Jump to content

Golf 5

c0a

Postare recomandată

Va salut. Sunt membru de ceva timp dar abea acum m-am hotarat sa-mi prezint si eu masina.

E vorba de un golf 5 1.9 tdi bkc + soft care e in posesia mea de aproximativ 2 ani.

Cand am luat-o , avea 29000 km si acum are aproape 60.000 :)

masina are optiuni de bun simt:

- RCD300 cu mp3 , geamuri electrice fata spate , dublu climatronic , 10 boxe , 10 airbaguri , proiectoare si ce mi se pare mie mai important - cutie in 6 trepte :D

- la exterior masina are mai multe modificari:

- prelungire fata , spate , grila si eleron ABT si praguri OETTINGER ( cele ABT mi-au fost furate de niste binevoitori :) )

- jante BBS RF cu cauciucuri michelin pilot sport 3

- faruri fond negru gti

- la interior am facut niste upgradeuri oem: footlights , plafoniera ambientala cu suport de ochelari , frana de mana de piele , schimbator piele si unul golfball edition , volan imbracat in piele si cam atat momentan. pe viitor as vrea niste pedale gti si o cotiera oem

- acum masina are capacele oglinzilor gri , restul pozelor sunt dinainte de a le vopsi

pana una alta atasez niste poze mai jos interior\exterior :)

post-53164-0-48485500-1294509382_thumb.j

post-53164-0-94525300-1294509488_thumb.j

post-53164-0-96022300-1294509551_thumb.j

post-53164-0-23921100-1294509645_thumb.j

post-53164-0-98045600-1294509963_thumb.j

post-53164-0-13710800-1294510099_thumb.j

post-53164-0-73133500-1294510289_thumb.j

Modificat de c0a
Link către comentariu

Salut,ai o masina plina de bun gust,iar culoarea imi place mult.dar...tipa dupa o suspensie sport,daca gasesti una oem de gti,dupa distantiere pe spate,si dupa jante pe 17,astea sunt superbe,dar am impresia ca sunt pe 16,nu?

A,si un volan in 3 spite.obligat.

In rest,parfum.

Brgds

Link către comentariu

multumesc. jantele sunt pe 17 am uitat sa precizez , cat despre suspensie masina deja este foarte joasa si am probleme cu bordurile folosind masina de zi cu zi este foarte greu :)

- de un volan in 3 spite inca nu simt nevoia tocmai deaia l-am si imbracat in piele pe acesta dar pe viitor o sa iau in considerare :)

Link către comentariu

Pai in primul rand o suspensie sport te-ar ajuta sa pastrezi mai mult plasticele alea pe masina,+tinuta de drum.

Din poza cu rotile bracate nu mi s-a parut a fi o anvelopa lata de 225,iar la partea din spate mi se parea roata prea mica in tot ansamblul.

Ok then,important este sa iti placa tie,dar suspensia te va ajuta mult.

Brgds

Link către comentariu

Imi place mult cum arata masina k totul este cu bun gust, mai ales jantele si schimbatorul de GTI arata fenomenal! Airbagul de la volan nu arata prea bine, in rest volanul este imbracat destul de frumos. Drumuri intinse si fara incidente!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Spune-mi si mie te rog cat te-a costat imbracarea volanului in piele si unde l-ai facut?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Pai in primul rand o suspensie sport te-ar ajuta sa pastrezi mai mult plasticele alea pe masina,+tinuta de drum.

Din poza cu rotile bracate nu mi s-a parut a fi o anvelopa lata de 225,iar la partea din spate mi se parea roata prea mica in tot ansamblul.

Ok then,important este sa iti placa tie,dar suspensia te va ajuta mult.

Brgds

sunt constient ca ma ajuta foarte mult suspensia dar in acelasi timp sunt constient ca la drumurile noastre imi va fi foarte greu zi de zi. cum la mine in oras majoritatea parcarilor se fac pe borduri si mai putin langa , ar fi foarte complicat sa nu pot sa urc mai nimic:)

Imi place mult cum arata masina k totul este cu bun gust, mai ales jantele si schimbatorul de GTI arata fenomenal! Airbagul de la volan nu arata prea bine, in rest volanul este imbracat destul de frumos. Drumuri intinse si fara incidente!

mersi. s-a decojit capacul si nu prea am ce sa-i fac :) daca stii cumva niste solutii de rezolvare..

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Spune-mi si mie te rog cat te-a costat imbracarea volanului in piele si unde l-ai facut?

Multumesc anticipat.

salut , imbracarea a costat 300ron si l-am facut in constanta. daca ai nevoie iti pot lasa un numar de telefon.

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea. Am vazut-o prin oras. E frumoasa insa si eu zic ca ai nevoie de suspensie. O va rigidiza si dimpotriva o sa fie mai protejate barile... Cand vei cauta volan, orienteaza-te la cel de GTI. Este 150E - cusatura rosie

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o porti sanatos! Daca te orientezi spre volanul de GTI, trebuie sa te orientezi si dupa alt airbag, sau cel putin un capac...

Link către comentariu

Masina tipa dupa jante mai late eventual distantiere si dupa o suspensie..ti-ar trebui niste arcuri de h&r acelea sunt foarte tari si coboara doar 3,5cm

P.S:"Ai pm de la mine"

Link către comentariu

la modul cum arata acum singurul amendament e ca trebuie sa faci ceva cu suspensia,trebuie neaparat coborata.dc te uiti atent ai impresia ca spoilerul spate nu mai e in acelasi aliniament cu pragurile.coborand masina completezi chitul de abt care pare aruncat in spate.

ps scz dc am fost mai dur,sa nu ma intelegi gresit .e o masina frumoasa si stiu ce inseamana sa pui suflet in acele modificari.(ps dc nu vrei sa recurgi la suspensie in ideea de a nu ti cadea plombele prea des, ti as putea sugera un set de arcuri eirbach pro kit (acestea sunt progressive si spre deosebire de alte arcuri care ti ridigizeaza foarte mult masina acestea sunt o idee mai moi )iti coboara putin masina cu circa 30mm,in felul asta poate spatele nu o sa mai arate cocotat.

Link către comentariu

:D salut dyz. o sa ma mai uit pe aici sa vad ce mai gasesc

singurul lucru pt care nu optez si nu am optat pt o suspensie sau arcuri este ca nu vreau sa las masina mai jos din motive practice

am avut in gand , am cautat la un moment dat dar m-am razgandit :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!