Jump to content

Jetta / Bora 1.8T 180hp stock

dudyyxx

Postare recomandată

nu stiu ce sa zic.oricum acum masina merge mult,mult mai bine decat inainte sa o curat

Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dudyyxx

681

• Rujjuman

76

• Muale

72

• Circoloco

49

Top Posters In This Topic

Posted Images

Finute......

Nu ai o poza cu lampile montate pe o masina, sa vedem cum arata ?

Link către comentariu

De fiecare data cand vad modelul asta de stopuri (dar pe rosu) ma oftic. Unul din ele la mine s-a ars si nu-l mai pot reface. Mai stau cu astea normale si o sa revin si eu la ele. Arata prea bine si prea OEM, dar repet...pe rosu cu alb. La tine ar arata si mai bine, ca aici

Link către comentariu

offtopic.. ce frumos "rage" jetta din filmulet :D

ontopic: buna alegere eleronul de tip M..stopurile sunt ok,dar cred ca pe rosu arata mult mai bine

Modificat de sorin_crisan
Link către comentariu

sunt de bun gust stopurile...imi plac...despre eleron nu stiu ce sa zic...nu am mai vazut pana acum..dar cred ca da un aer sportiv :icon_thumleft:

Link către comentariu

da intradevar arata bine si aste pe rosu cu alb.deocamdata nu mi le pot lua fiindca nu am bani,dar sper sa le vand pe ale mele si le voi lua.cat despre eleron nu stiu ce voi face cu gaurile din portbagaj,daca il dau pe actual jos imi raman 2 gauri cum este el prins.

te refereai la stopuri astea?

si asa arata eleronul care il vreau eu.cred ca arata super bine
Link către comentariu

Sa stii ca singurul lor dezavantaj e becul de ceata. Este foarte slab datorita unei carcase rosii din plastic gros, in care sta becul. Practic carcasa aia da culoarea rosie. Este destul de gros si de proasta calitate plasticul respectiv. Nu trece foarte multa lumina prin el

Link către comentariu

pai eu nu am ceata:)) nici pe stopurile astea eu nu am ceata.nu stiu dc.probabil la americani nu e ceata:))

Link către comentariu

da este adevarat.

modele de america nu au ceata pe stopuri. si eu pe passat am stopuri de sua si nu au asa ceva...

cand le-am pus sus imi dadeau eroare : daca puneam frana se aprindea in bord martorul de ceata spate si daca puneam ceata se aprindeau toate pe frana...2 diode si s-a rezolvat plus o placuta de facea punte scoasa de tot ...

difera la interior fata de europa , au mai putine becuri si pe frana se aprinde toate , cel putin asa ii la mine...

bafta cu masina in continuare si, ca sfat, merge pe cele rosii la culoare ....

Link către comentariu

numarul ala patrat e belea :) , f misto masina ! Drive safe ,

P.s. a nu se lua in nume de rau , dar as renunta la eleron :( nu suntem in nfs sau tokio drift :( , repet nu e cu rautate !:)

small-logo.png

Link către comentariu

da e frumos cu numarul patrat dar problema e ca nu pot lua numar mic,cei de la politie imi da numai dasta mare.nu stiu cum sa fac sa iau unul mai mic.in legatura cu eleronul e frumos si cu asta dar parca e mai frumos ala tip M

Link către comentariu

mie imi place actualul...daca ti-l pui pe cel tipM ce faci cu asta?:))

Link către comentariu

de ce nu da politia nr patrat? cei cu masinile de america,cu locas patrat in bara ce fac,pun nr lung peste?

care a fost explicatia politiei?

Link către comentariu

da e frumos cu numarul patrat dar problema e ca nu pot lua numar mic,cei de la politie imi da numai dasta mare.nu stiu cum sa fac sa iau unul mai mic.in legatura cu eleronul e frumos si cu asta dar parca e mai frumos ala tip M

Nr mic nu....numar patrat, da. Iti zic eu cum faci....faci poza la masina - cu telefonul - si ii zici, cand mergi sa ceri numere, ca ai numar patrat pe spate. El o sa zica ca tipul tau de masina, vine cu numar normal.....si tu ii arati poza.

E obligat sa iti dea placuta, in functie de modelul care il ai tu, la hayon.

Link către comentariu

nu,imi da numar patrat cu mi la dat si pe asta,dar problema e ca e pra mare.eu din asta am decupat o gramada si tot e mare.am vazut ca sunt altele si mai mici.cum sunt la motocilete

Link către comentariu

iar ma batea gandu' sa o dau.ma gandeam la un golf 5,nu prea ma intereseaza motorizarea dar imi place mie foarte mult cum arata

Link către comentariu

da, placile de moto....exclus... in schimb, le faci la centrele speciale. E unul pe langa mine - cu talonul si 50 lei, iti face,

Link către comentariu

Nu sunt. Omologate sunt de la Politie si atat. Doar ei le elibereaza omologate. La centre de imprimare unde fac si asa ceva, scrii nume de tirist sau diverse mesaje. Nu au voie "in mod legal" sa faca placute inmatriculare.

Iti ziceam ca pun poze cum bat OEM-urile. Cel de pe stanga posibil sa fie becul pe duca sau oglinda din lupa afectata. Cel din dreapta focalizeaza bine, adica fara defecte. La eficienta sta cam slabut, parerea mea.

Deci ca si concluzie, dupa parerea mea, ramai cu ce ai...

post-16307-0-82198000-1326384155_thumb.j

post-16307-0-99766100-1326384175_thumb.j

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!