Jump to content

Golf 4 variant

bls luci

Postare recomandată

Marius Dan, :lol:  e fratele mai mare ... 

ro_driver  arata , dar pacat ca e cam rar fenomenul  :))

Link către comentariu

Pe minus ai curajul sa speli masina? :D. A mea e alba deja de la sare, noroc ca a plouat ieri si a mai spalat-o dar pana nu am uscat drumul si grade cu plus nu o spal.

Iar ai facut poza cu becul ala :P

Link către comentariu

Voi nu aveti spalatorii subterane in mall (gen) :) ? e mai cald acolo,poti spala linistit numai ca iarna te taxeaza in plus :D

Link către comentariu

o mai spal si cand e cu minus , nu o las plina de sare sau ce o fi solutia cu care dau pe drumuri.....dupa ce o spal o sterg imediat si pe la chedere ,si e bine ...in plus noaptea sta in garaj ....de becul ala nu ma scap :lol:

Modificat de bls luci
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Daca o lasi mai jos o sa arate si ca are jante de 17... asa arata ca asta:

02.jpg.d1e4d4e8c9cd26178c3aba8d971180bb.

Bineinteles ca inainte ai spalat-o, ai grija sa dai vopseaua jos de pe ea cu atata spalat :P. E gluma.

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

legat de suspensie chiar sunt indecis...pentru aspect as vrea si eu sa-i pun dar nu stiu daca m-as descurca cu ea.....totusi poate pana in vara ma hotarasc si pana la urma  ii pun

Modificat de bls luci
Link către comentariu

legat de arcuri m-am exprimat de enspee mii de ori,gasesti arcuri cu o spira minus coboara subtil si frumos nu trebuie "trantita" la pamant sau daca planuiesti sa ii pui jante de 22' atunci las-o asa :)

Link către comentariu

stiu,stiu ca am mai vorbit , chiar la arcuri ma gandeam are un prieten pe passat si sta foarte bine nici prea jos nici prea inalta...crezi ca mie imi place cum arata acum :))

Link către comentariu

Man, o ai de ceva vreme,tind sa cred ca iti place :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

imi poate spune cineva( cine a mai facut asta sau cine stie 100%) daca se potrivesc arcuri sport de pe un golf 4 hatchback pe golf 4 variant ?

Link către comentariu

:biggrin: ...deocamdata ma interesez care se potrivesc ,ce firme ,etc poate la primavara :wub:

Modificat de bls luci
Link către comentariu

stiu ca nu e greu de schimbat , si nu era problema  de costat ,e vorba de atins cu ea ...chiar aseara am atins fusta de la spoiler la o gura de canal care era mai sus de nivelul solului,iti dai seama cat e ea de inalta si tot mai ajung pe jos,daca pun sport cred ca cedez nervos :biggrin:

Link către comentariu

ce parere aveti de H&R ? cele rosii sunt...e sarita putin vopseaua  .... si cele albastre nu stiu ....

ffff.jpg

fee.jpg

Modificat de bls luci
Link către comentariu

Eu unul nu as lua arcuri SH. Gasesti pe ebay.de la preturi chiar ok :) Eu am dat 98€ pe ale mele (fara transport)

Cauta in linkurile de mai jos ce cod iti trebuie pt H&R sau Eibach:

http://web1.carparts-cat.com/default.aspx?230=1&34=0,2014089&36=189&35=0&32=11763&14=1&10=7859C029DCF04133AC3C6C3B47AA86B8107001&12=130

http://web2.carparts-cat.com/default.aspx?230=1&34=0,2047566&36=189&35=0&32=11763&14=1&10=28D928002E0A40B294FFA165CF0BE3D3279001&12=130

Modificat de Edy E
Link către comentariu

+1 Eibach si gasesti daca cauti bine pana in 200-250 lei tot pachetul ;)

Link către comentariu

o sa mai caut si pe ebay, nu m-am gandit acolo....mersi pt link-uri...

initial tot pe eibach am vrut sa merg , am mai spus ca are un prieten si sunt foarte ok 

nu stiam ca sunt mai multe feluri..... am luat legatura cu baiatul cu arcurile rosii si mi-a trimis poze cu ele pe masina lui si mi sa parut foarteeee joasa :( 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!