Jump to content

VW CROSS POLO 1.9 TDI 105CP (2007)

drlucky23ro

Postare recomandată

as vrea sa fac un upgrade la playerul RCD200(fara mp3)...ce ma sfatuiti? un player original second-hand RCD200 cu MP3 ...sau...un player SONY care necesita modificarea bordului(caseta adaptoare)dar care nu va fi cuplat cu calculatorul masinii(nu o sa am reglaj intensitate lumini...si alte chestii ce se fac prin cablajul 2DIN)...am dreptate?

si inca o chestie...cum fac sa pun tempomat la el?cumpar doar maneta si se modifica din softul masinii ceva? sau e mai complicat?

post-80163-0-46962900-1302967178_thumb.j

post-80163-0-66770600-1302967188_thumb.j

post-80163-0-62158700-1302967454_thumb.j

Modificat de drlucky23ro
Link către comentariu

frumoasa masina, ruda mai tanara a polo-ului meu. cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

pt tempomat cumperi maneta si se codeaza ceva si in calculatorul masinii.

ia legatura cu AlBundy,de pe forum

Link către comentariu

damn man ... ce frumoasa este masinuta ... sa ai parte de ea si numai drumuri intinse ! chiar as fi curios sa`l vad :D ... n`am vazut un cross doar passing by ... :D

Link către comentariu

Mersi...sunt vreo 2 CROSSPOLO + 1 FUNPOLO in Deva (unul albastru-al sotiei; unul rosu si unul negru)

vin si eu cu "racheta" daca stabiliti o locatie si o data sa ne intalnim...ar fi ok ptr cei din jurul Devei ca si locatie acolo pe pajistea de la Real...sau poate intr-un weekend undeva pe la Cincis+un gratar ceva...:)

Link către comentariu

Multumesc colegului "ktor" din Bacau ptr playerul RCD200 MP3...am schimbat playerul meu RCD200 de pe CrossPolo cu cel cu mp3 de la "ktor"...diferenta inclusiv in calitatea sunetului pe radio, nu imi dau seama de ce. Intradevar playerul meu original de pe CrossPolo RCD200 este Made in Argentina by Famar Fueguina Autoradio iar cel RCD200 MP3 este Blaupunkt Made in Germany...:)

Poate ar fi bine sa va spun niste detalii privind codul de siguranta: daca nu dispuneti de codul de siguranta al playerului (care vi-l cere la prima cheie dupa montaj) trebuie sa va prezentati personal cu actele masinii (VIN)(masina pe care a fost montat original prima data playerul), cu buletinul si codul stantat pe player (cel din 14 caractere)la o reprezentanta VW unde se va face o cerere online catre producator si in aprox.15-20min veti primi codul de deblocare al playerului.Dupa introducerea codului apasati butonul FORWARD (sageata dr de sub displayul playerului) ptr activare.

Sau puteti apela la cei care decodeaza asa ceva, pretul e undeva in jur de 50ron(in Deva stiu eu unde...).

are cineva un manual de RCD200 mp3?mersi

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
drlucky23ro

"RACHETA" a primit o cotiera...:)

si pe viitor va primi si un TEMPOMAT, cu ajutorul lui "Danubius" din TM

post-80163-0-80135400-1305866894_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
drlucky23ro

azi am montat si tempomatul...de fapt Dan din Timisoara alias "danubius" de pe forum l-a montat...merge OK! Dan iti poti adauga la "palmaresul" montarilor de tempomat si un VW POLO 1.9 TDI !

plus activare blocare automata a usilor la viteze >20km/h

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!