Jump to content

Vw Golf 4

Barbu Andrei

Postare recomandată

Simplu pentru toti : Golf 4 1.9 TDI ALH 90 caluti :)

Poze de cand a intrat in grija mea:

Ce urmeaza?! :) a trecut cam mult de atunci deci au venit multe modificari! :)

Episodul 2 maine!

post-56239-0-29344100-1295629616_thumb.j

post-56239-0-54912200-1295629702_thumb.j

Modificat de Barbu Andrei
Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos. asteptam mai multe detalii.

ALH-ul e un motor f rezistent,consumul e ok. culoarea e frumoasa...dotari?

Link către comentariu

Multumesc pentru pareri. Asa arata masina la inceput...:P Au fost facute multe modificari pe parcurs!

Dotari ..cam la minim :) Cu ce sa ma laud ...AC, ABS si cam atat :D

Ce a urmat la primul contact cu masina: Schimbat distributie + ulei cu filtrele aferente , telescoape, (NU sport ci sachs pe gaz), bucse bielete, bucse din bascule, suporti motor!Am schimbat uleiul de la cutia de viteze (Valvoline), lichidul de servo,pe parcurs chimbat discuri fata (BREMBO Clasic), placute si discuri spate (TRV),folie omologata RAR.

Maine alte detalii :P

Link către comentariu

Arata super misto,dar mai ales jantele,pentru ca sunt ca ale mele :icon_thumright: ,renunta la suportul de numar,pe culoarea asta o sa se vada super bine.

Bafta!

Link către comentariu

Pozele astea sunt de un an si vreo 3 luni, pai si cum sa prind numarul daca nu cu suport?

Link către comentariu

Daca deja ai poze si timp de stat pe forum de ce nu le pui acum ?! :D Nu inteleg...

Link către comentariu

Cu banda dublu adeziva,majoritatea dintre noi le avem asa lipite de mai bine de un an si nu se dezlipesc,cauta banda dublu adeziva de exterior de la tessa,gasesti in orice super market.

Vorba lui Circoloco hai cu pozele daca tot stai pe forum

Link către comentariu

Hai fie ca vad ca sare lumea pe mine! :))

Ce a urmat:

Bi-Xenon, linie audio Alpine, polish la masina, vopsit oglinzi si faruri in negru mat, schimbat triple..

Urmeaza sa fac poze si la triple si la eleronul montat acum 3 zile :)

post-56239-0-00130000-1295692425_thumb.j

Link către comentariu

bandouri si manere in culoarea caroseriei ... eventual si fuste , must have @ golf 4. Stalpii portierelor negri daca nu i-ai facut deja...GL

Link către comentariu

bandouri si manere in culoarea caroseriei ... eventual si fuste , must have @ golf 4. Stalpii portierelor negri daca nu i-ai facut deja...GL

Stalpi sunt deja negri, bandourile urmeaza sa dispara intr-un viitor, sper eu apropriat, adica alte spoilere sau prelungite si acoperite bandourile.

Poze de azi, cu toate ca e foarte murdara de la ploaie. se vad bine triplele si eleronul ;)

post-56239-0-03490100-1295699495_thumb.j

post-56239-0-45336200-1295699506_thumb.j

post-56239-0-00242400-1295699654_thumb.j

post-56239-0-20421100-1295699662_thumb.j

Link către comentariu

Foarte frumos.si al meu tot aceeasi culoare este.farurile imi plac de altfel si noile triple.ai putea semnalizarile laterale sa le faci fumurii(ca idee sa nu fiu luat peste picior :)) ) asta ca am vazut ca mergi pe o linie de negru la faruri ogilinzi triple.Succes mai departe!mi se pare sau ai suspensia stock?

Link către comentariu

E suspensie stoc intradevar. Astept sa vad cum o sa ii stea cu noile jante ( Exor stp ), dar intentionez sa cumpar o suspensie sport reglabila.

post-56239-0-30925300-1295706562_thumb.j

Link către comentariu

Sa continuam:

A mai urmat filtru sport de aer K&N, mi-am imbracat volanul in piele si cotiera:

post-56239-0-49640400-1295713756_thumb.j

post-56239-0-12408200-1295713861_thumb.j

Link către comentariu

Asa arata: Astept sa se mai incalzeasca si sa imi gasesc niste cauciucuri pe 225 45 17 ca ele au venit cu anvelope pe 215 35 si sunt prea mici.

post-56239-0-84296500-1295714989_thumb.j

Link către comentariu

Sunt bine de tot jantele:D.cat despre suspensie sunt de acord cu tine una reglabila ar fi cea mai potrivita.si eu as vrea sa fac schimbarea asta dar mai intai sa vina timpul bun sa imi iau si eu jante:(.fiind reglabila cand vine iarna...o ridici si mai circuli cu masina altfel...te angajezi la deszapezire:))

Link către comentariu
costyserbanescu

arata super masina . sa te bucuri de ea si sa te tina 10000000 km fara probleme . literele de pe spate le-ai lipit tu ca vad ca scrie TDI si DI sunt cu rosu . parca la motoarele cu 90 de cai erau toate simple si cu doua litere rosii masina avea minim 110 cp . ( nu a fost o remarca rautacioasa ) sigur nu ai mai multi cai ? bafta

Link către comentariu

Eu am cumparat masina acum1 an si ceva si asa am luat-o, de avut sigur are 90 de cai pentru ca este motor ALH. Dati-mi si mie sfaturi in legatura cu suspensia. Ce marca sa fie. As vrea sa fie una reglabila si pe rigiditate si pe inaltime. Am inteles ca se pot schimba doar arcurile, inlocuite cu arcuri eibach. Astept pareri si eventual de unde as putea achizitiona mai ieftin. Multumesc.

Link către comentariu

Daca vrei sa ai batai de cap si sa iti pui suspensie sport poti merge pe varianta de la Raceland ... eu asta am avut pe masina si pentru banii pe care i-am dat pe ea si-a facut treaba...poti vedea poze in topicul din semnatura mea.Te ajunge ~11 mil si este reglabila pe inaltime ... cu cat o cobori cu atat e mai dura si invers.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!