Jump to content

vw t4 multivan 97" allstar

claudiu200747

Postare recomandată

in primul rand vreau sa salut pe toti utilizatori acestui forum.

sunt nou aici.

sunt proprietarul unui vw multivan din 97.il detin de 1 an.am circa 50.000 km (total 295.000)facuti.pe tara.si masina se prezinta in perfecta stare.(cu mici excepti)totul este functionabil.

o sa insirui ceva din optiunile originale.

motor 2.5 tdi 102 cp

-dublu klimatronic

-scaun sofer incalzit

-sirocou

-geamuri el

-inchidere centr

-jante 15"

dupa ce am achizitionato din germania.acum 1 an.am facut o mica revizie filtre distributie+ulei si...am inceput cu

-pilot automat

-bixenon

-radio cd mp3

-folie autorizata

-senzori de parcare spate

-stopuri led

-ambilight interior albastru

cam asta este tot.masina are acum app 300.000 km si se prezinta extrem de bine.

majoritatea km-trilor.sunt facuti cu prieteni la drum.distractie..la un pescuit.mare ..munte:)

o sa revin cu poze dupa ce montez sania de bagaje deasupra.va multumesc.si daca aveti intrebari.va astept.

cam atat. pe viitor vreau sa vopsesc si barile aceeasi culoare.(verde_) dar ma mai gandesc.

Link către comentariu

Foarte frumos Bus-ul, bine dotat si intretinut. La servici am si eu un T4 pick-up, are 340000km pe bord si reali cam 500000km si inca merge de rupe. Excelente masini, din toate punctele de vedere. Felicitari!!! Buna alegere. :icon_thumright:

Link către comentariu

foarte frumoasa. si utila. mama ce merge un van d'asta pe la munte, bagi un catarat, bagi un gratar, bagi o saltea si o dai pe somn

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut,revin si eu p forumn dupa cateva zile in care nu am avut timp sa mai intru.va multumesc la toti.o sa pun poze cat de curand si cu cutia de bagaje montata pe masina.as vrea in viitorul apropiat sa vopsesc si partea de jos in culoarea masinii.voi ce parere aveti?multumesc.

Link către comentariu

+1 pentru vopsirea partii de jos !

Niciodata nu mi`a placut gri`u ala de jos la multivanuri :)

Link către comentariu

Lasa-le asa cum sunt. :icon_thumright:

Masina e super. Pacat ca nu e inmatriculata la noi.

Link către comentariu

super frumos bus-ul!

si eu sunt de parere ca ar arata mai bine cu barile vopsite in aceeasi culoare ca intreaga caroserie.

Km multi fara probleme!

Link către comentariu

oki doki..o sa incerc sa le vopsesc sa vad ce iese..intentionez vara aceasta sa ii pun si faruri cu dayline.si........astazi pun poze cu cutia de bagaje.va multumesc .

apropo de imatriculat la noi...m-am gandit la o varianta...necesita si ceva bani.(cca 200 euro)poate va dati si cu parerea la asta.vreau sa fac rar-ul..sa fac asigurare pe o luna.sa fac tot dosarul pt imatriculat si sa nu platesc taxa.si bineinteles ca o sa imi respinga dosarul.deoarece nu am platit taxa.o sa iau in scris de la politie.si dupa o sa incerc cu un avocat.am inteles ca dureaza cam 8-10 luni.tot procesul..eu in timpul asta merg legal cu nr de bulgaria ce ziceti?

si ..jantele pt la vara m-am gandit la modelul cum sunt pe audi a8..sa le pun pe 17" si cu balon 225 50 17?

si la faruri sa va mai cer o parere..cum sa fie cu interior chrom sau black?

va multumesc frumos.

Link către comentariu

poze cu cutia de bagaje:_) dupa o zi de munca.sper sa va placa si voua..mie imi place la nebunie.nu fasaie...nu vajaie..nu scoate nici un zgomot..este o cutie de 660 litri..intram 2 persoane lejer in ea:)) va multumesc..o zi buna la toti si multi km fara probleme:)

Link către comentariu

I-a da-i peste 120 la ora si sa vezi atunci daca vajaie ?! Ma tenta si pe mine o cutie din asta dar neagra lucioasa (sa dea bine si cu masina ...sa nu fac semafor din ea :) )..dar mi-a trecut dupa ce am vorbit cu altii care au cutiile astea (zice si in recomandarile date de producator ca nu e bine sa depasesti 110 km,care e mai greu la mine :lol: ) .Si tu chiar aveai nevoie de asa ceva ?Ca parca ai ceva portbagaj in spate in comparatie cu Sharanul... ;) Oricum frumoasa masina (probabil ai si polishat-o) si vopseste-i plasticile alea (ca urat e gri-ul ala..daca era negru mai mergea ) si cat mai multi km fara probleme cu ea. :icon_thumright:

Link către comentariu

deci pe bune daca face zgomot..am dat 140 ...si nui problema.atat ce se aud f putin cauciucurile cas de iarna.o sa vopsesc pe viitor..sa dea putin caldura.")o sa postez ceva poze.nu sa marit nici consumul f mult.se simte putin la demaraj.cam atat dar f putin.merci oricum de sfat.bafta

Link către comentariu

super bine vine cutia pe masina.daca ii pui si jantele si farurile,bineinteles sa o vopseti toata o culoare...e ceva de vis.putem pleca lejer in turul europei:)

Link către comentariu
  • 2 months later...

hello..revin pe forum cu inca o imbunatatire:)

sper sa va placa....
Link către comentariu

Sper sa nu te vada militia ... sa vezi atunci pak-pak-pak.. :lol: .Ai pus-o la vanzare pe autovit ?

Link către comentariu

dap am puso..daca o vand vreau sa o iau pe aia de 150 cp:D si cu ocazia asta o bag si pe romania:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!