Jump to content

Skoda Octavia I Elegance 2004 Tdi

english dog

Postare recomandată

de obicei lumea pune USB in cotiera sau in torpedou. dar nici acolo nu e rau,nu cunosc exact locul la skoda. important e sa nu dai cu piciorul in stick.

cum e subwoofer-ul? modelul asta mi se pare ok (ca e amplificat) si cautam si eu pt masina mea.

Link către comentariu

Probabiul nu incape dvs-ul pana in capat din 2 cauze: cablurile si astea bagi mana prin josul bordului pe la sofer si le tragi ghidandule de sus, dureaza 5 min si incape orice! daca nu vrea asa, ceea ce e greu de crezut, cu un letconul 12V iei si tai "crucea" de plastic din spatele playerului care sustinea din spate suportul de cd-uri si cuiul de cauciuc al playerul original.

Butonul de octavia e foarte greu de gasit. daca le ai deja pe astea nu te costa mult si te bucuri de incalzire. sau pur si simplu pui 2 intrerupatoare! Butonul

original costa 320 lei si NU are partea de comanda a incalzirii! Deci foarte urat! As cauta o solutie sa integrez cumva butoanele la bricheta, daca nu esti fumator, ca exista loc si se poti ascunde foarte usor sau pe langa frana de mana! In suportul de scrumiera iese treaba frumoasa, fara munca foarte multa. Iar dpdv electric e usor de legat, existand documentatie si alimentarea o iei de la regleta de sub bord. Simplu! Iar masa o poti lua ori de sub volan ca exisat un punct de masa, ori punand o saiba si o piulita la suruburile ce sustin timoneria de sub schimbator!

Locul de USB dupa mine e mai practic acolo, nu dai peste el si in plus e mult mai facil de accesat...

Spun toate astea ca m-am lovit de ele si usor usor le rezolv!

Succes la modificari!

Link către comentariu

Update:

Planuri de viitor:

-Intru-n viitor mai indepartat:interior de piele de pe Vrs sau de pe Laurin&Klement sau ceva custom daca voi avea "timp"

Viitorul a sosit.

Am achizitionat un interior de piele cu incalzire in scaune si airbaguri laterale (care nu ma interesau). Masina donatoare este un Golf IV 2001 dintr-un parc de dezmembrari.

Ce am cumparat:

-scaunele fata -incalzite si cu airbag,

-bancheta si spatar rabatabile,

-cotiera,

-4 tetiere,

-comutatoare incalzire in scaune(nu cred ca le pot folosi ca au un colt rotunjit deci tre' sa caut butoane de skoda)

-mufele tata la scaunele fata.

Restul nu m-au interesat ca nu se potrivesc - pret 600 lei si un drum de 160 km.

Acum ele se afla la intrarea din spate a casei,sunt curatate si asteapta sa fie montate dar cum azi e Duminica,maine e Intrarea Maicii Domnului in Biserica si marti lucrez asa ca vor ramane probabil pe miercuri sau joi :censur:

Sunt nerabdator sa le vad pe masina desi stiu ca pentru efect maxim trebuie sa imbrac si panza de pe portiere in piele crem - dar va trebi sa astepte pina dupa sarbatori.

Poze: una cu donatoarea si doua cu achizitia-scuze de calitatea pozelor.

Sper ca nu v-am plictisit cu postul meu lung.

O seara buna si va tin la curent :icon_thumright:

Doar 600 lei pentru un interior de piele cu incalzire si airbag lateral?

Nu cred ca vorbesti serios :))

Oricum sa-l folosest sanatos.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

Salut!

@rares v

- incape pina la capat dar nu l-am impins eu ca la momentul respectiv legam sub-ul si inca mai caut microfonu' pt. telefon, antena suplimentara pt GPS pentru semnal maxim si nu vreau sa ma chinui sa-l scot dupa aia.

-butoanele de g4 ma gandeam sa le pun in laterala scaunelor spre portiera, cam in locul unde vin comenzile la cele care au scaune electrice dar as vrea sa pun buton original - nu e graba.

@claudiu_83

-sa stii ca vorbesc serios, am gasit anuntul cu masina care se dezmembra pe "tocmai" i-am sunat si am "negociat" :lol: de la pretul initial de 150 euro la 600 lei la care mai adaog un drum de 80km dus si 80 intors. Locatia firmei e undeva aproape de Pascani la Valea Seaca - scrie la profil de unde sunt eu :icon_thumleft: .

Au si site (nu am interes sa le fac reclama) : http://www.axedezmembraripascani.ro/ - daca deranjeaja linku' rog un moderator sa-l stearga.

Modificat de english dog
Link către comentariu

Eu zic ca butoanele alea de incalzire ar merge puse intre scaune. Pe consola aia unde e si bricheta. E destul loc acolo pentru cele doua butoane si cred ca ar arata frumos.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Sa mai luam praful de aici:

- intre timp s-a schimbat turbina ca cealalta a luat-o pe ulei -aprile 2012,

- s-a reconditionat caseta de directie -mai 2012,

- am schimbat chitul de ambreiaj, rulment si volant cu masa dubla Sachs-octombrie 2012,

- distributie, curea Contitech, role Ina, pompa de apa Hepu, antigel si ceva maruntisuri- martie 2013.

Ca mici modificari:

- folie fata 50% spate 95% 

- am schimbat jantele in 5 spite cu un set pe 16" de pe Laurin&Klement.

IMG_20130727_203924.jpg

IMG_20130728_191621.jpg

Modificat de english dog
Link către comentariu
  • 5 years later...

Inchideti va rog, masina am vandut-o in vara lui 2017. 

Multumesc!

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!