Jump to content

SE POTRIVESC AMORTIZOARELE DE GOLF 3 PE POLO 6N?

COSMIN27
 Share

Postare recomandată

stie cineva daca amortizoarele spate si arcurile elicoidale de VW GOLF 3 se potrivesc pe Polo 6n?ca la mine au curs deja si as dori sa le schimb dar criza m-a lovit si pe mine si astfel ma gandeam sa le caut la dezmembrari dar nu stiu daca se potrivesc asa ca HELP PLEASE!sau poate stie cineva un link cu ceva ieftin!mersic!

Modificat de COSMIN27
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai, din cate am citit pe undeva, 6n-ul este construit pe aceasi platforma ca Golf 3 si Seat Ibiza asa ca exista o posibilitate destul de mare ca acestea sa se potriveasca. In plus sunt o gama mare de chitibusuri care se potrivesc de pe 6n pe G3 asa ca amortizoarele ar trebui sa mearga lejer, numai ca nu stiu daca partea de jos a amortizorului este STAS si daca bucsa aia pe care intra surubul se potriveste in urechiusele alea de jos, scoate ruleta, ia dimensiunile si vezi :D.

Modificat de OvidiuB52
Link către comentariu

stiu sigur ca telescoapele sunt identice si probabil ca si arcurile

Link către comentariu

Polo foloseste amortizoare comune cu ibiza/cordoba.

Golful 3 e echipat cu alte amortizoare!

Uitati-va la un catalog de amortizore si o sa vedeti ca am dreptate.

Spre exemplu consultati catalogul de la Optimal, producator de amortizoare ieftine si mai accesibile ca pret.

Link către comentariu

Revin si imi sustin afirmatia si cu dovezi.http://www.vagcat.com/aici puteti sa aflati codurile pt orice piesa pt masini din gama vw audi skoda seat.Atasez si o poza cu suspensia spate la g3 si polo.post-48094-0-12402600-1296117136_thumb.j

Modificat de 05 zgl
Link către comentariu

Confirm si eu ca se potrivesc cele de pe spate, in schimb alea de pe fata din cate stiu eu nu se potrivesc.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

am polo 6n cu suspensie sport de golf 3 , doar amortizoarele spate nu se potrivesc...iar eu le am pe cele stock intarite. in caz ca mai aveti nevoie de sfaturi add pe mess la id dmo.mihai

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna seara,am si eu un polo 6n motor 1.3 ADX si am o mare problema cu el. Cand merg pe un drum mai denivelat imi fuge spatele stanga/dreapta,am fost in service sa vad ce are...mecanicii din prima mi.au spus bucsele la punte...am cumparat bucse noi (corteco) le.am montat si acceasi poveste. Ma duc in alt service si care imi spunea ca is amortizoarele care spunea ca arcurile...etc. Daca a avut cineva problema asta si ma poate ajuta as fi recunoscator,nu pot merge mai mult de 70km/h pe un drum cu mici denivelari ca am impresia ca ma rastorn. Deci fuge stanga/dreapta nu sus/jos cum fac amortizoarele duse de obicei . multumesc

Link către comentariu

uita-te sa nu fie slabite amortizoarele in partea de sus,rulmentii la tambure ca poate au joc prea mare daca ai umblat recent la ei,ori rotile pe spate sa nu fie stranse in prezoane...

parerea mea e ca ai ceva slabit ,ce nu este strans bine,incearca sa misti in lateral de fundul masinii si asculta zgomotele si vezi de unde provin ca de acolo e buba,multa bafta!

Link către comentariu

tocmai asta e problema cosmin,am verificat rulmentii si nici un pic de joc,rotile sint stranse,si piulitele la fel le.am verificat si sunt stranse la maxim,dar mai am un prieten care abia sia luat si el de 1 sapt un polo din asta si are si el aceeasi problema...nimeni nu stie si dau din umeri in privinta asta.

Link către comentariu

eu am de 3 ani polonicul,acelasi tip ca al tau,dar n-am patit niciodata asa,m-a ferit Dumnezeu.

ai verificat prinderile de sus la amortizoarele de pe spate?sau daca amortizoarele pe spate au curs si poate si arcurile sunt varza si la curbe zici ca mergi cu barca...

Link către comentariu

• 2 years later...

Baieti am si eu o intrebare tot legata de compatibilitate. Suspensiile de pe golf 4 merg pe polo 9n model 2002 ? Vreau suspensii sport si am prins o oferta bunicica

Link către comentariu

Nu. Cel puţin după codurile arcurilor şi amortizoarelor nu sunt compatibile.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!