Jump to content

problema mare- mi se opreste motorul


TedyBear
 Share

Postare recomandată

mi se opreste motoru in mers indiferent de acceleratie, de temperatura motor si alte chestii. povestea a inceput mai de mult dar se agraveaza pe zi ce trece.

- la inceput am verificat pompa de benzina. am descoperit ca cea din rezervor nu functiona. pana la urma a inceput sa meraga dpa ce am dat-o afara, posibil contact imperfect.

- apoi probleme cu releul care comanda cele doua pompe de benzina. bazaia. l-am desfacut si am gasit o rezistentza desprinsa in el, care trebuia sa fie in paralel cu bobina. am lipit-o si l-am pus la loc. dupa vreo 2 zile a inceput sa bazaie...la contacte ca si cum nu bobina nu are destula fortza sa-l inchida de tot si face un arc electric. am luat altul nou, de pe catalog, dar care nu e ca asta...are o alta schema pe el. emfine. releul reparat l-am dat unu prieten care are MK2 GTI 16V si la care functioneaza foarte bine. la mine face arc electric merge motoru in hopuri.

releul cel nou a mers bine cateva zile dupa care a inceput sa faca si el figuri. la fel bazait si nu mai inchide circuit la pompe calumea. mi se opreste motorul aiurea. am ramas la un semafor si am tot dat cheie vreo 3..4 min. motorul a pornit in final dar am simtzit un miros puternic de benzina.

cine comanda releul ala? intr-o documentatzie am gasit ca e comandat de knock sensor control unit. ce e aia?

dati-mi va rog un sfat cu ce sa incep... ca eu nu mai am nici o idee :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!