Jump to content

Consum Golf 4 Diesel

GruVe
 Share

Postare recomandată

Sal, un log in mers ai facut? consumul asta e indicat de BC sau real la pompa? ce inseamna reconditonat injectoare?

:sbine:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C_r_i_s_t_i

23

• norbi_nw

11

• pop cristian

8

• mr g

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Injectoarele au fost reconditionate... Adica facute noi :) exact cum se reconditioneaza si turbinele

Consumul este facut de mine...

Nu am facut log in mers :)

Modificat de Smocker
Link către comentariu

• 6 months later...

Bună seara , mi-am achizitionat un golf 4 din 2005 1.9 TDI motor AXR  (101 cp). Vreau să știu de ce consumă foarte mult, am schimbat filtru de motorină și filtru de aer. Mă poate ajuta și pe mine cineva .

Mulțumesc anticipat !

Link către comentariu

O diagnosticare , apoi posteaza erorile....

Link către comentariu

Am fost cu ea la diagnoză , și mi-a zis că nu am erori , defapt am avut una și mi sa zis că a fost dat curet și aveam eroare îmi apărea la climatronic când i-am făcut diagnoza la climatronic. În rest nici o eroare.

Link către comentariu

Si ceva valori reale citite pe motor ?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare tuturor.

Am o nelamurire cu consumul la masina mea 1,9 TDI 131cp ASZ. Am fost in concediu ruta Timisoara-Mamaia si am avut un consum de 6,6 pe bc. Anul trecut exact acesiasi ruta am avut consum de 5,2. Conditile au fost aproape la fel ca anu trecut. Inainte de plecare in concediu am reconditionat turbina. Este vreo posibilitate ca dupa reconditionare sa creasca consumul ?

Am observat ca si in oras a inceput sa consume mai mult . Inainte aveam consum de maxim 8,5 acuma am cam 9,5. A si distributia a fost schimbata acuma.

Vreo idee?

Link către comentariu

Distributia a fost pusa cum trebuie ? Cu cale ?

Link către comentariu

36 minutes ago, Al Bundy said:

Distributia a fost pusa cum trebuie ? Cu cale ?

Sincer nu stiu. Ideea este ca distributia a fost schimbata cu 1 luna inainte de a reconditiona turbina. Crestera consumului am observat-o dupa reconditionarea turbinei,

M-am uitat cu Vagcom-ul. la mes. blocks la grupul 004 la synchro angle e 0.0*KW.

Modificat de PatrikTM
Link către comentariu

On 12.08.2016 at 4:49 PM, PatrikTM said:

Sincer nu stiu. Ideea este ca distributia a fost schimbata cu 1 luna inainte de a reconditiona turbina. Crestera consumului am observat-o dupa reconditionarea turbinei,

M-am uitat cu Vagcom-ul. la mes. blocks la grupul 004 la synchro angle e 0.0*KW.

Apropo. EGR-ul l-am anulat cu un surub pe furtun. Are vreo legătură cu consumul?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!