Jump to content

revitalizare golf 4 variant

vio_vio70

Postare recomandată

deci ...

sunt un familist convins,am 30 ani si in urma cu 3 ani am cumparat un golf 4 variant din anul 2000 in jur de 220 000 km..are in mare urmatoarele dotari:motor 1.9tdi 90 CP,aer conditionat,scaune incalzite,spalatoare faruri,jante aliaj de 16,nu am geamuri sau oglinzi electrice si nici calculator bord...precizez ca sunt f multumit de ea,nu am avut probleme,motorul merge foarte bine,am schimbat la ea consumabilele,distributia la ceva timp dupa ce am luat-o si recent a trebuit sa inlocuiesc portiera fata stanga din neatentia mea,dupa o noapte nedormita.de ceva timp imi incoltise in cap ideea sa o dau si sa iau ceva cu volan pe dreapta din an mai bun(nu e de acord sotia),insa de cand am descoperit forumul asta parca ma indragostesc din nou de batranica mea(masina).acum citind pe forum as dori sa aduc un aer nou masinei cu ceva schimbari,dar nu foarte costisitoare-nu ca nu as da ,dar nu prea am de unde -am si 2 cop

ce ar necesita:

-sa o vopsesc(poate primesc ceva informatii unde e mai accesibil)

-am de schimat stopurile(de la Craciun pe stopul stanga am o gaura din parcarea unui super market)

acum as dori sa-mi spuneti ce a-ti face in locul meu...daca a-ti da-o?sau ce ati mai face la ea ?cu un buget rezonabil...

daca se ofera careva sa ma ajute cu banii in rate ar fi mai bine.(bineinteles depinde de suma)acum sa nu ma intelegeti gresit si sa primesc raspunsuri de genul ca daca nu ai bani s-o intretii vinde-o.daca va trebui voi atasa si ceva poze ,dar momentan nu am.multumesc pentru atentia acordata si pentru eventualele raspunsuri.

Link către comentariu

E bine ca tii la masina ... dar daca vrei sa o aduci pe linia de plutire - nu stai sa te mai complici cu rate : iti pui banii deoparte si cand ii ai te apuci de treaba.

Pe praful asta - sunt putini cei care ofera sa te ajute cum doresti tu - dar cine stie / poate ai noroc.

Mult succes !

Arata-ne si niste poze cu "batranica"

Link către comentariu

ai putea veni vinerea la intalnirile noastre de la stadion. sunt sigur ca baietii iti vor da informatiile dorite. probabil nimeni nu va zice ca masina trebuie data :))

Link către comentariu

kelu-multumesc de invitatie.nu promit ca ajung.eu sunt din Onesti,dar muncesc in Bacau.Cu ce se mananca intalnirile astea ,daca nu te superi?

Link către comentariu

vinerea pe la 6 iarna sau pe la 8 vara, cei de la vwforum ne intalnim in parcarea de la sadion si stam cateva ore bune de vorba despre diverse subiecte legate de pasiunea comuna (aici ghicesti tu care este :)) ). ne uiam fiecare la masinile celorlalti si ne dam cu parerea in mod constructiv cand unul din noi are cate o problema.

sa stii ca linkul asta te va edifica complet:

Modificat de kelu2001
Link către comentariu

kelu probabil esti mai in tema ca mine...am voie sa intreb de niste piese aici?sau sa te sun ? m-ar interesa din dezmembrari,am mai vazut pe forum ce ma intereseaza,dar ma gandeam ca poate gasesc mai aproape de casa.

Link către comentariu

pun si poze azi...numai ca e murdara rau acum..dar cum ies afara le fac si le postez

Link către comentariu

piese second gasesti cel mai aproape la balcescu sau in letea veche. daca nu esti multumit de ce gasesti poti lua de pe net de la diferitele dezmembrari din tara care trimit prin curier. daca vrei ceva special poti incerca si pe ebay.de sau .co.uk sau chiar .com :)

Link către comentariu

mai ai o dezmembrare in spatele curtii de apel, pe langa aia care fac rectificari si planetare de dacii, de la gepe park la dreapta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!