ce descrii tu e Daytime Running Lights, pentru SUA. La ei este activata faza scurta ca lumini de zi. Ca sa scapi de acest comportament trebuie sa vorbesti cu un coleg cu VAG-COM si se rezolva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!