Jump to content

Cod senzor temperatura Toledo

barakuda
 Share

Postare recomandată

Ar fi indicat sa precizezi si codul motorului.

Momentan nu am acces la ELSA, abia pe vineri sambata e posibil.

S-ar putea ca senzorul sa fie corp comun cu cel de care trimite informatia si catre ECU ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa ma ierte toni ca intervin,dar te intreaba de codul motorului, pe care il gasesti trecut si in talon la rubrica 17 motorul;tipul Seat ... (ABF ? AGG?). :salut:

Modificat de seto
Link către comentariu

@seto: Pai ce ai facut ca sa te iert? :salut:

@barakuda: Scuze, dar nu am avut timp sa caut codul. Dar de ce nu mergi la dealer? Ei trebuie sa-ti dea senzorul fara sa stii codul.

Link către comentariu

@toni: nimic :P, sunt membru junior :P

@barakuda: Daca nu ma insel, cred ca este vorba de codul : 028 906 081 (verifica la dealer).

Link către comentariu

In versiunea mea de ELSA nu am an de fabricatie 1991 pentru Toledo, pentru 1992-1996 motor 2E apare:

- temperature sender for coolant temperature gauge and electronic control unit --> 357 919 501 A (pret pentru EU 17.5euro, nu stiu cat de actual e ...)

Link către comentariu

• 6 years later...

am si eu o problema. la un seat leon 2005 1600 benzina cand bag cheia in contact la martorul pt temperatura apei se aprinde un bec rosu si face de cateva ori bip,ce ar putea fi?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!