Jump to content

Golf 6

sima

Postare recomandată

Buna!Revin cu un nou topic,prezentand noul meu golf 6 second-hand,carte service,testata la reprezentanta.

Avand in vedere dotarile pot spune ca sunt urmatoarele:

Model comfort line

4 usi

Motor 2000 140CP

Cutie DSG

Suspensie reglabila pe 3 nivele

Comenzi volan

BC+

Navigatie RNS 510

Climatronic dual zone

Incalzire scaune

Cotiera fata spate

Lumini ceata

Geamuri electrice fata-spate

Geamuri termo izolante in tenta verde

Instalatie spalare faruri

Functie coming home , leaving home

Senzori ploaie si lumina

2 lumini fata in dreptul picioarelor

Frana de mana imbracata in piele

Priza 12v in portbagaj

Volan imbracat in piele

post-34978-0-01349500-1295119233_thumb.j

post-34978-0-57652900-1295119630_thumb.j

post-34978-0-39151100-1295119714_thumb.j

Link către comentariu

Bine dotata , imi place volanul de gti ... sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte frumoasa .

Interiorul super - un footrest si pedale ar da bine pe ea.

Multi km fara probleme.

Link către comentariu

frumoasa masina.fostul proprietar se vede ca a bagat ceva banuiti in ea prin prisma optionalelor cat si after.volanul schimba mult situatia in interior.Destui de putini fac modificare asta tinand cont ca la golf 6 spre deosebire de golf 5 airbagul de la volanul stock nu se potriveste la volanul gti(prin urmare ptr modificare asta ai nevoie atat de volan cat si de airbag,adica vreo 700-800e.)

niste poze cu jantele actuale nu ar strica,ps ai putea sa ti infoliezi plafonul in negru lucios(in cea de a doua poza poti sa compari una stock si alta cu plafonul negru)

post-64733-0-69620900-1295183714_thumb.j

post-64733-0-51744100-1295183862_thumb.j

Modificat de guesswho1983
Link către comentariu

cunosc masina cat de cat,e super faina,a fost a unui tip de la mine din oras.

multi km fara probleme.cat te-a costat? :D

Link către comentariu

Turbocip = multumesc de sfat si am sa tin cont de parerea ta.

guesswho 1983 = Airbagul actual de pe volanul GTI nu pot spune ca se potriveste pe cel stock,ca urmare persoana respectiva a avut fiecare volan cu airgabul lui.Am cerut volanul GTI prin faptul ca asa era afisat de vanzare.

Acum am cauciucuri de iarna pe jantele de tabla de la vechiul gf 5.

Referitor la infoliere este o idee buna dar trebuie sa caut si o firma serioasa.

gl-17-sep = adevarat masina este luata din orasul tau.Referitor la pret, daca esti curios iti dau un PM , scuze dar aici ne prezentam masinile nu vorbim de pret.

Multumesc tuturor pentru aprecieri.

(sunt in cautare de jante si cauciucuri de vara)

Revin cu alte poze pe parcurs.

Link către comentariu

@sima stiu ca airbagul de la volanul stock nu se potriveste la volanul gti,asta spuneam si mai sus ca este o schimbare f frumoasa dar si costisitoare

Link către comentariu

Incearca sa scoti suportul acela de cauciuc de pe bord,s-ar putea sa ai o surpriza ..

Frumoasa configuratie ,sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

@tdrfx sa scoata suportul de cauciuc de pe bord ca va avea o surpriza?.lol care e ideea?

Modificat de guesswho1983
Link către comentariu

Probabil raman urme ...?

Foarte frumoasa echipare , o observatie am (daca imi permiti) parasolarul nu cade prea bine ...

oricum de invidiat masinuta!

Link către comentariu

Imi place mult primul model. Contrastul negru-alb da bine pe Golf. Pe cat sunt jantele?

In mod normal, jantele de peste 17 au nevoie de suspensie sport, cum am vazut ca ai DCC e mai complicat. Stiu ca VW ofera o varianta de DCC pt jante de 18 specific.

Link către comentariu

Atunci e perfect, oricare din jantele acelea o vor schimba estetic mult. La cat mai multi km fara incidente si probleme !

Link către comentariu

Nu iti recomand nici una.In primul rand toate jantele expuse de tine au spitele bagate in interiorul buzei.Iti zic din propria experienta (jantele mele) o sa arate janta de 15" (foarte mica)

Parerea mea...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!