Jump to content

VW POLO 9n3 mtx :)

87MTX

Postare recomandată

salutare tutor

pana in urma cu 1 saptamana jumate am avut un citroen c2 vts iar de 1 saptamana am intrat in posesia unui vw polo 9n3, 1.4 tdi, 80cp, 60.000km...

momentan sunt f multumit de masina...am fost si duminica la intalnire, foarte de treaba si amabila toata lumea :)

post-59491-0-56349600-1295259922_thumb.j

post-59491-0-25057500-1295260372_thumb.j

Modificat de 87MTX
Link către comentariu

Faina. Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi KM. Detalii te rog. DOTARI, nivel echipare, poze mai multe si eventual un pret.

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente.

Frumoasa culoare :icon_thumright:

Daca e sa ma iau dupa faptul ca are proiectoare si bandourile in culoarea caroseriei,nivelul de echipare ar trebui sa fie atractive sau peste(cel putin asa este cel al mamei mele)

Link către comentariu

va multumesc:) e varianta confortline...si pretul a fost de 6500 euro... poze momentan nu mai am , dar o sa mai fac

Link către comentariu

frumoasa foc ... nu exista echiparea comfortline in clasa lui Polo ... este Attractive cum a zis Tibi ! Sa ai parte de ea si sa nu te lase la drum niciodata!

Link către comentariu

echiparea comfortline exista in gama Polo, poate nu este acest model, dar ea exista.

p.s. sa o stapanesti sanatos si fara incidente...

Link către comentariu

Foarte foarte frumoasa culoarea,ca a mea de fapt :lol:

Sa te bucuri de ea! :icon_thumright:

P.s. Cand am luat eu masina era valabila si versiunea Comfortline,probabil ca proiectoarele,bandourile si oglinzile(in culoare)au fost optionale.Sau poate intr-adevar,este Attractive.

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

pff...multumesc :) si referitor la versiune...nu mai stiu pe ce site am vazut masina ca a mea, cu bandourile in cul masinii, oglinzile, proiectoare si era trecuta ca si conforline...nu sunt sigur nici eu....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!