Jump to content

Vw Golf 4

Barbu Andrei

Postare recomandată

Deci, nu eram edeptul suspensiei sport pentru ca avem drumuri varza! Tot ce vreau e sa cobor masina cativa centimetri fara prea mari costuri.Cand mi-am luat jantele le-am pus pe masina vreo 2 zile si parca era capra. Dovada o da poza de mai jos, cei drept, erau anvelope pe 35, la primavara cand le montez vreau sa imi iau anvelope pe 45 ca sa mai reduca diferenta dintre roata si caroserie.

post-56239-0-88633900-1295779387_thumb.j

Link către comentariu

Cred ca sunt prea mici pe 35, sunt drumurile asa cum sunt...si ar proteja mai mult jantele anvelopele pe 45...

Link către comentariu

Nu imi da nimeni sfaturi in legatura cu suspensia? Pot pune doar arcuri putin mai joase de la eibach si sa pastrez amortizoarele care le am acum pe masina? (KYB pe fata si Sachs toate pe gaz)

Link către comentariu

poti pune doar arcuri .de fapt ele iti micsoreaza garda la sol , nu amortizorul.

insa , o sa ai o oarecare uzura la amortizoare.e cu dus si intors chestia.

Link către comentariu

Multumesc pentru sfaturi....incerc sa vad prima data cum vine fara arcuri...sa se mai incalzeasca putin si pun jantele de vara.Pana atunci caut anvelope la ele!

Link către comentariu

Si eu sunt de parere cu tine ca anvelope pe 45 sunt mai potrivite.si despre suspensie da incearca cu arcuri si vezi cum vine.o sa dea mai bine ca imagine bineinteles:D .

Cat despre ce ai zis "sa se mai incalzeasca putin si pun jantele de vara"- ne-a luat iarasi iarna :((deci ne mai tine ceva frigul:(trist

Link către comentariu

Salut

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos ! In privinta suspensiei, iti recomand arcuri H&R, eu asa mi-am pus si sant foarte multumit ! Poti intra pe link-ul din semnatura mea sa vezi cum vin pe masina !

Referitor la jante, in nici un caz sa nu le montezi cu anvelopele cu care le-ai cumparat, iti trebuie neaparat 225/40R18", altfel o sa-ti atinga ! Ce ET au jantele ? caci daca e prea mic iarasi o sa ai probleme ! Uite un topic - care o sa te lamureasca !

Bafta !

Link către comentariu

Eu iti zic sa mergi direct pe varianta raceland....sunt foarte laudate de americani in plus,la cat e de ridicata masina ta in acest moment trebuie direct la reglabila sa treci,iar cu arcurile indiferent de care vei lua toate iti vor strica amortizoarele mai repede...;) si in ceea ce piveste guma ia-ti 225/45/17 anvelopa de dimensiune normala pe 17!Eu in locul tau as face asa,mi-as pune fusta fata si spate de vr6 as vopsi fustele,manerele,bandourile in culoarea caroseriei si i-as da o tranteala si atat....;)

Modificat de Yas
Link către comentariu

Salut

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos ! In privinta suspensiei, iti recomand arcuri H&R, eu asa mi-am pus si sant foarte multumit ! Poti intra pe link-ul din semnatura mea sa vezi cum vin pe masina !

Referitor la jante, in nici un caz sa nu le montezi cu anvelopele cu care le-ai cumparat, iti trebuie neaparat 225/40R18", altfel o sa-ti atinga ! Ce ET au jantele ? caci daca e prea mic iarasi o sa ai probleme ! Uite un topic - care o sa te lamureasca !

Bafta !

Deci jantele au venit cu cauciucuri 215/35/17, NU sunt de 18, ele sunt 7J daca nu ma insel. Si as vrea sa vad cum ii vine cu cauciucuri 225/45/17 si daca e tot sus o sa ii iau si suspensie... Multumesc celorlali pe pareri. In legatura cu bandousile si spoilerele si acestea o sa fie schimbate cel mult pana la fara...in functie de bani. Acum astept sa imi iau cauciucuri. Nu prea as vrea sa ma arunc la cauciucuri noi ca sar de 20... cred ca o sa imi iau ceva SH de firma si cu dot bun. Sper sa gasesc ceva! Daca aveti vreo unu vreo recomandare o astept cu mare placere! :)

Link către comentariu

Cu 225/45/17 o sa fie tot inalta. Parca nu ca acum insa se va vedea urat. Asa am avut si eu si acum e cu 30mm mai joasa

Link către comentariu

eu am avut 225/45/r17 pe golf si eu zic ca arata ok , am avut suspensie de la FK dar era fixa , atasez o poza ca sa iti faci o idee

lalalalalal.th.jpg

Modificat de DyZ
Link către comentariu

frumos golfu' ...sa-l stapanesti sanatos si fara probleme...imi place la nebunie cum ai vopsit farurile cu negru ...felicitari

Link către comentariu

Frumusetea albastra este "bolnava". Trebuie schimbate volant si kitul de ambreiaj. A mai schimbat cineva asa ceva la masina? Poate sineva sa imi dea sfaturi in legatura cu aceasta operatiune, costuri etc?

Modificat de Barbu Andrei
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

S-a remediat si aceasta problema, a fost schijmbata volant si kitul de ambreiaj cu unul nou LUK.

Acum am sa pun si o poza cu jantele de vara cu toate ca e cam iarna acum afara...

post-56239-0-52028500-1298647437_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!