Jump to content

Golf 4 variant

bls luci

Postare recomandată

La jante pe 17 se circula cu 2.5 minim in ele, tu circuli cu 2.2 asa-i?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

da,asa e am avut 2,2 in ele ...nu stiam asta 

Modificat de bls luci
Link către comentariu

Pune poza clara cu guma din lateral,poate ai noroc...am1-2 michelin prin garaj.Barum de vara le-am donat... 

Link către comentariu
Publicat (modificat)

doar poza asta o am cu cauciucul uzat, l-am si aruncat la vulcanizare acolo.... si eu mi-am luat inca o rezerva pe 17 sa am de schimb macar anul asta sa le mai tin daca tot asa se intampla le dau jos .....

Modificat de bls luci
Link către comentariu

genul asta de uzura l-am vazut in 3 cazuri - unul e cel zis de @deenman - mers indelungat cu presiune prea mica, insa sub 2 atm, mers vreo 30km pe pana si la cauciucuri resapate.

Link către comentariu

m-as bucura sa fie sa fie cum spune-ti voi de la cauciuc , sa nu fie de directie dar nu as crede pentru ca alea pe iarna sunt ok ,ruleaza perfect , nu au deloc uzura pe interior .... reesapate nu am gasit sa scrie pe ele , nu stiu sigur asta ... si pe pana nu am mers in plus erau si Run Flat 

Link către comentariu

Uite aici cum arata un cauciuc uzat de la directie

735122l.jpg?ts=1365697709

la tine e problema de cauciuc, intre suprafata de rulare si margine lipseste efectiv bucata. Daca a fost SH si Run Flat e clar ca a avut pana si s-a umblat cu el. Si sfatul meu este la cauciucuri, directie, elemente de siguranta sa nu cumperi SH. SH cumperi o plafoniera, un scaun, un scut, o oglinda, etc dar la roti, frane si elemente de siguranta nu mai lua SH.

Link către comentariu

da...ramane doar varianta ca problema e de la cauciuc ....  cu elementele de siguranta ai foarte mare dreptate , stiu asta ,  am si zis ca daca as sti sigur ca nu mai uzeaza as lua noi , cum am luat de iarna , nu  mai am treaba 4 sezoane  cu ele ....vara asta merg asa si dupa mai vad ...

Link către comentariu

ai spus totul cu run flat!

Ai mers sau a mers fostul proprietar pe pană fără să-și dea seama. Așa taie marginea prin duritatea ei cauciucul!

Link către comentariu

macar acum stiu ca nu mai pun niciodata de Run Flat, sunt si foarte dure

am masina de 9 ani,  jantele si cauciucurile de vreo 3 ani ,fostul proprietar nu are nicio treaba...... posibil si asta sa fie mers cu ea pe pana oricum nu iti dai seama ca de-aia sunt Run Flat ... sper ca astea sa nu le mai uzeze asa , o sa urmaresc mai des ,cauciucul care l-am schimbat l-a uzat in halul asta in 2 luni

Modificat de bls luci
Link către comentariu

presiune mică sau pană pe ROF-uri așa se fac și mai repede.. spun din experiență din păcate.

Link către comentariu

da, sigur e asta cauza, imi amintesc ca si tu ai avut probleme de genu 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cu diamentrul asta , nu .... doar asta l-am pus de proba , daca erau cu vw le luam :) 

Link către comentariu

Ce diametru iti trebuie? Eu pe jantele de iarna (OEM de Audi TT) am capacele de Touareg :)

Link către comentariu

Nu e mare stiinta,masori cu liniarul,cred ca la ce jante ai Luci la tine e 56mm sau maxim 60mm,la jantele VW pe 16' sunt 56mm,dar daca ai deja capace dar nu cu logo VW poti sa iei doar insigna sa o lipeste,gasesti metalice,etc.

Link către comentariu

@Edy E 75 mm are diametrul .....

@cxr2test am masurat si am cautat peste tot dar nu gasesc la diametrul asta (75mm) 

Modificat de bls luci
Link către comentariu

75mm?e mult,ai cumva flanse?jantele sunt 5x100?

De obicei jantele de mercedes au asa mare distanta.De gasit gasesti chinezarii la 75mm undeva la 13-14$

Vezi ce dimensiuni exacte ai,adica 75mm e baza sau tot cercul jantei?baza de obicei e mai mica si exteriorul mai mare.

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

nu am flanse, jantele sunt 5x100 ,vin perfect la gauri.....

75 mm la exterior , probabil in interior e mai putin , habar n-am , de masurat in interior nu am cum doar daca i-au roata jos ,altfel nu iasa capacelul....am 2 cleme rupte la un capacel ,de asta am vrut sa le schimb ,abia mai sta prins pe janta

Modificat de bls luci
Link către comentariu

ieri i-am facut schimbul de ulei Castrol Edge 5w400+filtru MANN ( 327.840 km) ....si am inlocuit ledurile de la numar cu unele mai puternice

1.jpg

Link către comentariu

:)) bat foarte tare , partea buna e ca arata frumos asa , partea rea e ca esti foarte usor de observat :)) 

Link către comentariu
  • 2 months later...

nu am mai scris de mult timp aici , golful merge bine fara nicio problema majora...de curand a ramas masina tatalui meu , eu am trecut la alta marca (am pus si o mica poza sper sa nu se supere nimeni ) ... probabil o sa inlocuiesc jantele pe 17 cu ceva pe 15, grila originala  ..si cam atat :) 

1.jpg

2.jpg

Modificat de bls luci
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!