Jump to content

my kafer :X

siv

Postare recomandată

Salut tuturor sunt fericitul posesor al unui vw kafer din anul 1963 ,model faruri ovale si faltdach , doresc ca pe viitor sa o reconditionez total pentru a o aduce la starea ei originala.

Deocamdata va voi prezenta cateva poze ... din pacate nu pot sa cumpar nimic deoarece nu am acces la sectiunea vanzari-cumparari ...

post-82423-0-50230600-1295383607_thumb.j

post-82423-0-80248800-1295383612_thumb.j

post-82423-0-10453200-1295383622_thumb.j

post-82423-0-39741100-1295383639_thumb.j

post-82423-0-72482000-1295383647_thumb.j

post-82423-0-23833200-1295383653_thumb.j

post-82423-0-89666300-1295383659_thumb.j

post-82423-0-37684500-1295383671_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc mult :) , m-am apucat de cautat piesele care imi lipsesc dar deocamdata nu le pot cumpara ca nu ma lasa sa postez nimik la vanzari-cumparari oricum am inceput prin demontarea pieselor care necesita curatare , reconditionare ....

Link către comentariu

WOw! ai cumparato din sibiu? Ne poti zice si noua pretul? Mie imi e ciuda ca nu am vazuto pe la vanzari (oricum nici nu am cautato expres), ca is super tari masinile astea. is mortale! Acum ca a ajuns pe mana ta, iti doresc mult succes in reconditionarea ei si sa ai grija de ea icon_thumright.gif

Edit: Felicitari pentru achizitie!

Modificat de Emy D
Link către comentariu

WOw! ai cumparato din sibiu? Ne poti zice si noua pretul? Mie imi e ciuda ca nu am vazuto pe la vanzari (oricum nici nu am cautato expres), ca is super tari masinile astea. is mortale! Acum ca a ajuns pe mana ta, iti doresc mult succes in reconditionarea ei si sa ai grija de ea icon_thumright.gif

Edit: Felicitari pentru achizitie!

In primul rand multumesc , eu am dat 700 de euro pe ea oricum nu e in cea mai buna stare a ei , dar la banii astia ma multumesc cu ce am :) , trebuie sa ii cumpar podele , praguri , capete de stalpi pentru inceput ... un tinichigiu neexperimentat a pus tabla pe podele si a sudat caroseria de sasiu ... dar nu e un capat de lume orice se poate repara :D

chiar daca nu poti sa postezi, poti da PM sau telefon celor care vand piese

multumesc pentru sfat ;)

Link către comentariu

Bine ai venit si s-o stapanesti sanatos. E ceva de munca la ea dar nu e de speriat.

Roaga un moderator sa-ti mute topicul la sectiunea aircooled, ca acolo e locul ei.

Daca vrei sa te desparti de turometrul ala, care oricum nu-i pentru ea, da-mi un PM. :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Daca poate cineva sa ma ajute si pe mine... as vrea sa stiu cum pot afla anul masinii cu ajutorul seriilor ... am intrat pe un site ,am batut VIN-ul acolo si imi zicea ca masina este din 1953 "Built on: February 1953" :blink: VIN-ul de pe sasiu este format din 9 cifre ... am cautat pe internet dar am gasit alte tipuri de VIN-uri formate din 17 cifre ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!