Jump to content

Passat B6 2.0 TDI 170cp

dr_dumi

Postare recomandată

Salutare si bine v-am gasit.

Astazi am achizitionat si eu masina mutandu-ma de la BMW la VW, diferente ca de la cer la pamant.

Masina este Passat B6 2.0TDI DSG 170 cp Highline, iar in prezent are 106000km.

post-27731-0-15127100-1296146020_thumb.j

post-27731-0-88238800-1296146033_thumb.j

post-27731-0-29533500-1296146043_thumb.j

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina . sa o stapanesti sanatos .

Sa vezi cum e sa treci de la Passat la Audi . Atunci diferenta .

:Driver:

Link către comentariu

Bine ai venit.

Frumoasa masina. Mai spune cate ceva despre ea.

Diferentele de care vorbesti sunt in bine sau in rau fata de cealalta marca germana?

Link către comentariu
mutandu-ma de la BMW la VW, diferente ca de la cer la pamant.

Diferente...ok :D...dar in favoarea cui? a BMW-ului sau VW-ului? :)

Imi place foarte mult Passatul tau. Sa-l stapanesti sanatos :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa o porti sanatos si fara probleme mari!

vixen, motorul e PD.

ps. BMW - cerul, VW - pamantul, omul a spus tot.

ps1. mare atentie la cutia de viteze, nu poti sti cum a fost exploatata, vezi schimb de ulei si filtru. Trage un pic de ea, fa un drum mai lung si vezi daca-ti declara prietenie sau nu.

Modificat de theo
Link către comentariu

Pai sa va povestesc. Masina mi se pare mai putin dotata fata de bmw-ul de la care vin DAR sunt multe alte avantaje pt care devine considerabil mai favorabila decat bmw-ul. In primul rand comfortul este mult mai accentuat. Vin de la un interior sport la unul odihnitor la care cu siguranta un drum mai lung se va simti mult altfel decat in seria 3 anterioara.

Despre dotari, in mare parte ati vazut cam cum e dotata masina. Imi pare rau ca "navigatia" este atat de limitata la modul ca nu se pot vedea filme/videoclipuri pe display-ul respectiv. Alt neajuns ar fi ca nu am primit CD-ul/DVD-ul cu harta Romaniei sau a Europei de est, este ca si cum nu as avea navigatie. Anyways adevaratele neajunsuri ar fi altele dupa parerea mea. Printre ele pe primul loc se numara faptul ca am decat o singura cheie si NEAPARAT vreau sa o re-codez si sa mai iau una, cel putin asa am auzit ca se procedeaza. In al doilea rand, masina nu are carte service, si eu nu stiu daca proprietarul anterior a facut sau nu schimbarea distributiei. Si distributia asta de ce nu are oare un bec care sa se aprinda si sa iti spuna ca tre sa o schimbi?! :D

La bmw eram pe lant, alta viata, basca mai aveam si carte service :D Dar in fine, astea is detalii. Ar mai fi faza cu butonul de la frana de mana care azi am apasat pe el si am ramas cu un martor in bord si fara frana de mana. Mai tarziu pe seara l-am tinut apasat vreo 10 secunde si a disparut martorul si acum merge fara probleme.

O sa am rugamintea la cineva care poate sa ma ajute sa imi spuna si mie de unde sa ii gasesc manualul de instructiuni al masini ca nici pe ala nu l-am primit.

Sunt foarte incantat de masina in rest, de consum sunt extrem de incantat, venind de la o masina tot de 170cp, am pus dimineata un pic peste un sfert de rezervor si acum pe seara mai era un sfert, asta in conditile in care la 3-ar s-ar fi dus lejer sfertul respectiv :blah:

As mai vrea sa mi se recomande de la cei care sunt mai vechi pe acest forum de un user care se ocupa cu piese de schimb, la cealalta masina asa aveam si cu siguranta si aici trebuie sa existe o persoana asemanatoare :icon_thumright:

mi-ar placea sa vin si eu la intalniri daca organizati si sa va vad si eu masinile voastre eventual sa impartasim pareri.

LE: de aceea am intrebat mai devreme de un "provider" de piese ca vreau sa schimb cat mai rpd ulei distributie filtre, si ulei cutie dsg am auzit ca se schimba insa e ceva mai sensibila treaba aia si nu se schimba oricum. Legat de cutie, nu am mai avut DSG pana acum, nu recunosc prietenul de dusman, ideal ar fi sa ma intalnesc cu cineva dintre voi care are aceiasi cutie si sa va spuneti voi parerea :)

Modificat de dr_dumi
Link către comentariu

vixen, motorul e PD.

Poate sunt eu prost informat , dar nu am auzit decat de 2.0TDI 170 cp CR

Link către comentariu

Hmm,o masina deosebita,iar dsg e cireasa de pe tort.

Se pot vedea filme pe navi,chiar si in mers,legi un dvd sau ipod pe aux printr-o interfata video+tv free,am eu asa ceva...dar cica nu ar fi recomandat.

Despre dvd de navi,se poate face rost,vorbeste cu kirkus,el a avut dvd neoriginal.

In rest,o masina gandita pt confort.

Brgds

A,in aria de vanzari gasesti si cheie briceag oem ca sa iti faci a doua cheie.

Brgds again

Link către comentariu

lucian_90tud, BMR ul are 170 CP. Toate motoarele CR au cod din 4 litere, CBAA, CBAB, CBDB, , CEGA.

Modificat de theo
Link către comentariu

:offtopic: Da, ai dreptate. :study:

Vali, el nu are nevoie de cheie briceag. La Passat e altfel de cheie.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

My bad,corect!atunci,va fi un pic dureros pt buzunar!

Brgds

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.

Sa o stapanesti sanatos. Dupa cum spunea Vali, am avut MFD2 si am reusit sa-i pun DVD cu ultima harta, insa total inutila pentru Romania. Harta incepe de la granita de vest incolo.

Iti recomand cu caldura un RNS 510. Costa 600 de euro, insa e mult peste MFD2.

Link către comentariu
the_punkreas2003

Foarte tare masina. Motorul ala cred ca face toti banii. Pacat ca pe generatia veche nu au pus si 4motion impreuna cu motorul de 170cp.

In ceea ce priveste piesele, Volksman are magazin cu asa ceva (Volksparts -> in Militari).

Link către comentariu

Arata f bine masina sa o stapanesti sanatos.

Vreua sa te intreb daca masina ai luat-o de la un cunoscut sau daca ai verificat-o dupa VIN la reprezentanta.

Pare cam ciudat fara cheie, fara istoric service...

Uite aici manualele: click

:Driver: safe

Link către comentariu

Sal.,

Frumos tractorasul.

Zi te rog ce cod de motor ai ?

E cumva 4motion sau doar FWD ?

O seara buna

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Felicitari pentru masina,inspecial pentru DSG si interior.......:X:X

@DRI@N:"Sper sa nu ma insel cand spun,insa pe motorul de 2.0 tdi de 170 cai nu sa montat 4motion pe pasat si golf........repet sper sa nu ma insel"

Link către comentariu

Frumosa masina. Sa o stapanesti sanatos. Cred ca f. important este sa verifici daca masina are codate 2 chei (o cheie la o alta persoana ar putea sa-ti creeze mari surprize), sa verifici daca km sunt reali (o simpla verificare cu VagCom-ul) si sa verifici DPF-ul (ASH Mass si Load). Referitor la documentatie e posibil sa mai am manuale in plus fata de linkul primit de la colegul de mai sus, oricum daca ai nevoie de altceva am o sa fac un upload.

Link către comentariu

Va multumesc pt aprecieri. Masina este din noiembrie 2007 fwd, la vremea aia nu cred ca era 4motion iar eu in cautarea mea doar una singura de 170cp am gasit insa luata de la nemti si cu km dati inapoi (insusi vanzatorul a spus-o). Codul motorului este BMR.

Azi am fost cu ea la PBN unde i s-a facut actiunea respectiva cu pinioanele de la pompa de ulei. Cei de la vw de la reprezentanta mi se par muuult mai ok ca aia de la bmw care daca nu aveai stiu si eu ce x6 se uitau la tine de parca aveai dacie 1310 (no offense, si eu am avut dacie).

Am apelat la Volksman si am luat toate consumabilele necesare inclusiv distributia si pompa. Preturi decente zic eu, acuma na, nu am experiente anterioare cu marca VW.

Maine merg sa mi le puna un baiat pe care l-am gasit aici pe forum, sper sa fie ok. Masina se comporta extraordinar, auto hold-ul rullz :D

Eu nu am parktronic la ea, si deocamdata sunt un pic nesigur la garari, sunt curios daca este precum auto hold-ul daca se poate pune separat. Iarasi mi-ar placea sa fac ceva cu oglinzile sa le rabatez din cheie, ca acum inainte sa scot cheia dau de butonul de la oglinzi si se rabateaza actionand butonul, insa ar fi fost mai interesant daca s-ar fi putut face din cheie ca la mertz de ex :icon_thumright:

Modificat de dr_dumi
Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos!

ce bmw ai avut?

Multumesc,

Aveam un E46 320i 170cp facelift.

Link către comentariu

Am observat ca imi lipsesc niste chestii (trebuia sa ma uit cand am cumparat-o insa nu am luat-o in detaliu) cum ar fi rama de jos de la semnalizatoarele din bara si suportul de pahare care iese din cotiera din spate. Aveti idee de unde as putea lua partile astea afara de reprezentanta unde presupun ca sunt scoruri maricele?

Azi am schimbat distributia, uleiul si consumabilele si sunt happy ca am rezolvat-o si cu astea. Se pare ca distributia nu fusese schimbata, pompa de apa anterioara avea partea rotativa din plastic am observat.

In rest numai de bine, mai urmeaza sa ma invat cum e cu padelele alea cum se schimba (la modul pe la ce turatie ar fi bine de plusat pt cel mai bun cuplu).

Astept niste sfaturi daca stiti de unde as putea rezolva cu cele 2 "parti" lipsa.

Seara buna

post-27731-0-35879300-1296341092_thumb.j

post-27731-0-61892800-1296341099_thumb.j

Link către comentariu

Bine ai venit in comunitatea VW :D S-o stapanesti sanatos si drumuri fara gropi! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!