Jump to content

Cine stie ce e, si ce face?

allyn87
 Share

Postare recomandată

m-am pus in pat aseara cu gandul la bucata de polistiren din usa....poze, poze ca ajung in pragul disperarii de curios ce sunt sa vad despre ce e vorba

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

9

• bn64and

9

• kelu

8

• Moog

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

asta da tema de cercetare,la altii le bubuie motoarele si farama masinile si noi ne gandim sa o bucata de scartietoare... :lol: .Si eu sunt tare curios..despre ce e vorba.

Link către comentariu

DA gabi, sunt de acord cu tine insa un motor bubuit aflam imediat de ce a bubuit si cum se rezolva, insa bucata de polistiren ne mananca zilele ca nu stim ce e :icon_bounce:

Link către comentariu

Gata ma apuc de cercetari,in 5 nimute daca nu vin cu rezolvarea....nu mai intru si forum in viata mea. :lol:

Link către comentariu

Eu nu am bucatoiul ala de polistiren poz.52 de mai sus...

Am numai insonorizant negru bituminos si e lipit pe fata exterioara... in rest bate vintul pe acolo...

Stiu ca am mai adaugat niste insonorizant si nu m-a incurcat nici o "scirtietoare" in interiorul portierei...

Link către comentariu

Problema rezolvata.Conform codului postat de colegul nostru 1U0868521,respectiva piesa se montat pe masini pana la o anumita serie de caroserie.Piesa respectiva vine sub titulatura de UMPLUTURA.Exact asta e termenul folosit de fabricant.Insonorizantul(placile respective),au alt cod si alta denumire...deci sunt piese total diferite.RO%20flag.gif ..

Exact cum a postat si Bundy,acum am vazut mai bine..postul lui.

post-64586-0-70084200-1323333791_thumb.j

Link către comentariu

Gata ne-am linistit :))

Ce ati mai gasit interesant prin masina? :)

Link către comentariu

deci, s-a clarificat....piesa e doar pana la o anumita serie de productie, luata dupa seria de sasiu ... o simpla bucata de polistiren ce a umplut o pagina de postari :lol:

Link către comentariu

Deci: un Ceh arunca o bucata de polistiren intr-o usa si un forum intreg se chinuie sa-o scoata :)

Link către comentariu

DA, dar intrebarea e ce cauta in usa si nu in afara ei ?

Link către comentariu

Banuiesc ca acolo era,pt ca sa blocat macaraua.Dupa schema din etka..mai veche...acolo(in usa )pare sa fie locul ei..

Link către comentariu

Poate a mai umblat cineva prin portiera inainte si ia ramas...

Nestiind unde de unde a picat a aruncat-o in portiera :))

Inca o intrebare timpita...de ce dreacu au scos-o la editiile mai noi...?

Daca nu era utila de ce au bagat-o prima data ?:)

Link către comentariu

Din atatea posturi, tot nu s-a inteles ca acea bucata de polisiren e lipita de interiorul usii(nu a fetei de usi) si exista doar la cateva modele ?

Acolo era, din fabrica, iar mie pur si simplu mi s-a dezlipit si mi-a blocat macaraua...

Link către comentariu

Ahaaaa :)

Pai unii ziceau ca e pe la lampa de jos de pe fata de portiera :)

Varza...neuronii mei :)

Link către comentariu

Am zis de nu stiu cate ori ca nu e aceea...

Link către comentariu

• 2 months later...

Si loganul are asa ceva, numai ca e facuta din niste "trunchiuri de con" din plastic turnate si cred ca are rolul de amortizare in caz de impact lateral.

Link către comentariu

• 10 months later...

Inclin sa iti dau dreptate ... am facut si fac des acest lucru iar de fiecare data cand sterg geamurile si parbrizul pe interior, laveta se face efectiv neagra ... parca as sterge funingine. Se pare ca toti facem acelasi lucru insa caldura se ridica oricum, arerul cald fiind mai usor. Daca o dai direct pe la parbriz sau prin fantele centrale, devine insuportabil. Mentionez faptul ca nu am clima.

Link către comentariu

Pe spatele talerului de la tamburii spate la O1 in partea de jos sunt niste contragreutati de plumb lipite, stie cineva ce rol au ? ca mie s au dezlipit MS!

Link către comentariu

A puntii spate ,ma gandesc , am sa l dezlipesc si pe cel din partea cealalta. MS!

Link către comentariu

tu zici de partea fixa din spatele tamburului? acolo nu sunt pentru echilibrare. Ma gandeam ca pe marginea tamburului ai vazut asa ceva....

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Da in partea de jos era lipit un profil patrat cca1cm indoit in forma de semiluna Ma gandeam ca cateva sute de grame n au cum sa echilibreze puntea ,cateva gr. pe tambur normal ca ar echilibra dar eu cred ca echilibrarea se face cu cateva gauri pt ca la caldura Pb. s ar dezlipi. DECI?

Modificat de emilvef
Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut am si eu o intrebare, de ceva timp am ceva spart pe la motor si fasaie ca si cum scapa aer, in spate la clapeta acceleratie mai in fos sper galerie si nu dau de problema. ieri am desfacut clapeta si teava fixa de metal ce era prinsa de ea si am curatat-o un pic acum sufla si mai tare decat inainte, si cand opresc masina suna ca un aspirator cand il opresti adica moare incet, sa fie pompa vacuum care mentionez ca nu stiu unde se afla si am cod motor AVU.

Link către comentariu

N-ai pompa de vacuum la motorul tau, doar dieselul are. Cred ca ai o neetanseitatea la galeria de evacuare sau EGR.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!