Jump to content

Vw golf 4

danutzursc

Postare recomandată

In primu rand sunt student boboc :P probabil cel mai micut de aici de pe forum, am primit de la ai mei o masina,ca sa imi facilitez drumul la facultate (stau in mediul rural) , tatal meu se ocupa cu masini asa ca , a venit vremea in care sa am si eu masina :X.

Am un golf 4 , 19 tdi , motor Alh de 90 de cp, aer conditionat computer de bord..si cam atat. pentru mine e destul de buna la ce o folosesc. Recent m-am hotara sa pun un pic de muzica in ea , cand am aduso nu avea decat boxele din fata care din nefericire , mergea doar cea din dreapta :))...Era foarte aiurea...ascultam muzica doar intr-o ureche :)). Am achizitionat un tub de bass 2x crunch drive plus un amplificator Toxic de 1500 Watt, si 2 boxe pentru usile din fata PowerBass de 50 de watt fiecare, cu un cd player/mp3 Jvc lhx 500. Urmeaza probabil un set de jante pe 17" , dupa ce trece vremea asta nasoala. Masinuta e verde deschis si cam atat

Asta e masina mea :D.

O sa revin maine cu poze detaliate. Idei sau propuneri ce as mai putea pune pe ea , sunt binevenite.

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Suna bine, toate cele bune cu masina si... asteptam pozele cu masina si cu ce ai "pus" pe ea :). (mai sunt si alti studenti pe aici da... :)))

...despre functionatul intr-o singura boxa, nu se auzea deloc? ...eu m-am trezit la un moment dat ca de ceva vreme se auzea mai tare pe parte soferului decat in restul masinii, dar cand am verificat casetofonul am observat ca tata umblase la balans din nestiinta, sau cineva umblase. LED-urile playerului nou ce culori au? (baga o poza pe noapte cu bordul).

Sal.

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Din graba nu am vazut ca ai scris modelul Playerului, adica JVC LHX500(ala din poze e?). Gri sau Negru? (BUM, BUM, BUM cu watii aia din amplif)

l948539.th.jpg 91546924.th.jpg

La ce modele te gandeai in ceea ce privesc jantele? (Vorba vine ca... de la 16" in sus te cam scutura pe la noi prin tara, ca avem gropi :dry:. Drumuri slabe.)

:RO flag:

P.S. Am vazut ca are display albastru(mai deschis decat cel din bord) si iluminare butoane rosu.

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

Din graba nu am vazut ca ai scris modelul Playerului, adica JVC LHX500(ala din poze e?). Gri sau Negru? (BUM, BUM, BUM cu watii aia din amplif)

l948539.th.jpg 91546924.th.jpg

La ce modele te gandeai in ceea ce privesc jantele? (Vorba vine ca... de la 16" in sus te cam scutura pe la noi prin tara, ca avem gropi :dry:. Drumuri slabe.)

:RO flag:

P.S. Am vazut ca are display albastru(mai deschis decat cel din bord) si iluminare butoane rosu.

Daaa...e cel pe argintiu, m-am tot jucat o zi intreaga sa il setez pe o culoarea macar cat de cat apropiata cu cel din bord, dar nici o sansa, asa ca l-am lasat pe albastru mai deschis, sa se asorteze un pic , macar asa de design :X. Cat despre boxa, nu nu se auzea deloc, m-am uitat si eu la balans si era chiar setat la mijloc. Boxa nu prea nici un semnal , nici macar sa trepideze membrana sau ceva, doar tweeterul din usa dreapta mergea. Cd playerul l-am cumparat cu 350 de lei , cu tot cu telecomanda, si mi-a partu foarte rau ca nu am prins pe culoarea neagra, dar ma multumesc si cu el :X

@ evo : thanx :D m-am gandit ca poate is unul dintre cei mai mici ,fiind anul 1, pana acuma din cititul topicurilor de pe forum am vazut doar oameni mai in varsta (no offence) :P...merci, si pozele o sa le urc acuma seara cel tarziu...trebuie sa o spal un pic :)))

@ popicaa, las ca e frumoasa si bora :X , si mi-e miar fi placut una , dar e bun si golfuletu :X,

Link către comentariu

am sa ii fac poza si seara cu becurile aprinse la bord sa se vada si cd playerul, deocamdata pozele facute cu telefonul in graba :P, mica mea bijuterie.

post-84070-0-40628400-1295691131_thumb.j

post-84070-0-37887600-1295691139_thumb.j

post-84070-0-18056600-1295691150_thumb.j

post-84070-0-96958500-1295691159_thumb.j

post-84070-0-89667100-1295691168_thumb.j

post-84070-0-84614200-1295691177_thumb.j

post-84070-0-78890000-1295691187_thumb.j

Link către comentariu

Au aparut noi modificari in domeniul sunetului , a disparut tubul de bass crunch , cd player`ul jvc, la fel si boxele powerbass , si au aparut urmatoarele: tub bass JBL , amplif JBL , cd player lg Mp3 usb , boxe usa JL audio.

Link către comentariu

Frumoasa culoarea :icon_thumright:

Spor la modificat.

I-ar sta bine cu niste jante santa monica,erau parca de vanzare aici.

Arata cel mai bine pe un golf4

Link către comentariu

thanx :X , pozele vor aparea cel tarziu maine dupa amiaza.. acuma stau si invat , ca sunt in sesiune si maine am examen la contabilitate :P, am o pereche de jante pe 17" trebuie sa le fac si lor poze.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!