Jump to content

Polo 6R GTI

Marven

Postare recomandată

Trebuie sa pui B 180 Sky, sa isi dea seama si necunoscatorii de ceea ce se afla sub capota! :Driver:

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu

E frumoasa, s-o stapanesti sanatos, multi kilometri fara incidente. Masina arata foarte bine pe alb, interiorul este de asemenea foarte reusit.

Modificat de iepumare
Link către comentariu

buna alegere 'ii sta extraordinar in alb.un pic cam micuta fata de un golf la interior dar motorasul banuisc ca iti acapareaza intreaga atentie in habitat,succes cu ea,sa zicem ca un set de jante negre mai maricele si plafonul infoliat in negru lucios ar fi un + dar treaba sta e o chestie de gusturi,?felicitari ptr alegerea facuta

Modificat de guesswho1983
Link către comentariu

Am vazut-o la intalnire sambata... este superba masina. Polo a crescut mult de cand au bagat modelul nou. Este superb.

Link către comentariu

Sunt primele poze ale unui posesor de Polo GTI (6R) de pe forum daca nu ma insel...:D Absolut superb, sa'l conduci sanatos!

PS: La vara alte jante neaparat ! :icon_thumright:

Link către comentariu

Superba! :icon_thumright:

Sa o conduci cu placere :Driver:

@opkbv:pentru vara le are pe cele pe 17" Denver :rolleyes:

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu
  • 1 year later...

Salut si felicitari, la un an dupa achizitionare.

Am rugamintea daca se poate sa-mi dai mai multe detalii despre acesta masina. Doresc sa-mi achizitionez si eu acest model de aproximativ 1 an de zile si doream cat mai multe informatii despre ea; in primul rand daca merita motorul, daca iti ofera adrenalina suficienta, nu sunt un extremist, lucruri simple, intretinere, consum, casco, etc. Doresc sa stiu daca am bani sa o intretin si daca merita. Cu respect, Alex B.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!