Jump to content

Golf IV

dani78

Postare recomandată

Salutari

De cand imi doeam sa-mi iau un Golf IV ...

Mi-am implinit visul saptamana trecuta,cam tarziu dar mai bine decat niciodata,nu?

Nu mai am eu timp sa i-l dedic (familie cu doi copii) dar macar sa am timp si bani sa-l intretin.

Cu toate ca mai trebuie schimbat pe la el cate ceva.

Pai , sa incep:

Fisa tehnica Golf IV 2001:

• motor 1,6 16V

• computer bord

• aer conditionat

• inchidere centralizata

• 4 geamuri electrice

• oglinzi electrice

• scaune reglabile pe inaltime

• 4 airbaguri

• covorase textile

• oglinzi/lampi la parasolare

• cotiera spate

Astept sa am si eu dreptul sa pun intrebari,am atatea...

Nu am decat 3 poze cu masina ,o pun si eu pe cea mai buna

Momentan cam atat

Sa auzim numai de bine

post-83676-0-66905200-1295718196_thumb.j

Modificat de dani78
Link către comentariu

foarte frumoasa masina....asteptam poze interior/exterior....ceva pareri?cum se comporta masina?Driver.gif

Link către comentariu
costyserbanescu

felicitari pt masina . cum ti se pare ca merge pana acuma ??? iti doresc sa te tina cati mai multi km fara probleme . cat ai dat pe ea ( daca nu e confidential ) si ai cumparat-o din romania sau germania? sa no stapanesti sanatos si 10000000 km fara probleme

Link către comentariu

are 140000

merge bine doar ca acu cateva zile am alimentat de la ...nu mai stiu ce benzinarie si mi s-a aprinms un martor

,m-am uitat in carte si zice ceva de gaze evacuare...am inteles ca e vb de o sonda

azi am alim de la omv si a disparut martorul

in rest totu e k

pana cum

oricum mai trebuie facute ceva investitii

ca orice masina sh

nu?

4000 ..o fii mult o fii bine asta e!

multumesc

Modificat de dani78
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! de ce investitii e vb ? la pretul asta nu ar fi trebuit :Driver: sau eu stiu ..

Modificat de eVo.
Link către comentariu

ca la orice masina second cica trebuie schimbata distributia ,

uleiul,filtrele si ...nu mai stiu daca mai trebuie ceva

sper sa nu

pana acum cat am mers cu ea se misca super bine

Link către comentariu

eu alimentez numai de la rompetrol...si sa stii ca daca ai cod motor azd trebuie alimentat cu bezina de la 98 in sus asa scrie in carte....dar eu am alimentat numai cu 95 si merge super :Driver:

Link către comentariu

Daca te uiti pe capacul de la rezervor vei vedea ca scrie mare CO95 & CO98, si eu tot 95 folosesc 80% din alimentari si merge bine, nu vad diferenta de putere intre 95 si 98 poate din cauza calitatii reduse a CO din benzina romaneasca.

Link către comentariu

arata super, imi plac farurie, arata oki...apropo, oglinda dreapta este mare, simetrica cu stanga?

bafta si drumuri bune!

Link către comentariu

Poate AUS. Cum zicea un coleg mai sus, prima ta grija ar trebui sa fie schimbul distributiei.

Link către comentariu

Da ai dreptate este AUS

Stiti cumva cam cat ar trebui sa ma coste distributia,filtrele...si ce credeti voi, cei mai priceputi ,ca ar fi de bun simt sa schimb la ea?

Stie cineva un service bun pt asa ceva in TGV?

Multumesc

Link către comentariu

aceeasi problema am avut-o si eu...in iulie cand am luat masina am alimentat de la o o benzinarie no name de prin basarabia si a stat acel martor cateva saptamani...ba aparea,ba disparea...s-a rezolvat cu o diagnoza....

Link către comentariu

Si mie mi s-a aprins acelasi martor in bord(dupa alimentare de la petrom).

Vezi ca in Targoviste e un mecanic f bun si ieftin ca manopera(eu numai la el ajung),daca ai nevoie da-mi de stire.

Link către comentariu

Arata foarte bine masina in exterior, asteptam poze si din interior....sa o folosesti sanatos

Link către comentariu

@ 15 mil

, acest pret incluzand si pompa de apa, uleiul, filtrele, manopera (nu la reprezentanta).

Link către comentariu

la reprezentanta schimbul distributiei costa in jur de 12 cu pompa de apa la schimb...

ai o masina frumoasa. sa o stapanesti sanatos

Modificat de Georgik
Link către comentariu

la a mea a costat 7,5 mil piesele fara manopera ... ptr distributie incluzand si pompa de apa de la claunic auto...de langa poarta bucurestilor te duci acolo cu talonul.....mecanic stiu unul de la taxi car dar daca schimbi la service iti da si garantie la ea....acum depinde si cum stai cu banii

Modificat de gianys
Link către comentariu

Multumesc frumos pentru sfaturi

Astept sa fac rost de bani si ma apuc de treaba

Deocamdata am un eveniment in familie(botezul fetitei)...dupa aia ma ocup si de masina

Promit ca revin si cu poze din interior :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!