Jump to content

Golf 4 variant

bls luci

Postare recomandată

nu m-am gandit ca e doar atat...deocamdata e bun asta sper sa tina ceva timp ...

Link către comentariu

Pe Cj de obicei iau de la unix si au preturi ok si oem si AM.sigur ai si tu in zona.oricum important e sa te tina!

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

De la Unix am luat si eu acum cateva zile. Am luat cu 42 de lei, cel verde.Cel pe original era in jur de 80 de lei parca.

Link către comentariu

da, am si eu prin zona magazine de piese care aduc de la unix, am mai luat de la ei sunt ok la preturi( si InterCars-ul)...cat tine e bine

nu am vazut verzi , doar negre si albastre si oricum din ce mi-a zis cel de la dezmembrari e model mai vechi ce am eu.....

Modificat de bls luci
Link către comentariu

La far partea sofer ai surub lipsa sau am imbatrinit ?Mai spala masina aia mai Luci... 

Link către comentariu

ai vazut bine...urechea nu e rupta de tot e doar fisurata aproape toata si nu am mai pus surub ca nu avea rost..si oricum farul sta fix nu vibreaza nici prin gropi......prea multa apa iar nu e buna ca rugineste :))

Link către comentariu

vezi ca este kit de reparare cleme far pt golf 4.costa undeva la 32 lei si e ok!

Link către comentariu

clema farului este ultima problema care as rezolva-o la masina asta :)) ...deocamdata sunt alte chestii mai importante ce trebuie rezolvate ....

Modificat de bls luci
Link către comentariu

nu chiar la asta ma refeream :)) ...sunt cateva zone cu rugina care trebuie facute, discuri si placute spate, telescoape spate, bucse de la punte, yala la hayon , computerul de bord , uleiul , filtrele si multe altele .....

Link către comentariu

mai postam o poza de azi :)nj.jpg

Modificat de bls luci
Link către comentariu

Ok,ai facut poza si la garaj cu ea ca prinde igrasie sau da in depresie.Pe unde treci tu lejer,eu ramin suspendat... 

Link către comentariu

garajul il vede doar noaptea :D  .... e un fel de cross golf :)) 

Modificat de bls luci
Link către comentariu

La tine e ca si la americani..in garaj o pastrezi pe cea clasica si afara la iarba verde e actuala care tot se spala :)

Link către comentariu

Nu vreau sa par rautacios dar....si bentley-ul tot "ridicat" e? :))

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
Publicat (modificat)

noutati nu prea sunt, se apropie revizia de 330 . 000 km , azi mi-a facut figuri afisajul de la km s-a blocat pentru 15,20 km apoi si-a revenit si a inregistrat nr corect  de km .....  

1.jpg

Modificat de bls luci
Link către comentariu

O speli prea mult :)) . Glumesc, vezi daca sunt cauciucuri reesapate (retired trebuie sa scrie pe ele), sau vezi cat sunt de vechi daca sunt mai vechi de 8 ani sa nu te mire ca se decojesc, daca nu sunt inseamna ca ai circulat cu masina numai pe marginea bordurii ca alta explicatie nici eu nu gasesc.
Oricum schimba-le ca nu sunt sigure si cauta ceva mai noi daca cumperi SH, sa nu fie mai vechi de 2-3 ani. Ti-as lua de aici ca sunt ieftine alea folosite dar cum ajung la tine e intrebarea :)

Link către comentariu

Nu am fost niciodata adeptul lucrurilor sh. Un singur lucru l-am luat sh la masina, compresorul de clima pentru ca nou era exagerat de scump. Nu zic ca nu gasesti si lucruri bune ...

Ai putea sa arunci o privire aici http://anvelopejantepromotii.ro/cautare-produse.php?l=&h=&d=17&sezon=vara au preturi foarte bune, eu gumele de iarna de aici le-am luat si am fost foarte multumit. 

Acum na, fiecare cum il tine buzunarul :D 

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@Aerofan nu cred ca sunt reesapate nu am gasit sa scrie cum ai spus tu pe ele , sunt goodyear-uri din 2009 ..... am luat deja altele din 2015 .... am intrebat si mecanicii , nimeni nu isi da seama de la ce ....e chestia ca uzeaza lateral nu pe o parte .....

@DClaudiu de iarna mi-am luat noi , vara am zis ca merg cu SH , mai ales ca tot probleme cu uzura neuniforma sunt.... daca as sti ca nu le strica , as pune si noi am gasit la 220 lei bucata , o firma mai slabuta

1.jpg

Modificat de bls luci
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!