Jump to content

Touareg vs Cayenne

pie
 Share

Postare recomandată

As vrea niste pareri obiective despre cele 2 masini.

Pe langa asta as dori sa stiu care din cele 2 a fost lansat primul, luna de preferinta pentru ca anul il stiu.

Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Silvian91imAuto

Au aceeasi platforma, aceleasi motorizari. Touareg-ul a avut lansarea oficiala in 22 Noiembrie 2002 pe piata din Germania si Cayenne-ul a fost lansat in Martie 2002 la expozitia de la Geneva. Touareg-ul a fost si este liderul clasei in care se afla cele doua masini (X5-ul a fost clasat ca fiind mai luxos, generatia E53 la vremea ei) :Driver:

http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Touareg & http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_Cayenne (Dupa cum scrie pe acolo si modelul Q7 are aceeasi platforma.)

Eu personal as lua Touareg-ul... daca ar fi sa-mi iau un Porsche... ar fi din familia 911.

Link către comentariu

Porsche showed the first images of their upcoming Sports Utility Vehicle (SUV) on the first day of the 2002 Geneva Motorshow. The car itself will be launched at the Paris motorshow later this year.

Am gasit informatia asta legata de lansare

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!