Jump to content

Vapolasul Albastu

speed_fane

Postare recomandată

Ieri, cu ocazia zilei de 1 Aprilie, Vapolasul a implinit 142.000 km, uimindu-ma cu un consum mediu de 6.1 - 6.5 pe un drum dus-intors de 570km:

p1090939wk.th.jpg

p1090940o.th.jpg

p1090941.th.jpg

:blah_:

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• speed_fane

24

• Riddler

4

• Circoloco

3

• B_U_T

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

A trecut ceva timp......sa revigoram un pic topicul...

In Iunie am facut un mic tur al Romaniei...~ 4000km

Nimic suspect, toate bune si frumoase ba chiar si cateva ++ ...

- desi am avut cutia de bagaje pe masina zgomotul produs de aceasta in timpul rularii a fost insesizabil

- consumul foarte decent pt 4 persoane, portbagajul full + cutia de pe masina plina ochi >> 6,1 - 6,5 l/100km

si cateva poze :D

ziua567303.th.jpgziua567296.th.jpgziua4si583.th.jpgziua4si577.th.jpgziua4si569.th.jpgziua4si527.th.jpgziua236.th.jpgziua234.th.jpgziua130.th.jpgziua119.th.jpgziua113.th.jpgziua16.th.jpgziua567534.th.jpg

Link către comentariu
  • 3 months later...

Mda...intre timp vaporasul a mai parcurs ~ 3000 de km, nimic deosebit de notat....ba da, ar fi ceva:

Caut modalitate fixare antena statie CB pe barele longitudinale.... astept sugestii.

Iata si cateva poze de astazi:

p1110874q.th.jpg

p1110875n.th.jpg

p1110876a.th.jpg

p1110877q.th.jpg

p1110878.th.jpg

p1110879f.th.jpg

p1110872.th.jpg

p1110873.th.jpg

Modificat de speed_fane
Link către comentariu
  • 1 month later...

Multumita lui Kostas de astazi vapolasul are 140+ caluti de care beneficiaza din plin :D

Ca sa fie treaba treaba am incropit-o de-o spontana in timpul operatiunii impreuna cu Caal-Shto, iar ca dovada cateva poze:

fotografie0232o.th.jpgfotografie0233.th.jpgfotografie0234.th.jpgfotografie0241w.th.jpgfotografie0240.th.jpgfotografie0235.th.jpg

fotografie0239.th.jpg

Modificat de speed_fane
Link către comentariu

Fane,masina e frumoasa din poze si din cate stiu e foarte ingrjijita.

De-abia astept sa o vad si pe viu ;)

Link către comentariu

....si ele mie :P

de asemenea in curand este posibil sa achizitionez un nou ambreiaj.....si de aici incep dilemele, vreau ceva care sa tine la cuplu mai mare si eventual single mass. pareri? propuneri?

Link către comentariu
  • 1 month later...

o poza face cat 1000 de cuvinte:

dsc0214r.th.jpg

dsc0187j.th.jpg

dsc0192xn.th.jpg

dsc0212mx.th.jpg

dsc0213vm.th.jpg

dsc0220k.th.jpg

dsc0269dv.th.jpg

dsc0271pr.th.jpg

dsc0274xg.th.jpg

Multumiri fotografului : :salut: lavip2000 a.k.a. PLM-ul :coolpics:

Link către comentariu

Vapolasul ce taia apa in drum spre amckart :icon_thumright: . Foarte frumoasele pozele si nr de la intalnire (e o idee pe langa ecuson si o placuta cu numele).

Din cauza vremii si nu numai m-am lenevit :(, eu stand chiar la doua statii de Billa, mi-ar fi placut sa particip la coloana. Next time.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

din pricina unor motive intemeiate, exista o mare sansa ca Vapolasul sa fie scos la vanzare....:(

Link către comentariu

Sper ca nu din cauza faptului ca ai ramas fascinat de up! acum 2 saptamani....:-s :(

Link către comentariu

Eu nimic, dar dupa cum spuneam din pricina unor motive intemeiate am nevoie de o suma maricica de bani si este singura varianta.Daca pana la finalul lunii nu ies anumite pasente asta este, daca ies o sa termin proiectul inecput.Pana atunci nu mai misc nimic. Partea nashpa e ca daca o dau, desi nu vreau, o sa imi pot lua altceva de maxim 4500 e......

Link către comentariu

e vremea schimbarilor pe forum. cum a dat soarele,toata lumea isi vinde masinile. :))

Link către comentariu

sper si eu acelasi lucru, mai ales ca am aproape toate componentele ..... si au costat peste 3000 de iepuroi pana acum, mai trebuie cateva maruntisuri si apoi sus cu ele pe masina, in cazul in care o vand, voi scoate la vanzare separat si piesele pe forum : evacuare, intercooler, admisie, suspensie, discuri fata-spate, placute, furtune metalice, turbo....etc

Link către comentariu

Ai reusit sa stai cu toate gramada pana sa le strangi? :D Ai avut ceva nervi cred ... Oricum succes la vanzare daca ajungi in faza asta.

Ideal ar fi sa vedem ce bunatati ai strans pentru ea

Link către comentariu

sa speram ca o sa le vedeti pe masina......asa la vanzare nu au nici un farmec

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!