Jump to content

Al meu Polo

Paul 86c

Postare recomandată

A venit timpul sa imi prezint si eu masina... E un Polo 86c(mk2) din 87' , kilometrii vreo 130000(cred), 1043cc,45cp ...E prima mea masina , si sper ca pentru mult timp,eu fiind pasionat mai de masinile vechi...Momentan nu are nimic special,dar de cand o am (3-4 luni) am schimbat tot interiorul,reconditionat diverse lucruri,consumabile,si chestii d-astea minore.Planuri pentru el sunt,dar nu sunt bani,eu fiind elev nu prea am nici un venit,dar incet incet...

P1150652.jpg

P1150654.jpg

P1150653.jpg

P1150655.jpg

P1150720.jpg

P1150716.jpg

P1150713.jpg

P1150707.jpg

P1150706.jpg

P1150728.jpg

Link către comentariu

Dintre toate golfurile 5 gt,gti si alte frumuseti ,ea mi-a sarit in ochi ,cum s-ar spune.Foarte frumoasa si cel mai important,foarte ingrijita.Interiorul este de nota 20,multe masini din 2000 nu au asa interior curat si ingrijit si mai ales tapiteria care e alba.Numai laude am la adresa ei.. in afara de un singur lucru :subwoofer-ul ala e prea mult pentru gandacul asta :).Paule,felicitari pentru achizitie si sa ai grija de ea in continuare ,e o raritate,pot sa-i zici chiar o clasica .Bafta cu ea .Vazusem pe okazi,ca tot am vorbit de jante pe 13 la intalnire,am scris ''jante 13'' si am vazut destul de multe rezultate cu jante frumoase si la bani ,accesibile.Spor sa ai si daca ai nevoie de vre-un ajutor cu mare drag te ajut !

Link către comentariu

deci, e fenomenala! Cat de bine se prezinta la toate capitolele: exterior, interior, motor! ...si are si 24 de ani! :))

Exact frate, esti elev, ai vreme de R36 cand esti mare, acum, asta e PERFECTAAAA! ...imi place la nebunie!

Am sa fac si eu o combinatie cu o batranica de...33 de ani! :P

Link către comentariu

Merci mult de aprecieri..Masina incet incet va fi pusa la punct,pentru ca multe chestii mai trebuie schimbate/reparate...Masina a mai primit conducta de frana noua pe spate si bord de Golf 2 cu turometru.

P1150732.jpg

P1150740.jpg

Link către comentariu

Suuuper masina,apreciez foarte mult eforturile tale chiar daca nu ai fonduri,arata mai mult decat bine..inca ceva,de unde ai stickerele,daca se poate sa-mi dai un pm ca vreau si eu. Mersi

Link către comentariu

Merci de laude...Toate stickerele sunt facute de mine,ori decupate din autocolant normal,ori imprimate la diverse firme...daca vrei am o gramada de stickere gata de imprimat,dar vezi sa ti le imprimi pe autocolant PVC,sau orice autocolant cu protectie UV si protectie la umiditate (pentru exterior). ID-ul meu e petrashu_1992

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

foarte faina masinuta, ti-am admirat-o in seara asta.

buna miscarea cu ceasurile de golf 2.

sa o folosesti sanatos!

Link către comentariu
  • 11 months later...

niceee...daca vrei da-mi un add pe mess sa mai discutam...am si eu un polo ca si al tau dar e cu facelift.carvasanu e id-ul meu...o zi faina!

Link către comentariu

Ma bucur sa vad modelul asta pe aici.E deosebit ! De o vreme ma tot gandesc la un 86c sau la un G2.Sunt modele grozave !

Imi plac si stickerele ! ai putea sa faci o poza mai detaliata cu ele ?

Bafta cu masinuta si astept sa ne ti la curent cu eventualele lucrari care le mai faci la dansa !

Link către comentariu

Felicitari pentru masina, e foarte draguta si imi place mai ales faptul ca e foarte bine conservata. Vino pe la intalniri ca poate-ti mai adaugam un sticker :)

Sa te poarte sanatos cat mai multi kilometri si tu pe ea la fel.

Link către comentariu
  • 2 years later...

Felicitari! foarte frumoasa masina:D sper sa ne vedem prin cluj...eu sunt peste saptamana in cluj....si pe mine ma bate gandu la un polo 86:D 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!