Jump to content

Passat W8

valentin_vvv

Postare recomandată

• 3 months later...
Silvian91imAuto

Superb ! De Colectie ! Felicitari. Astept mai multe detalii, mult mai multe :lol: . Drum intins !

Link către comentariu

Nu ca mai agitati... userul si-a facut cont in 09.02 si nu am mai intrat de atunci. Deci descrierea masinii e singurul post al lui. Oricum faina masina, visul multora de pe aici.

Link către comentariu

Masina este a unui prieten care sta pe strada cu mine. Momentan a avut cateva probleme cu ea si inca mai are. Ii merge in 7 pistoane si nimeni nu gaseste buba

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Sper sa remedieze problema :icon_thumright: , dar... trebuie cineva foarte priceput fiindca motorul este cu mult peste anumite motoare, chiar peste unele de generatie noua, din punct de vedere tehnologic !... dar trebuie sa luam in considerare ca nu este voie sa discutam probleme tehnice in sectiunea aceasta.

Spor la treaba colegu.

:offtopic:

@Eto Nu a mai intrat din 09.02.2011 si utilizatorul este creat din 06.07.2010 :rolleyes: .

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere e cea mai tare masina de pe forum (nu stiu sa existe vreun membru pe acest forum cu Phaeton W12 p-aici :D, aceasta din urma parandumi-se cel mai reusit VW).

..................................

Aici gresesti cel mai tare VW este chiar veyron-ul cu al sau motor de 16.4 si 4 turbo si radiatoare destule cat pentru o casa

On....sa speram ca problema se va remedia curand........

Link către comentariu

cum motor 16.4? :lol:

nu are 16.400 cc :lol:

16.4 inseamna 16 cilindrii si 4 turbine,capacitatea cilindrica e de 8.000cc

Link către comentariu

Mdea......nush ce emisiune auto am vazut si akolo ziceau "16liter engine"........am gresit intradevar.........destul cu offtopicul

Link către comentariu
  • 1 year later...

Nice one :icon_thumleft: ! La o asemena masina nu te mai uiti la consum ;) ! Mai multe poze..poate si un o filmare cu divinul sunet !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!