Jump to content

Furia Neagra

jony.

Postare recomandată

In sfarsit am reusit sa imi fac putin de timp sa imi prezint si eu "noua" achizitie(din data de 03.10.2010) si anume un Golf 3 Variant 1.6 GT 74kw (101CP)cod AEK din '95/negru perlat/care a costata nici mai mult nici mai putin de 1450 euro INMATRICULATA si avand urmatoarele dotari:

- computer bord

- airbag volan

- A/C cu recirculare

- trapa electrica

- geamuri electrice fata/spate

- oglinzi electrice

- faruri elecrice(cu doua corpuri)

- proiectoare Hella

- inchidere centralizata

- jante aliaj pe 15'(cele traditionale de vw)

- servodirectie // si cam atat.

Nu as putea spune ca ma declar multumit ci foarte foarte multumit de masina insa la cat a costat are si ceva hibe cu ar fi ca nu imi baga caldura suficient( calorifer infundat), este putin atinsa pe partea dreapta si alte chestii marunte care tin de aspect.

Pe viitor as vrea sa ii montez in primul sa ii schimb alarma deoarece am cumparat-o fara telecomanda/ dar asta numai cand se va incalzi ca am inteles ca dureaza undeva la 5h tinand cont ca alarma cea noua are remote start engine si multe altele dupa care sa ma ocup putin de interior(incalzire in scaune, schimbat plafon deoarece s-a lasat, poate schimbat ceasuri) si dupa care de exterior si anume vopsit integral, poate faruri si cam atat.

am facut cateva poze insa nu luati in seama jegul de pe ea/ promit ca cu prima ocazie cand am sa o spal voi face niste poze mai artistice

BAFTA TUTUROR!!!

post-79537-0-35818000-1295692509_thumb.j

post-79537-0-45692000-1295692532_thumb.j

post-79537-0-87606700-1295692550_thumb.j

post-79537-0-98038900-1295692564_thumb.j

post-79537-0-71014900-1295692588_thumb.j

Link către comentariu

frumoasa masina, si ai dat foarte putin tinand cont de ceea ce stie masinuta, eu cred ca ar merge foarte bine o pereche de jante late, in general borbet , si geamuri fumurii. Ar schimba look-ul mai mult decat crezi. Bafta si tie in continuare :D ;)

Link către comentariu

multumesc asemenea, sunt convins ca ar arata mut mai bine/ oricum lista e destul de lunga cu ceea ce vreau sa fac la masina

deocamdata astea sunt jantele care le am inafara de cele de pe masina care sunt de tabla

post-79537-0-43503600-1295696529_thumb.j

Link către comentariu

aceasta este alarma care va fi montata pe masina //curand nu prea cred deoarece este frig afara si nu am alta optiune decat sa astept pana se incalzeste

post-79537-0-57926300-1295697508_thumb.j

post-79537-0-48599900-1295697519_thumb.j

Link către comentariu

jantele alea au fost pe masina dar cu venirea iernii le-am schimbat cu unele de tabla.

o intrebare pt cunoscatori..mi s-au bulit reglajele(plasticaraele din interiorul farului)de la ambele faruri..intrebarea mea este daca se gasesc reglaje separat sau e nevoie sa schimb farurile.:(

Link către comentariu

salut

frumusica masina...un lucru care o avantajeaza foarte tare este culoarea

dotari vad ca are cv,,,,,in legatura cu farurile..sincer nu am vazut eu personal dar normal ca si la golf 4 se gasesc separat oglinzile din interiorul farului

Link către comentariu

mersi lucyyy, oricum prea bine nu se vede pt ca este foarte murdara dar totusi e bine ca primesc numai pareri bune :P

in leg cu farurile mie imi trebuie doar reglajele.:(

Link către comentariu

un mic detaliu daca nu e cu suparare...o parere: cred ca ar sta mult mai bine cu suporti de numere si sa incerci sa iei suruburile alea de pe numar

in rest ok ...la primavara cand o sa ii pui jantele o sa-si schimbe aspectul

Link către comentariu

nu este nici o suparare lucyyy :) ms mult de sugestie. am sa rezolv problema cat de curand.

si totusi nu stie nimeni daca gasesc sa cumpar sau poate are cineva si nu ii folosesc REGLAJELE din interiorul farului deoarece eu nu mai am asa ceva(s-au facut bucati..din motive necunoscute) la ambele faruri:( ???

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

am o intrebare pt toti cunoscatorii de situatie, tinand cont ca nu am voie sa deschid un topic deoarece nu am implinit un an pe forum am sa postez aici, doresc sa imi schimb farurile si mi-au cam fugit ochii dupa faruri de golf 4 dupa ce am vazut un mk3 cu faruri de 4 si nu arata rau deloc, in concluzie imi cam surade ideea de a-mi achizitiona niste faruri de mk4 problema este ca sunt unpic in ceatza deoarece am intrebat si eu pe ici pe colo si cum toti se cred mecanici mi-au zis ca se pot monta dar doar cu niste modificari, chiar? ce modificari? stie cineva ?// sfaturi // pareri va rog frumos

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Cu farurile poti sa iti cumperi unele aftermarket tot de G3 cu lupa sunt foarte multe modele frumoase. Chiar cu interior negru dau bine pe masina.

Link către comentariu
  • 11 months later...

desi ma doare sufletul...nu ramane decat sa constat ''decesul furiei negre'' o fi sau nu dauna totala dar dupa parerea mea.. cam e si am sa incep cu : faruri sparte, capota stramba, spoiler spart, intaritura de sub spoiler infipta in radiator deci si radiator dupa care urmeaza partea mai naspa...brat roata stanga smuls din bucse si pivoti, planetara smulsa din roata, podul pedalier stamb, prag stramb, lonjeron stramb, aripa incalecata peste portiera, plafon stramb, baie ulei turtita, sorb pompa ulei spart, cutie viteza sparta, tampon motor rupt si cred ca am zis destul. :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

cu aceasta ocazie chit ca imi iau warn sau nu tin sa ''multumesc'' primarului si primariei si incompetentilor care au montat borduri inalte pana la cer.

nu stiu ce sa fac mai departe..as repara-o dar nu stiu cat ma va costa, as recarosa-o dar lafel nu stiu cat ma va costa..oricum in orice caz nu am sa o vand pt a fi dezmembrata..pt ca mai mult de 500 euro nu voi lua pe ea

Link către comentariu

imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat...asta e romania noastra draga. bine ca ai scapat tu teafar restul e fier.

legat de masina din cate spui ca , cutia de viteze este sparta ,si probleme mari la compartimentul motor....eu zic ca nu merita sa o faci chiar daca gasesti piese pe toate gardurile si la preturi bune....dar nu va mai iesi ca din fabrica si nu merita investitia dat fiind cat costa alta masina nelovita, iti spun cu dezamagire sa o dau la dezmembrari sau daca ai timp/spatiu dezmembreaz-o tu si vinde-i piesele si vei scoate mai multi banuti.... o zi buna si multa sanatate !

Link către comentariu

Mersi JustinTm...cineva mi-am zis ca se poate face dar important este ce ai zis si tu..ca nu mai iese ca una de fabrica..sincer nu stiu ce sa fac..ma gandeam sa o dezmembrez eu dar chestia nasoala e ca pana ajungi sa stangi geva banuti de pe ea dureaza. sunt foarte nehotarat dar in proportie de 60% as repara-o

Link către comentariu

daca vrei neaparat s-o repari, dute dincolo si ia o masina ca a ta , cu acelasi motor/sau sa se potriveasca cutia si restul pieselor ce ai nevoie...si un mecanic/tinichigiu bun si faceti o recarosare .... asta daca ai nervi de otel si timp bine-inteles. un g3 cu motorizare pe benzina gasesti sub 500 de euro prin alte tari...si restul pieselor ce-ti raman de la cealalta masina le vinzi si iti scoti o parte din parleala. e cel mai simplu lucru pt a a o repara....spun asta pt ca asa a facut un prieten cu un g4 tdi, a fost facuta praf in fatza ... dar i-a scapat motorul si cutia....a cautat piese si a ramas uimit cat ceri cacanari de la noi din dezmembrari pe piese...si s-a dus in italia si a luat un golf din 99 a lui fiind din 2003 , cu 1800 de euro , perfect rulabil, si si-a reparat masina si piesele ce i-au ramas le-a vandut in mare parte / cutie / motor / usi / punte spate / stopuri , plasticaraie din interior / banchete si si-a cam scos gaura .... ideea e sa gasesti pe cineva care a mai facut treaba asta si chiar stie ce face...nu carpeli :) ...cam asta e ideea

Link către comentariu

Mare ghinion :( . Eu zic sa faci un calcul sa vezi la cat iesi cu ea reparata, daca sare de 800-900euro eu zic ca nu se mai merita. Avantajul este ca sunt multe G3 la dezmembrari si poti sa iei componentele mari si importante de pe ele.

Link către comentariu

Nu prea sunt adeptul pieselor din dezmembrari..decat daca este foarte urgent.

O varianta buna ar fi sa aduc de dincolo exact ce zicea si JustinTm..ar fi singura optiune

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!