Jump to content

Passat W8

valentin_vvv

Postare recomandată

Salut, nu de curand am achizitionat un passat w8

Va multumesc, atasez cateva poze cu masina.

post-72496-0-87453000-1294834141_thumb.j

post-72496-0-61580600-1294834242_thumb.j

post-72496-0-84051500-1294834254_thumb.j

post-72496-0-49974900-1294834269_thumb.j

post-72496-0-48409700-1294834575_thumb.j

post-72496-0-87424000-1294834584_thumb.j

Link către comentariu

Aria masina mea este rezervata exclusiv prezentarii masinii. Discutarea problemelor de ordin tehnic in aceasta arie este interzis.

Link către comentariu

Superba. Si cred ca are un sunet motoru ala... :icon_thumright: Sa o stapanesti sanatos! Da-ne mai multe detalii: km, dotari, an.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Ca sa nu mai zic ca e generatia mea preferata de Passat, are si un motor superb pe ea. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si numar nelimitat de km! Sa ne dai si noua mai multe detalii + poze cu masinuta (mai ales cu interiorul, ca arata superb).

Link către comentariu

Absolut superba masina motoru se aude foarte foarte bine insa pentru marimea lui are prea putin cai opinia mea.....eu stiam ca are 275....dar oricum cu asa ceva cred ca e mega fun iarna ca stiu ca este si 4motion...:P felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos insa ai putea sa dai mai multe detalii......:P!

Modificat de Yas
Link către comentariu

un adevarat armasar..superba intr-un cuvand

Ps : pentru bord complet cred ca lipseste incalzirea scaune :) merita, bafta si sa o conduci cu placere fara evenimente and more photos.

Modificat de croccifixio
Link către comentariu

Bijuterie ! Primul W8 de aici ! Poate incarci un link cu sunetul evacuarii tale. Numai bine !

Link către comentariu

uau! ce sugativa... protestul cu 17,18,19 nu alimentez cred ca la tine se refera in ore,nu zile :))

cred ca e senzatie deosebita cu motorul si mai ales 4motion

sa o conduci cu placere!

Link către comentariu

Te admir pt curajul de a cumpara o asemenea bijuterie pe vremurile astea ! Sa te bucuri de ea !

Link către comentariu

Am cam ramas fara cuvinte...am mai intalnit pe strazi cateva modele passat w8 dar cred ca asta e primul de pe forum. Desi puterea motorului e cam mica pt cat de mare e, sunt convins ca nu se compara cu un v8 ca sa nu mai vorbim de un 4 cilindri cu turbo. Bravo pentru curajul de a lua o masina cu asemena motor in vremurile astea ;)

Link către comentariu

acest "curaj" eu il citesc fie "card alimentare cu limita inalta", fie "cumpatare si maxim de economie intre drumuri" :P

vad ca stai in bucuresti...sunt curios ce apare pe BC in orele de trafic

Link către comentariu

masina de vis :rolleyes: daca era manuala era perfecta. mai degraba impozitul (58 mil) e problema nu consumul. poate vii sambata la intalnirea aniversara... nu e singurul de pe forum cu w8, e singurul care o prezinta. puterea motorului nu e mica pt cat de mare e tinand cont ca e facut acum 10 ani.

Link către comentariu

nu stiu de ce discuta atat de consum?atata timp cand baiatului i-a placut masina?a luat-o sa se bucure de ea nu sa isi faca griji de consum. :offtopic:

Link către comentariu

W8 :rolleyes:

La vremea lui modelul asta de Passat W8 era senzatie :rolleyes:...de fapt si acum e :rolleyes:... si W8 Variant arata superb si ala...

Si eu mi as cumpara unul doar asa de colectie...am gasit cateva de afara la un superpret...nici nu ma gandesc sa il inscriu aici..sunt curios daca e inscris sau nu? si pt motoarele de 2000 cmc Euro4 e durere acum dar pt asta de 4000cmc...

In America sunt plin de W8-uri ...Anyway sa te bucuri de ea...mai mult ca sigur ca ai luat o din pasiune :icon_thumright:

Modificat de THE ROCK
Link către comentariu

Buna seara. In primul rand este superb Passat-ul. Motorul acela cu evacuarea dubla cred ca fac o treaba excelenta. Multi km fara incidente.

Eu insa as dori sa imi spuneti de unde pot procupa si eu ornamente pentru bari si usi de acelea vopsite in culoarea masinii si cu crom deasupra.

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere e cea mai tare masina de pe forum (nu stiu sa existe vreun membru pe acest forum cu Phaeton W12 p-aici :D, aceasta din urma parandumi-se cel mai reusit VW).

O mica capodopera a tehnicii, de pe vremea cand VW vroia sa arate ca poate si nu se impaca cu imaginea de "chinezism ieftin" care o afisaza azi. Sa te bucuri de ea!

Cat despre consum:sa fim seriosi...nu cred ca se mai gandeste cineva la consum in momentul in care decide sa-si cumpere un passat W8 din 2002. E clar ca o face din pasiune. Altfel avea la dispozitie cateva mii de TDI-uri, doar pe autovit :))

Modificat de dbk
Link către comentariu

Motorul e o adevarata inginerie nemteasca avand in vedere perioada cand a fost conceput. De model in sine nu mai are sens sa discutam. E clar un etalon din toate punctele de vedere. S-o conduci sanatos! Masina e de departe o adevarata piesa de colectie. Un plus de varietate pe langa atatia bolizi de generatie 2010. :icon_thumright:

Link către comentariu

Deosebita masina :icon_thumright: Multi km fara probleme.

Subscriu la cererea colegilor pentru un video.

mostra youtube:

Link către comentariu

vad ca stai in bucuresti...sunt curios ce apare pe BC in orele de trafic

Apare "fara numar,fara numar..." varianta germana :)

Vreo 2 motoare de astea sa nu mai alimenteze deja 2-3 benzinarii dau faliment :)

Adevarul e ca motorasul asta scoate un sunet superb...numai pe la americani auzi la aproape orice colt de strada "animalute" din astea de la 4l in sus...

In oras banui ca se duce spre 20-25l in orele de virf iar pe extern pe la 10 si 15-20 cu pantof 46 :)

Un exemplu ceva mai bun de "sound" :

Sau ceva "custom" :

Modificat de Moog
Link către comentariu

Pur si simplu divin sunetul! E foarte foarte trist ca marile benzinare (si aici ma refer la V6 si V8-uri in special) se sting treptat din cauza preturilor crescute la combustibil si a taxelor mari, toti fiind nevoiti sa ne luam amarate de 1.2, 1.4, 1.6, 1.8 si 1.9 TDI. Pe mine chestia asta ma intristeaza deplin :( . Adevaratul sunet e de la V6 in sus.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

(...) un passat W8 din 2002. (...)

O mica observatia as avea: din pozele puse nu prea pare a fii un model facut in 2002 avand in vedere ca dispune de oglinzi cu tot cu semnalizare in ele luate de la platforma G5.

Clar este un model cu anul minim 2004 (an in care a aparut G5 si au inceput sa puna astfel de oglinzi si pe Passat B5.5 si pe Superb 1) :icon_thumright:

Oricum, sa-l stapanesti sanatos si vrem mai multe poze + ceva detalii legate de km si dotari :blah:

Multi KM fara incidente majore si reparatii iti doresc :Driver:

(...) E foarte foarte trist ca marile benzinare (si aici ma refer la V6 si V8-uri in special) se sting treptat din cauza preturilor crescute la combustibil si a taxelor mari

(...)

Adevaratul sunet e de la V6 in sus.

Subscriu colegu' :mellow:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Din cate stiu eu Passat W8 s-a fabricat intre anii 2001 si 2004, iar oglinzile noi au fost montate pe Passat B5.5 incepand cu 2004. Deci nu cred ca W8 "a prins" aceste oglinzi. Dar poate ca masina din acest topic a beneficiat de un mic update :D

LE: Clar e un update. In prima poza se vede si semnalizarea laterala inclusa in aripa. Aceasta semnalizarea a fost montata doar pana la modelul 2004. Modelul 2004 a beneficiat de semnalizare in oglinda, cea din aripa fiind eliminata. Exempluaici

Modificat de dbk
Link către comentariu
  • Administrator

... oglinzile noi au fost montate pe Passat B5.5 incepand cu 2004.

Incepand cu 2003.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, una dintre cele mai frumoase masini in opinia mea, eu mi-as fi cumparat-o fara retineri daca s-ar mai fi fabricat.Iar motorul acela...e vis.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!