Jump to content

Passat 3BG GLS 1.8 Turbo american

sorin_crisan

Postare recomandată

merci silvian,asta care a ajuns la mine,era parcata in centru,la casa de cultura..cand vin pe la deva si daca este timp,poate ne intalnim,mai stam de povesti :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 3 months later...
sorin_crisan
Publicat (modificat)

Salutare tuturor! nu am mai scris de ceva timp pe aici..in tot acest timp,mare lucru nu am facut la masina,decat strictul necesar,am schimbat uleiul (Castrol Magnatec 5w40) si toate filtrele (MANN) la 65.000 km..ieri m-am apucat sa imi schimb si farurile deoarece cel din stanga nu mai putea fi reglat,se misca interiorul farului,in plus erau si matuite,ingalbenite..asta se putea rezolva,dar am decis mai bine sa i-au altele..

:offtopic: acuma,problema ar fi in felul urmator,farurile vechi nu aveau reglaj automat,nici motorasul in far,nici acel buton de pe bord,iar astea noi ce le-am pus au si acel motoras de reglare in far..ma rog,nu neaparat vreau sa fac sa am reglaj din interior,dar problema e ca dupa ce am montat tot la loc si am testat luminile,tot este ok inafara de semnale,mai exact cand pun semnal stanga sau dreapta,acestea clipesc mult mai repede(foarte repede),precum si acel tic-ait din bord..mentionez ca atunci cand pun avariile,acestea clipesc normal..sa fie de la conectarea mufelor,intr-adevar farul vechi are mai putini pini decat cel nou,dar ma gandesc ca are in plus pentru motorasul de reglat..sau poate sunt ceva pini inversati? ce parere aveti? am cautat si nu gasesc nimic despre asta,cine se pricepe? pun si poza

primul rand,pinul al 2-lea de jos in sus e in plus la noile faruri

post-75874-0-80808900-1306312152_thumb.j

Modificat de sorin_crisan
Link către comentariu
F l o r i n

Deci, ai pus farurile de Europa pe masina ? La farurile vechi - de SUA, nu stateau aprinse semnalele permanent, pe pozitie ?

Masina e superba...dotari ca pt americani - AC in loc de clima. Pacat ca nu ai pus nr patrat pe fata, ca e superba cu suportul de nr. patrat.

Trimite-mi PM pe seara, cod motor, an fabricatie sa ne uitam pe schema maisinii, sa vedem ce e cu semnalizarea - cred ca e datorita sistemului de iluminare SUA.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
sorin_crisan

merci mult Florin,ai PM!

o poza din timpul lucrarii,inainte sa dau farurile jos

post-75874-0-42117900-1306323905_thumb.j

Link către comentariu
sorin_crisan

salutare,pun o poza cu diagrama firelor farului passat b5.5 versiunea USA..are cineva o astfel de diagrama,dar varianta pt. Europa?

post-75874-0-65337000-1306407422_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 months later...

Frumoasa foc ! Imi place la nebunie. Imi caut si eu hayon de USA.....dar nu am gasit, din pacate. Am gasit pentru un prieten cu b5,5 Sedan. L-a pus pe masina...si arata belea. Plus ca si-a pus si onamentele de bara de USA...

Link către comentariu

Multumesc frumos! :)

Florin,stiu pe cineva care are la dezmembrat un avant,dar e gri..il sun sa-l intreb daca mai are haionul,oricum si pe mine ma intereseaza o pozitie laterala fata stanga,a mea e cam distrusa,a frecat-o cineva in parcare! :tuktuk:

DDT, ca si consum..in Timisoara,mers normal cu conditia de a parcurge cel putin 20km, cam 13-14%...in afara,variaza...de la 7,2 mers regulamentar,pana la 8,2 mers cat de cat tare + depasiri in forta!..poate sa sara si mai mult,dar totusi nu am exagerat! :D

...o poza de vara trecuta,in drum spre mare pe autostrada..2 persoane +bagaje..pilot automat,consum instant

post-75874-0-40287000-1321444357_thumb.j

Link către comentariu

Ce-mi place pe cluster, cum scrie "CRUISE"..."BRAKE"...specific tontomanilor de americani.... :lol:

Da, te rog, suna-l si vezi cat cere pe el cu sistemul de deschidere pe el (fara luneta, stergator, si motoras de stergator - ca le iau de la al meu) si da-mi un PM.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Update! :D

A venit mos Nicolae si la passatul meu :) a primit un volan in 3 spite,piele..merci mult Hadesul (Daniel)....post-75874-0-07674900-1323173112_thumb.j poate celalalt mos aduce si airbag-ul :))

P.S. daca stiti un airbag functional la un pret decent let me know please!

Link către comentariu

Sa il poarte cu placere !

Ti-am trimis PM cu nr cuiva, care are un airbag de 3 spite, in plus.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Tare poza cu consulul instant ma uitam la apa si m-am speriat la cat era dar sunt grade farenheit:))))

Marfa si numarul ales. nu poti face numerele la comanda cu formatul care il ai in fata:) . Cam atat scot si eu la mers in afara. Cel mai putin am scos 6.9 la suta dae mers 110.

Link către comentariu

masina e superba !

Ce mor dupa hayonul ala, cu numar patrat. Daca stiti pe undeva, la dezmembrari, astept un semn de la voi.

Link către comentariu

Merci mult, Florin

....din pacate hayonul a suferit un mic incident de Craciun,o blestemata de poarta i-a venit de hac :(

post-75874-0-57517400-1327698551_thumb.j

:D interesant nr. de inmatriculare am pus ,nu? pai na,daca tot nu am inscrisul 1.8T pe hayon,am zis sa imi pun potentialul motorului la nr. de inmatriculare..si da, am sa fac comanda de placuta patrata pt. fata.. :)

am scos si eu odata un consum de 6.2 % ...rulam cu 80km/h pe pilot :)) in oras consuma mai mult,dar la drum intins nu e ceva de speriat

Modificat de sorin_crisan
Link către comentariu

da, smechera rau combinatia de la placuta de inmatriculare....

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ti-am citit topicul. E frumos Passat-ul tau, imi place tare mult, mai ales luminile de pe bandouri.

Sa te tina pana te saturi de ea!

Link către comentariu

Frumos. Pune niste poze mai mari, sa o vedem per ansamblu.

Link către comentariu

Multumesc la fel!

N-am prea pozat-o :)) Oricum am mai lucrat si eu una,alta la masina weekendul trecut, in primul rand am pus jantele de vara (acum e altceva,cat timp au fost pe masina cele de tabla de '15 si cauciucuri de iarna,imi era groaza s-o privesc :)) ), am vopsit si etrierii rosii,am montat suspensia sport reglabila..am curatat clapeta de acceleratie,am schimbat bujiile si bobinele de inductie..urmeaza distributia :(

post-75874-0-34929800-1333051777_thumb.j

post-75874-0-02422000-1333051822_thumb.j

post-75874-0-91688300-1333051851_thumb.j

post-75874-0-01413300-1333051956_thumb.j

Link către comentariu

Foarte frumos , este 5 sau 6 rapoarte? si consumul la un mers normal cam cat este ? ma tenteaza si pe mine sa o schimb cu un 1.8T. ms

Link către comentariu

Multumesc! E cu 5 rapoarte,legat de cosum..la un mers normal in afara cam 7.5,probabil se poate si mai putin..dar si mai mult!

Link către comentariu
  • 2 months later...
sorin_crisan

Update

post-75874-0-66053100-1338900059_thumb.j

post-75874-0-37334600-1338900072_thumb.j

post-75874-0-15862900-1338900109_thumb.j

Masina e de vanzare, nu am pus inca anunt in sectiunea vanzari, dar urmeaza..Daca sunt doritori, contact PM

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!