Jump to content

Vw scirocco

c.vlad88

Postare recomandată

Bine v-am gasit...din nou...

Am mai avut o tentativa de a prezenta masina anul trecut cand am cumparat-o insa ... nu stiu din ce motive am dat uitarii acest lucru ...:( so...sa incep :

Vw scirocco 2009

motor : 2.0 tsi 200 cp

cutie de viteze : DSG

culoare : candywhite :X

optiuni : masina este aproape full-option( minus PDC, navi, pilot automat, telefon, dynaudio)

jante : interlagos

Masina in mai implineste 2 ani.In acesti 2 ani am facut circa 20.000 de km...stiu ca e putin insa iarna am tinut-o la adapost :D si in restul timpului am mers cu ea doar in oras +3-4 drumuri mai lungi(bulgaria, germania+la mare de cateva ori).

Consumul mediu de cand am cumparato 10,9 litri ...zic eu a fi un consum acceptabil.

poze : http://img836.imageshack.us/g/img0085zo.jpg/

Link către comentariu

frumoasa masina, sa o stapnesti sanatos, e marfa cu schimbatorul DSG :icon_thumright:

Link către comentariu

ms mult de aprecieri Jantele le-am vopsit la un service foarte bun din Galati.Majoritatea jantelor din Galati sunt facute acolo.Fac o treaba de nota 11.

De indata ce se topeste zapada va primi un mic update constand in : http://www.nicheconversions.com/shop/product_detail.asp?cat=2&sec=8&sec2=46&man=34∏=NCOV966FDA54F

8->

+

chip revo +dsg soft :D

Modificat de c.vlad88
Link către comentariu

foarte frumos interiorul. cu kitul de scirocco R va fi deosebita si la exterior. succes in realizarea cat mai rapida a planurilor

Link către comentariu

f frumoasa masina...:)..buna alegere..dupa chitul R,va fi bestiala...felicitari si spor la modificari!..

Link către comentariu

pai am vrut sa fac lucrul asta asta vara insa un prieten cu c-class a avut un eveniment neplacut cu aceea banda care s-a soldat cu un drum la politie ptr numere noi (s-a dezlipit la o ploaie torentiala ) so....sunt cam pus pe ganduri :D

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, culoare exterioara,DSG, dotari, interior, numai cuvinte de lauda, ba chiar am vazut-o de cateva ori prin traficul din Galati ca doar nu sunt asa de multe Scirocco-uri. Foarte tare si kitul de R, dar nici asa nu mi-ar fi rusine cu ea.

Zi-mi te rog service-ul din Galati unde se vopsesc jante de nota 11 :lol: .

Referitor la eliminarea suportilor de nr si prinderea lor cu banda dublu-adeziva pot sa iti spun ca rezista nr fara probleme si la cald si la frig si la jet de apa la spalatorie, trebuie doar sa stii cum sa le lipesti(daca nu ma crezi te invit sa te chinui sa dezlipesti de la mine nr de pe fata sau de pe spate si ai sa vezi ca ori il dai jos stramb, ori cu vopsea, ori cu cutterul indoind nr si taind cu cuterul banda dublu-adeziva), sa degresezi bine locul si sa stii cata banda sa pui pe fiecare nr, daca vrei te ajut cu cea mai mare placere cand te hotarasti sa le prinzi, eventual poate ne gasim la o intalnire vwforum sa admir mica bestie.

Inca odata felicitari si km multi fara evenimente ca se pare ca la 20 mii in 2 ani ai cam menajat-o(eu de cand am luat Toledo am facut aproape 15.000 si asta in aprox 6 luni), mai ales ca la 2.0 tfsi si 200 cai DSG consum mixt de aproape 11 pe vremea asta mi se pare destul de bun, acum depinde si de stilul de mers.

Link către comentariu

Pai o sa luam legatura pe mess diseara poate pe sapt viitoare daca nu va ninge o sa ne gasim sa te dau o tura eventual sa ma ajuti si cu numerele.Firma ti-am dat-o pe PM nu vreau sa fac reclama.

Link către comentariu

Sal,.

Frumos atelajul .

Sa o stapanesti sanatos si Km cat mai multi fara incidente .

Zi unde este acel service la care ai vopsit jantele .

Si poate vii si tu la intalnirile saptamanale de la Gradina Publica a membrilor din Galati de pe VWFORUM .

Se tine in fiecare duminica de la ora 11.00 .

Pacat ca nu ti-ai luat Dynaudio este o mare chestie .

In legatura cu pachetul R-LINE pe care vrei sa il achizitionezi mie mi se pare foarte exagerat de scump 2396 GBP (Lire Sterline) = (12133 ron) .

Il poti gasi mult mai ieftin pe E-bay daca faci rost de codurile de piesa .

O zi buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

adrian ti-am lasat pe profil locul unde se fac jantele.

intreadevar masina este pe autovit de ceva timp ptr ca imi doresc un Q7 sau un Touareg model nou...insa nu din probleme de genul benzinei ci mai de graba a spatilui si a confortului+drumurile care sunt prin galati...8-|

l.e : ms pentru idee cu ebay-ul.o sa ma duc la ada motors sa vad daca imi pto da ei codurile si o sa caut sa vad la ce concluzie ajung

Modificat de c.vlad88
Link către comentariu

are cineva pe 2.0 tsi kitul de admisie de la APR???

Modificat de c.vlad88
Link către comentariu

evoMS a dat cele mai bune rezultate pe motorul asta (cele mai mari castiguri) cam asta ar fi diferenta :)

Link către comentariu

inteleg...ms de informatii o sa ma uit sa vad ce preturi sunt la aceste kituri(odata cu kitul de admisie sper sa mai am resurse si ptr un revo stg1+dsg software stg2 :icon_cool: :rolleyes: :D :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

superba masina....:)sa o stapanesti sanatos!...cat despre suv.....ai rabdare :P....o data ai 22 de ani....ai o masina pentru varsta ta :Driver: ...eu am avut suv si am renuntat pt gti..confort si spatiu mai tarziu :P

Modificat de corad0
Link către comentariu

pai daca nu reusesc sa o dau pana pe 15 martie cu ea raman...am cateva planuri dragute pentru ea :D:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!