Jump to content

Golf 4 variant

bls luci

Postare recomandată

Sau o ceafa,poate chiar doi si ceas! :D (mai ieftini decat sacii)

Link către comentariu

@Aerofan daca o incarc nu mai trage asa bine  :lol:

@cxr2test tu nu uita de unde ai plecat  :))

Link către comentariu

Am fost si eu cu nasul pe "sus" :))

Link către comentariu
Publicat (modificat)

pai da, ai fost ...si am ramas singur  :lol:

Modificat de bls luci
Link către comentariu

o parere....daca tot am pus jantele , sa ii montez si grila neagra fara semn?

Link către comentariu

Eu as spune... nu.

Ai vopsit spoilerul deasupra la fusta si fusta neagra? nu-mi place deloc cum arata din fata... ceva parca nu-i la loc...

Jantele arata bine, sa speram ca si tine.

Link către comentariu

fusta e vopsita neagra , am luat-o din dezmembrari albastra...si cum am mai spus bucatica de sub grilele laterale le-am vopsit negre pt ca la cea din stanga imi lipseste o bucata de 3,4 cm ....si asa nu se mai observa...in rest nu e nimic necurat acolo :lol:  ...eu nu vad ce nu ar fi la loc 

Link către comentariu

mna....

parca se cere vopsita in culoarea masinii... parerea mea. Oricum cu grila asta, fara sa mai glumim se cere si mai jos masina.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

daca stiam ca atat de multe cere grila asta nu o puneam  :lol:  .... deocamdata ramane neagra ....si legat de suspensie..pana nu e o a doua masina va ramane asa, nu m-as descurca cu sport..

Modificat de bls luci
Link către comentariu

Sunt foarte frumoase jantele, grila aia neagra nu-mi place, poate ca doar daca era in culoarea masinii.

Link către comentariu

mersi , jantele imi plac si mie mai ales acum de cand le-am revopsit...grila mie imi place asa neagra , oricum doar vara o tin  :D

Link către comentariu

Nu te-ai gandit niciodata sa colantezi stalpii de la usi ?  Mai ales ca ai si folii si pe variant dau chiar bine.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

sincer sa fiu mie nu mi-a placut niciodata folia pe stalpi la varianturi...fac masina sa para mai lunga....asa fara folie au o forma si usile , cu folie e de pe una tot , parerea mea

Modificat de bls luci
Link către comentariu

luci, nu ai nevoie de suspensie sport. Doar de o suspensie mai joasa sa o cobori din pod putin. Taie arcurile :P.

Sa nu te pui sa le tai, glumeam

Link către comentariu

Evident ca nu trebuie sport,eu am luat arcuri oem si am rezolvat toata treaba,gasesti ieftine in dezmembrari.Nu lua in calcul doar vizualul (sa fie ridicata ca avem drumuri proaste)ca defapt e suficient spatiu acolo in aripa si pt arcuri de "Romania"

Exemplu postat de colegul The_Ego:

j7qd61.png

Link către comentariu

pai exista mai multe feluri de arcuri oem? mai inalte si mai joase? ...totusi cu jante de tabla cu cauciucuri 196/65/15 pare ok nu e asa inalta(am pus poza) , doar cu astea pe 17.....

post-81002-0-32690200-1431677017_thumb.j

Link către comentariu

arcuri oem sunt mai multe modele (identificate dupa codul de buline vopsea).

la diesel sunt mai tari ca e motorul mai greu.

ideal pui arcuri specifice masinii tale.

ca sa lasi masina, cumperi AM sau faci tigania cu taiat spire/arc de benzina pe diesel.

Modificat de Muale
Link către comentariu

Eu am avut tot oem si era ridicata.am luat de la un amic pe ale sale deoarece si-a pus suspensie sport si ghici,arcurile lui aveau 2 spire mai putine ca si ale mele.

Arcuri benzina pe diesel nu e tiganie,dar nu e recomandat.Ca sta joasa 2cm cu arcuri de benzina sau ca sta 2cm cu arcuri sport nu-i cine stie ce.E vorba de comfort,siguranta,tigania e sa le tai.

Luci toata treaba e sa le masori pe ale tale si apoi mergi in magazin,dezmembrari si daca verzi ca e de modelul specific masinii tale (diesel,variant,etc) DAR are o spira minus sau e mai mic arcul poti sa le iei linistit si o sa dea bine.cu vreo 120-150 lei ai luat set complet.(dezmembrari,olx)

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

Mersi @cxr2test ....Bine ca m-ați lămurit cum sta treaba cu arcurile chiar nu știam chestia asta...daca prind vreo oferta poate fac modificarea asta :-)

Link către comentariu

Marea problema este ca arcurile de benzina pe diesel vor lasa masina total aiurea. Concret pe fata va fi vizibil mai lasata decat pe spate.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

deci pana la urma nu e treaba buna nici cu arcuri de benzina .... si logic daca ii pun doar arcuri mai scurte sau mai moi ,se duc si telescoapele mai repede :(

Link către comentariu

Cei de la Eibach garanteaza ca, montand Pro Kit-ul (-30 mm), amortizoarele nu vor fi afectate.

Link către comentariu

trebuie sa ma documentez mai mult pe tema asta ,la capitolul asta nu prea ma pricep :dry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!