Jump to content

Passat 3BG GLS 1.8 Turbo american

sorin_crisan

Postare recomandată

Bun gasit tuturor! :icon_thumright: m-am decis sa imi prezint si eu masina dupa ceva timp..in septembrie,anul trecut am achizitionat un vw passat 3bg variant,an de fabricatie 2003,cutie manuala 5+1 trepte,cu motorizarea pe care mi-am dorit-o intodeauna 1.8 Turbo si 170 de caluti,fiind modelul american.Sunt foarte multumit de felul cum arata la exterior,precum si in interior,dar si de felul cum merge si trage masina,tin sa precizez ca nu bate si nu troncane nimic(inca,dar cine stie la ce drumuri avem) :Driver:

Ca si dotari,am cateva:

-pilot automat (sunt foarte multumit,il folosesc mult)

-4 geamuri electrice

-radio cd si caseta original vw Moonson

-computer de bord

-trapa (vara face toti banii)

-proiectoare ceata

-alarma

-ABS,ESP

-inchidere centralizata

-jante '17 cu anvelope 225-45-17

-oglinzi electrice,incalzite si heliomate

Ce imi lipseste ar fi climatronikul,am doar AC manual..si scaunele incalzite :(

puncte albe: puternica,spatioasa,cat de cat dotata si confortabila :icon_thumright:

puncte negre: consumul urban cam mare,pe distante scurte imi arata BC si 15%..

Va doresc o seara buna tuturor si drumuri mai bune!

post-75874-0-35837400-1295456283_thumb.j

post-75874-0-23652200-1295456310_thumb.j

post-75874-0-35991200-1295456443_thumb.j

Link către comentariu

Frumos exemplar. Imi place motorul si spatiul pe care il ofera masina :D .

Motorul e de 170, nu de 180 cp ?

Link către comentariu

Dublu post.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

multumesc baieti! in talon sunt trecuti 125kw..cand am cumparat-o avea la bord ,respectiv in actele de SUA 36.000 mile,nu stiu daca s-a umblat sau nu la bord de catre nebunii de americani,important e ca motorul merge perfect!

Link către comentariu

Superba masina, mai ales ca-i model U.S.A. Sa o stapanesti sanatos fara incidente, si cand poti sa ne mai incanti cu niste poze inside and out. Planuri de viitor ai cu ea?

Link către comentariu

Felicitari pentru utilaj... se pare ca motorul este asezat longitudinal, nu am mai vazut pana acum asa ceva, mai ales la 1.8T.

Link către comentariu

salutare tuturor si multumesc pentru aprecieri..planuri de viitor ar fi,bani sa fie... :lol: in primul rand trebuie sa-i schimb distributia,(imi puteti da niste recomandari,eventual preturi?) trebuie sa-i schimb placutele de frana pe spate ca astea sunt tocite,pe fata sunt noi,ulei+ filtre...apoi.. :blah: sa vad cum stau cu bugetul,as vrea un soft nou,admisie si evacuare sport...

- despre asezarea motorului longitudinal,mai este asezat asa si pe audi a4 b5,a4 b6 cred ca si pe a6 c5,precum si pe passat 3b si 3bg

post-75874-0-93821000-1295700646_thumb.j

post-75874-0-50522900-1295700670_thumb.j

post-75874-0-23882600-1295700692_thumb.j

post-75874-0-70357200-1295700713_thumb.j

post-75874-0-87955400-1295700741_thumb.j

post-75874-0-15714500-1295700756_thumb.j

Link către comentariu

nu are pdg,pare mai inalta in poze..oricum,ramane asa pana cand o sa montez suspensia sport..am deja un set de amortizoare koni,mai urmeaza niste arcuri sport,Eibach pro kit (cred),am timp pana la primavara..

Calyn, in spate imi place cum arata cu numar mic,da chiar bine,dar pe fata...eu unu' nu mi-as pune asa ceva :blink: am sa dau jos suportul acela de numar din fata(chiar m-am uitat si se poate) si am sa prind numarul direct pe bara..na,oricum..gusturile nu se discuta ;)

Link către comentariu

Salut!Frumoasa masinuta :wub: Trapa aia cred ca e de vis :emthup: .Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.O seara buna!

Link către comentariu

.. se pare ca motorul este asezat longitudinal, nu am mai vazut pana acum asa ceva, mai ales la 1.8T.

A4 (toate) si A6 (C5) si Passatul (B5, B5.5) au 1.8T-ul longitudinal, iar A3, Golf IV, Octavia 1 si Seat Leon 1 au 1.8T-ul transversal.

Arata bine masina! Daca o ingrijesti si ii dai de toate la timp te tine pe viata! :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, mai ales trapa. Sa o folosesti sanatos fara evenimente neplacute.

....in primul rand trebuie sa-i schimb distributia,(imi puteti da niste recomandari,eventual preturi?)....

Eu am schimbat-o recent...am pus una Contitech cu pompa de apa Hepu...am ajuns cu ea la 1150 lei cu tot cu montaj, dar poate ai nevoie si de rola intinzator de la cureaua alternatorului si atunci te duce pana la 1800 lei

Link către comentariu

Superba masina, imi plac mult pozitiile laterale, daca prind unul la dezmembrari, am sarit pe el. Vara este super cu trapa, si eu o folosesc aproape tot sezonul. Iti doresc s-o folosesti sanatos!

Link către comentariu

va multumesc tuturor :icon_thumright: si voi sa aveti parte de ale voastre masini si sa le conduceti sanatosi si fara incidente! drumuri bune

Link către comentariu

frumos passatu' ...sa ai noroc de el

daca nu te superi ti-as spune 2 pareri: 1. un suport de numar in fata ar arata mai frumos

2.in locul tau i-as vopsii etrierii :)

bafta

Link către comentariu

nu stiu sa iti spun cat a costat,deoarece nu eu am adus-o..mi-a adus-o cineva din State

lucyyy,nu ma supar,stai linistit..in legatura cu numaru am mai zis,o sa inlatur acel suport numar de State si am sa pun un suport pt numar normal,sau prind numarul direct pe bara fata,cu ajutorul unor benzi dublu adezive..si legat de etrieri,asa as fi facut :icon_thumright: cat de cat,arata binisor,sunt vopsiti din fabrica argintiu,sa-i fi vazut cum aratau la audi, masina pe care am avut-o inainte :vaidecapulmeu: mi-a mai ramas vopsea rosie de atunci,dar pana cand vine primavara si da caldura nu ma pot apuca,toate la timpul lor :blah:

Link către comentariu

foarte frumoasa masina :icon_thumright: sa o stapanesti sanatos!

spune-mi te rog ce transparenta are folia de pe geamurile din fata.

km fara numar :Driver:

Link către comentariu

arboby,imi pare rau,nu stiu sa iti spun..Asa am luat masina,folia a fost pusa in State,iar intre folie si geamuri nu exista niciun stiker cu transparenta sau alte detalii..oricum nu sunt inchise,cred ca au un 75% transparenta

Link către comentariu

frumoasa masina.

incearca totusi cu numar patrat pe bara. si ala il poti lipi plus ca acopera la fix spatiul destinat lui.

pozitiile din bara se aprind si in fata si in spate?sau cele din spate (laterale) sunt "ochi de pisica"?

o fi ok folia la noi,la un control?

Link către comentariu

nu sunt ochi de pisica,se aprind si cele de pe spate..sincer,pana acum nu am avut probleme cu folia (sper nici sa nu am! :lol: ) la ITP,la RAR,nu mi-a zis nimeni nimic in legatura cu folia,desi la fosta masina aveam folie pe geamurile fata la fel de inchisa ca si pe spate..abia au vrut aia sa imi faca ITP-ul pt treaba asta..

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Frumoasa masina :). Cred ca am vazut-o prin Deva anul trecut cu numere rosii cateva zile... nu-s sigur de jante, dar mi se pare cunoscuta; oricum erau vreo 3 Passat-uri aduse din state, numere rosii, variant, aveau culori diferite (unul gri poate chiar al tau, unul alb si unul de un verde inchis...), 1.8T toate.

:Driver:

Modificat de SilvianDement91
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!