Jump to content

stergatoare cordoba 2007

i93mid
 Share

Postare recomandată

salut

stie cineva ce stergatoare pot cumpara pentru cordoba?

ce dimensiuni?la ca ma uit in magazin ca sa le cumpar?la cm sau la inch?

merci

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca ai 530 / 480mm sau 21/18 inchi dar nu bag mana in foc.

La magazinul de piese ar trebui sa te ajute cu dimensiunea.

Modificat de divinewind
Link către comentariu

salut,

depinde ce stergatoare ai pe masina, adica daca ai stergatoare clasice cu carlig sau aerotwin (cele care se indoaie cand sunt ridicate de pe parbriz)?

dupa anul de fabricatie al masinii tale, care este ca al masinii mele, ai 99% aerotwin, asa ca acest tip de stergatoare nu se gasesc decat de la Bosch sau "originale" la reprezentanta.

dimensiunea stergatoarelor, este de 530 mm pe partea soferului si 480 mm pe partea pasagerului.

Link către comentariu

Cornel, stii cumva un pret pentru cele Bosch? Cele originale stiu ca sunt 100 RON cu cele vechi la schimb, cel putin atat erau la Alto Syncro acum cateva luni.

Link către comentariu

In 2009 cand mi-am schimbat eu stergatoarele am luat Bosch si au costat 160 de lei de la reprezentanta Suzuki. Dar stergeau mai bine ca cele Valeo. Dupa nici 2 luni mi l-au furat pe cel din dreapta si am cumparat Valeo de la reprezentanta Seat cu 110 lei. Dar Bosch de pe dreapta nu lasa dara. Parca a stiut cine l-a furat.

Link către comentariu

Codul stergatoarelor Aerotwin de la Bosch este A533S pt. Ibiza si Cordoba(6K si 6L).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!