Jump to content

Evacuare la Skoda octavia 1

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

Sunt fericitul posesor sau mai corect spus mostenitor al unei Skoda octavia 1 1,9 TDI ( 90cp)

vreau sa fac ceva inbunatatiri la partea de evacuare din 3 motive 1 este cel de putere 2 sound 3 design :)

sa incep cu intrebarile acum

cum ma sfatuiti sa fac acest lucru avand in vedere ca daca scot toba si puna una sport + ornamente am inteles ca pe parte de sound nu se va vedea nici o diferenta

cineva imi spunea sa scot toate si intermediara sa o las directa + finala sport si ornamentele aferente , dar acum intervine o alta intrebare scotand catalizatorul si restu o sa fie vreo problema .. adica vrea sa se auda frumos sa arata bine dar daca va da FUM (mult) adica daca va fi vizibil ca la o RABA parca imi vine sa renunt !

Pot sa spun ca am vazut prin oras un leon negru TDI care se auzea super dar nu am avut buna inspiratie sa il intreb ce a facut la machineta :(

Va multumesc anticipat

Nadir

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1) Putere cistigata zero (cel putin la tdi 90hp)!

2) Sound numai daca dai jos si catalizatorul, probleme cu politia la talpa prin oras.

3) Aici mai merge, dar acelasi lucru se poate obtine modificind numai iesirea din toba.

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
1) Putere cistigata zero (cel putin la tdi 90hp)!

2) Sound numai daca dai jos si catalizatorul, probleme cu politia la talpa prin oras.

3) Aici mai merge, dar acelasi lucru se poate obtine modificind numai iesirea din toba.

<{POST_SNAPBACK}>

mare putere stiam ca nu voi obtine iar doar sa pun un ornament nu ma incanta vroiam sa se si auda macar :)

Link către comentariu

Ca sa se auda mai tare trebuie scos catalizatorul. Altfel nimic.

Fumul nu are nici o legatura cu catalizatorul si / sau tobele. Deci nu va fi mai mult fum.

Link către comentariu

Ca sa se auda mai tare trebuie scos catalizatorul. Altfel nimic.

Fumul nu are nici o legatura cu catalizatorul si / sau tobele. Deci nu va fi mai mult fum.

<{POST_SNAPBACK}>

Daca scoti catalizatorul va mai castiga putina putere.Cum sonda lambda nu are e ok.

Partea proasta e ca va scoate fum mai mult si sunetul va fi mai puternic....si crede-ma la diesel e problema cu sunetul,pentru ca are pres mare la evacuare...

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
Daca scoti catalizatorul va mai castiga putina putere.Cum sonda lambda nu are e ok.

Partea proasta e ca va scoate fum mai mult si sunetul va fi mai puternic....si crede-ma la diesel e problema cu sunetul,pentru ca are pres mare la evacuare...

<{POST_SNAPBACK}>

oricum stiu ca se gases un "releu" pt lambda :) si se rezolva :D ... acum sunt curios cat de tare va fi soundul !

Link către comentariu

Si daca scoti catalizatorul, nu mai iese nici ITP-ul. Doar daca-l pui inainte de a face ITP-ul la loc si dupa ce ai luat OK-ul, il dai jos. Dar mi se pare aiureeeea de tot.

Link către comentariu

nadir@boosted.ro
Si daca scoti catalizatorul, nu mai iese nici ITP-ul. Doar daca-l pui inainte de a face ITP-ul la loc si dupa ce ai luat OK-ul, il dai jos. Dar mi se pare aiureeeea de tot.

<{POST_SNAPBACK}>

e da dar cum ipt`ul este pe 2 ani nu e nici o problema :) oricum eu unu zic ca este ok sa il scoti si sa il pui :D

dureaza 10 minte !

Link către comentariu

Te rog frumos sa scrii de ce va scoate fum fara catalizator. Este ilegal sa modifici instalatia de evacuare, daramite sa scoti catalizator, nu contest. Insa dpdv stiintific, te rog sa ne spui de unde apare acest fum in plus ??! Sa nu mintim poporul cu fauveforumul.ro ! :(

Link către comentariu

sunetul va fi mai puternic....si crede-ma la diesel e problema cu sunetul,pentru ca are pres mare la evacuare...
:banghead:

Eu stiam ca din contra, la Tdi scoaterea catalizatorului duce la un zgomot mult mai mic in comparatie cu aceeasi operatie pe un benzinar aspirat, ca mai e si turbina interpusa pe traseul gazelor!

Partea proasta e ca va scoate fum mai mult

Cantitativ nu stiu de ce ar da mai mult fum fara catalizator.

Poate doar efectul vizual sa fie altul in cazul in care sunt terminatiile drepte si nu mai bat in jos, astfel parand mai mult fum.

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

nadir@boosted.ro

daca scoti catalizatorul se va auzi cand iei piciorul din gaz se va auzi turbina ! un sunet pe care din pacate nu pot sa il reproduc in scris :banghead:

si acum ca m-am asigurat ca nu mai e problema cu sonda lambda :P o sa fac aceasta operatie si o sa va spun unde am ajuns la ce rezultat !

Modificat de nadir
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!