Jump to content

burduf planetara dreaota dinspre cutie


cristilr
 Share

Postare recomandată

am o problema, de ceva timp se auzea un vuiet in partea dreapta, am depistat ca find burduful rupt de la planetara dinspre cutie. va rog. daca a mai demontat cineva, sa ma indrume cum sa o fac pas cu pas. multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cristilr e ceva de munca si ai nevoie de un canal sa lucrezi mai bine sau un elevator pt ca pe un cric te rupe sa schimbi mai ales ca e burduful de langa cutie eu l-am schimbat in service si m-a costat doar 40 de lei.Trebuie sa dai drumu si la suruburile de la pivot ca sa scoti afara toata planetara iar la capul dinspre cutie ai nevoie si de o cheie in stea pt a o desface.Eu am vrut sa schimb si eu de unu singur acasa ca nu e greu dar cum lucrezi pe un elevator nu poti lucra acasa pe un simplu cric plus ca mai ai nevoie si de ajutor.Operatiunea nu e complicata dar necesita ceva timp si nervi daca o faci acasa.Bafta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Subiect discutat.

Foloseste functia Search inainte de a deschide un Topic nou.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!