Jump to content

Vw Bora '99

veroliub

Postare recomandată

Salut toti utilizatorii forumului si va urez asfalt intins fara incidente!

Trec la prezentarea masinii:Vw Bora

An fabricatie:1999(achizitie prim proprietar martie'99-Italia) sunt al 2-lea proprietar din octombrie 2010-eu

Culoare:gri(ceva diferit de traditionalul gri-metal de pe golf,passat)

Motor:benzina 1.6 8v 101cp cod AKL/euro2

Dotari:

-volan 3 spite, imbracat in piele+schimbator si maneta frana de mana imbracate in piele

-4 geamuri electrice

-oglinzi electrice si heliomate

-aer conditionat

-jante aliaj/15 "Avus1"

-volan reglabil pe inaltime si in profunzime

-4 airbag-uri

-bandourile si manerele portierelor in ton cu caroseria

-ornamente interioare imitatie "fibra de carbon"

-tapiterie textila

-era fara radio sau casetofon din fabrica, dar i-am facut un "implant" de cd mp3

-inchidere centralizata doar din cheie

-cotiera spate

-suporti de pahare fata/spate

-fara computer de bord

-scaune fata reglabile si pe inaltime

-doar ABS

Avea 21.600 de km cand am achizitionat-o(29.800km in prezent), masina are carte de service, ultima revizie a fost facuta de primul proprietar in mai 2010, dotata cu anvelopele originale (stantate cu "0599"), inclusiv rezerva are aceeasi stanta si este acelasi model de anvelopa: Dunlop SP2000 ca si cele 4 de pe masina.Pretul de achizitie al masinii a fost de 2500 de euro in Italia(cumparata direct de la proprietar, un batranel de 87 de ani,fost medic chirurg din Firenzze), taxa de prima inmatriculare a fost 1025 euro...per total, pretul final putem zice ca ar fi undeva pe la 4100 euro.Ca si concluzie sunt foarte multumit de masina(arata a km din bord si istoric si se comporta ca atare) e foarte incheiata, nu bate nimic la ea. Toate componentele caroseriei,faruri, furtunele de la motor, discuri/placute de frana, geamuri, parbriz...absolut totul are stanta de '99.

Planuri de viitor:

-folie solara omologata

-un modul de inchidere centralizata din telecomanda(achizitionat, necesita montaj)

-am incercat un kit de xenon h4, dar nefiind practice nu-si merita investitia

-probabil si un BC second+tempomat si cam atat.

Voi reveni cu ceva poze dupa ce se inbunatateste un pic vremea. Sftaurile, parerile, propunerile sunt binevenite.

Link către comentariu

Suna bine!Sa o stapanesti sanatos!Imi place ca are multe dotari si are kilometri chiar putini! :blink:

Numai bine, si asteptam sa treaca ninsorile sa o vedem intr-o poza :icon_thumright:

Link către comentariu

Salut, scuze pt intarziere. Nu sunt timisorean, dar stau in Timisoara pt o perioada mai lunga(student si lucrez)..deci ne putem vedea cu placere, dar in limita timpului disponibil...mersi pt aprecieri si comentarii !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!