Jump to content

Golf 4 variant

bls luci

Postare recomandată

Eibach sunt sport,facute sa o coboare "fortat" nu natural sa zic asa,eu vorbeam de faptul ca sunt arcuri benzina/diesel cu 1 spira-jumate,etc in plus si altele cu una in minus si poti cobor masina fara arcuri sport si nu afecteaza nimic.cel mai bune exemple le vezi pe starada: masina ca si a ta dar e mai lasata si e tot diesel,etc.sa sti ca nu tot timpul inseamna ca ii sunt obosite telescoapele si in consecinta nu se strica mai repede telescopul cu arcuri oem mai mici cu o spira,etc asa cum nu se strica nici cu cele eibach facut special sa coboare masina.

Exemplu,concret.am arcuri oem de pe 1.6 benzina si telescoape noi oem (sau cel putin la aceleasi standarde) si masina zici ca e lasata sau telescoapele sunt duse dar nici vorba.

Link către comentariu

pai si atunci ce combinatie e buna in cazul meu?

Link către comentariu

Eibach Pro Kit e solutia cea mai recomandata,dar ti-am zis poti sa iti masori inaltimea la arc (evident masina pe cric sau ceva sa nu fie presat arcul) sau numeri spirele.Cel mai simplu ar fi sa te duci in dezmembrari/olx si cauti golf 4 variant diesel,daca sta bine cu etajul verifici in ce stare sunt arcurile si daca treaba e buna te negociezi si le-ai luat.

La jantele care le ai o sa dea bine si nu iti afectezi comfortul,siguranta.Cat despre grila fara stema,daca era modelul cu 2 linii era ok (mai ales vopsit culoarea masinii),la tine da bine cea cu stema,iar legat de stalpi,arata mai bine cu ei asa decat negri,zici ca o face mai lunga(dric),parerea mea.

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

Cu arcurile am inteles cum sta treaba...grila o sa vina pusă cea cu semn si despre colantarea stalpilor se pare ca avem părere comuna....

Link către comentariu

stalpii nu ii colantez, am mai spus ca nu imi place ,fac masina sa para mai lunga...eu zic ca arata mai bine asa  :D

Link către comentariu
  • 2 months later...

saptamana trecuta am schimbat uleiul , iar azi am schimbat discurile si placutele fata...

post-81002-0-00757700-1437225000_thumb.j

post-81002-0-03622800-1437225254_thumb.j

Modificat de bls luci
Link către comentariu

De ceva timp am jantele de tabla pe masina , nu mi-am mai facut inel de centrare la cele pe 17 , si cum am joc la caseta nu imi place cum merge cu ele.... Si nu am mai facut nici etrierii ....poate la primăvara daca masina mai merge , o cobor puțin si pun si alte jante pe ea cred ca merg pe 16 ... :)

Link către comentariu

ieri am montat jantele pe 17 , abia ieri a fost gata inelul de centrare....

post-81002-0-77810300-1437847535_thumb.j

post-81002-0-64984400-1437847541_thumb.j

Link către comentariu

Frumoase. Pune o poza cu mașina din lateral, sunt curios cat de ridicata e

Link către comentariu

Marius...da,la aia m-am gândit si eu cand ma uitam la poza....

Muale o sa pun poze maine cand ii fac mai multe recente...e foarte ridicată ,sper in primăvara sa o las mai jos

Link către comentariu

Pe spate pare ok, fata e cam sus. Dar arata bine pe jantele astea

Link către comentariu

Pe fata sunt schimbate telescoapele si s-a inaltat....daca era puțin mai joasa cu jantele astea arata bine....

Link către comentariu

Idem patit si eu dar cu spatele cele noi mai scurte cu 1 cm si totusi s-a ridicat/masurat..ciudat.

Link către comentariu

azi am vopsit si etrierii...am dat vreo 3,4 straturi ,nu i-am facut ca la carte dar sa tina sezonul asta macar

sunt 90% multumit de rezultat , as fi vrut ca verdele sa fie mai deschis dar asta e

in poze arata mai ciudat , nu stiu de ce  :))

post-81002-0-62447900-1438263303_thumb.j

post-81002-0-63914900-1438263311_thumb.j

post-81002-0-22806000-1438263323_thumb.j

Modificat de bls luci
Link către comentariu

Se vede ok,la voi nu e cald ?Ce scrie pe capacelul rotii ca mi-am sucit gitul ?

Link către comentariu

Uraaaaaaaa!!!!!!  :cheers: . Asa mai vii de acasa :P. Arata bine. Unde-i butonul de like aici? :) Mai ramane sa pui sacii de ciment in masina si nu mai comentam nimic.

PS: adica sa o cobori o idee

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Marius Dan ....asa si asa , azi au fost 28 de grade ..... STIL AUTO si inca ceva ti-am facut acum o poza cu scrisul drept, sincer nici eu nu descifrez :))

Aerofan ...live arata si mai bine  :D  ...cu supensia sunt in stand by deocamdata :lol:

post-81002-0-41754400-1438281982_thumb.j

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

ieri am facut si schimbul de antigel, am pus Hepu 50%-50% cu apa distilata

post-81002-0-96088000-1440335953_thumb.j

post-81002-0-08163200-1440336076_thumb.j

Modificat de bls luci
Link către comentariu
  • Administrator

Proportia nu e ok.

Ar trebui sa fie maxim 40-60 antigel-apa. :icon_thumleft: 

ti-am facut acum o poza cu scrisul drept, sincer nici eu nu descifrez

Ruote Stilauto.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!