Jump to content

Polo 6R GTI

Marven

Postare recomandată

Hello all,

Sunt membru pe forum de ceva timp si pana de curand am condus un Passat B5.5 din 2003, care si-a facut datoria excelent de unul singur si cu ajutorul informatiilor folositoare impartasite de voi :icon_thumright:.

In august am mers cu un Corsa OPC care mi-a trezit gustul de pocket rocket, si ulterior cu Fiat-ul 500 ABH la drive test; dar vazand filmul de prezentare pentru noul Polo GTI pur si simplu m-am indragostit.

"Tiripliciul" ,cum este el alintat, l-am ridicat pe 4 decembrie la Tg.Jiu dupa exact 3 luni de la comanda. (da, sunt din Bucuresti, dar cei de la Nurvil s-au purtat excelent)

Optiuni de mentionat: 4usi (desi initial vroiam 2) RCD 510, Xenon, Denver 17''( :( Detroit au aparut mult mai tarziu in configurator)

- poze de la ridicare, cu jante 15'' + cauciucuri de iarna

post-6181-0-52461500-1295033213_thumb.jp

post-6181-0-58573100-1295033113_thumb.jp

post-6181-0-42321100-1295033146_thumb.jp

post-6181-0-63206900-1295033166_thumb.jp

Am reusit sa fac 1700 de km pana acum (niste drumuri de placere, altele dupa RAR-ul individual :() si sunt extrem de incantat.

p.s.: Masina va fi prezenta maine la intalnire (off-topic: Roby_Zet, am incercat-o in ultimul week-end cu vreme frumoasa si asfalt uscat din decembrie ;) )

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos man! O mica bomba pe roti masinuta asta. Planuri de viitor? Apropo farurile cu xenon la Polo vin automat cu LED-urile alea?

Link către comentariu

superb GTI-ul ... sa ai parte de ea si sa o conduci sanatos .... sper sa reusesti sa pui ceva foto mai detaliate de interior si exterior(spatele) ...

Link către comentariu

Woow...superb exemplar.?Sa va bucurati amandoi de milioane de kilometri fericiti!

Keep us posted!

Link către comentariu

Felicitari, o masina deosebita pe care astept sa o vad maine. Sa revii te rog pe parcursul timpului cu date despre consum si fiabilitate !

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie. Este fara precedent la clasa asta un asemenea motor si cutie. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Este super masina :D si eu visam la un GTI cand am luat-o pe a mea, dar eu am luat-o strict de oras(consum) deci nu era prea indicat GTI-ul..desi daca ar aparea GTD, m-ar interesa :) Cat te-a costat cu tot cu taxe ?

Multi kilometri fara probleme !

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Farurile sunt dementiale, si vin superb pe masina asta :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos! Si sa te bucure fiecare km!

Cineva intreba daca farurile cu xenon vin automat si cu leduri, da vin, si arata foarte bine in realitate.

Link către comentariu

mini golf :)

arata foarte bine, si e mai practica in 4 usi decat cea in 2 usi. dupa un timp te enerveaza rabatatul scaunului ca sa intre cineva in spate .

arunca o poza si cu interiorul ;)

Link către comentariu

Va multumesc tuturor! Sunt ceva planuri de viitor (urmaresc niste ibiza cupra by revo pe un forum din Anglia), dar astept sa o conduc si pe 17''.

Voi reveni cu un nou set de poze inclusiv interiorul(tapiseria de la clasicul de golf 1 gti). Stopurile sunt standard, dar exista deja in lista de accesorii originale stopuri clare si fundalul negru pe la 200EUR, dar vreau sa vad daca apare ceva LED aftermarket.

Modificat de Marven
Link către comentariu

Deci e super tare masina! cat mai multi km fara niciun fel de problema. Daca se poate un pret de achizitie?

Acum probabil imi vor sari in cap cativa useri, dar asta e... Mie personal mi se pare mai misto polo decat golf VI si din punctul de vedere ca mai e si GTI ce sa mai zic, m-am indragostit! Mi se pare masina perfecta de oras combinata cu jucaria care baietelul din fiecare vrea sa se joace din cand in cand :D

Modificat de ClauSnake
Link către comentariu

foarte frumoasa masina, am vazut-o si azi la intalnire ... sa o stapanesti sanatos si asteptam pozele si modificarile :icon_thumright:

Link către comentariu

Am vazut astazi masina la intalnire si este foarte frumoasa, multi km fara probleme.

Link către comentariu

Super super frumoasa masina. Farurile cu Xenon si LED sunt senzatie. :icon_thumright: Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri multi timp de ea :Driver:

Link către comentariu

Vazut, mirosit, pipait! Foarte frumoasa. Sa o conduci sanatos si fara evenimente

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Ti-am zis si azi la intalnire: sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Foarte bine arata masina, si dotarile sunt bine alese!

Spor la modificari!

Link către comentariu
the_punkreas2003

Da, da, senzational exemplar :) Am pus o discutie on-hold si m-am intors dupa ea azi la intalnire. Foarte smechera, felicitari!

Link către comentariu

Foarte Frumoasa masina!! Am facut 2 poze astazi..sper sa nu te supari daca le pun aici Sa o conduci sanatos si fara evenimente!!

DSC_0035.jpg

DSC_0037.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!