Jump to content

VW CROSS POLO 1.9 TDI 105CP (2007)

drlucky23ro

Postare recomandată

VW CROSS POLO 1.9 TDI

105CP(77KW)

MOTOR BMT, POMPE-DUSE

AN 2007

KM 190.000

JANTE BBS 17"

ANVELOPE VARA 215/40/17; IARNA 185/60/15

CONSUM 5L/100KM

post-80163-0-49101300-1294157188_thumb.j

post-80163-0-74468400-1294157203_thumb.j

post-80163-0-36124000-1294157213_thumb.j

Link către comentariu

Uite asa ceva mi-as dori pt oras :rolleyes:

S-o stapanesti sanatos si mai vrem poze cu exterioul ca e dementiala culoarea :wub:

Link către comentariu

Masinuta este a sotiei...o sa mai pun niste poze zilele urmatoare si cu interiorul...

Caut de ceva timp sa ii schimb radio-Cd-ul RCD200...cu unul care stie si mp3, tot RCD200. din cate am citit pe forum exista 2 variante ale acestui tip de player, cu si fara mp3. Astept sugestii...mersi de laude :)

post-80163-0-37544400-1294250720_thumb.j

post-80163-0-19157600-1294250732_thumb.j

Link către comentariu

super tare masina. chiar ca e masina perfecta de oras avand in vedere la ce drumuri avem :)

o intrebare am totusi: in ultima poza pusa de tine cea cu bordul sub climatizare e un scan gauge?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinutza si destul de rara. Sa va bucurati de ea cat mai mult. :icon_thumright:

Link către comentariu

Masinuta este a sotiei...o sa mai pun niste poze zilele urmatoare si cu interiorul...

Caut de ceva timp sa ii schimb radio-Cd-ul RCD200...cu unul care stie si mp3, tot RCD200. din cate am citit pe forum exista 2 variante ale acestui tip de player, cu si fara mp3. Astept sugestii...mersi de laude :)

fAINA, Asa ceva ma batea si pe mine gandul dar nu am gasit.

Hai sa facem o combinatie...pe masina am un mp3 RCD 200...Inca e pe masina, dar saptamana viitoare am sa primesc un Navi. Daca imi ies pasentele te pot ajuta cu un RCD 200 cu MP3 ca si nou nout..Ce zici? Te bagi?

P.S. E modelul cu albastru din postul tau.

Modificat de ktor
Link către comentariu

mersi KTOR...normal ca ma bag...tinem legatura.

ClauSnake...ce apare sub bord in foto nu e un scan-gauge, e displayul de la sensorii de parcare montati in bara din spate, am impresia ca nu au fost originali VW, s-au montat dupa...

Modificat de drlucky23ro
Link către comentariu

REVIN CU CARACTERISTICI COMPLETE:

VW CROSS POLO 1.9 TDI

PLATFORMA 9N3, AN 2007, EURO 4

MOTOR: 100CP (74KW) la 4000rot/min, 1896 cm3,cuplu 240Nm la 1800-2400rot/min, serie motor BMT, POMPE-DUSE, cu filtru particule DPF, emisii CO2 137g/km

CUTIE VITEZE: 5+1 manuala

ASPECT EXTERIOR: suspensii ridicate, bumpere sport, jante BBS 17" Al vara, anvelope vara 215/40/17, anvelope iarna 185/60/15, stick "CROSS POLO" pe fetele usilor spate, bare argintii portbagaj plafon, faruri ceata, oglinzi laterale cu semnalizator incorporat si capace argintii(le-am vopsit eu albastre ca si masina :))

ASPECT INTERIOR:decor tapiterie "DIMENSION"; pedale aluminiu, geamuri electrice fata-spate, schimbator cu logo "CROSS", telecomanda chei inchidere centralizata, volan 4 spite imbracat in piele, maneta frana imbracat in piele, CLIMATRONIC,scaune sport fata cu suport lateral

AIRBAGS: 2 frontale, 2 laterale in scaunele fata

COMPUTER BORD: consum mediu 5.2l eu/ 4.2 l sotia

ABS pe toata gama CROSSPOLO

! DOAR PE VARIANTA TDI 100CP: ESP, EDL, EBC, TCS, ASISTENTA LA FRANARE

Si acum, POVESTEA ACHIZITIEI: Germania, pret 7900e postat online handler->6000euro negociat cu pers.fizica; Kilometraj: 190.000km;

carte service (toate reviziile si piesele in reprez.VW-ulei,filtre,distributie, discuri frana si placute pe toate rotile noi),

masina avea dubla-comanda, a fost auto de scoala soferi...bineinteles ca am dat-o jos si am vandut-o :)

In prima faza am plecat sa cautam ceva VW dar doar cu motor 1.9tdi...asta am gasit-o online, pe www.mobile.de, http://kobersteinautomobile.de

PS: am o brosura in engleza ptr VW CROSS POLO in format pdf. dar are 22 Mb...l-am rugat pe aryes13-moderatorul de pe MANUALE POLO sa ma ajute...mersi

post-80163-0-80543000-1294387123_thumb.j

post-80163-0-51883500-1294387291_thumb.j

post-80163-0-58566700-1294388842_thumb.j

Modificat de drlucky23ro
Link către comentariu

e superba, sa o stapaniti sanatosi :D PS. Rezolva oglinda aia galbena ca strica aspectu, in rest e bijuterie :)

Link către comentariu

capacele galbene au fost primele rezolvate...vopsite in albastru...si bineinteles logo-ul VW din fata care era tot galben...:)

Link către comentariu

Cred ca a fost galbena la momentul achizitiei...a specificat ca au fost vopsite in culoarea masinii.

Oricum, frumos exemplar.

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa va bucurati din plin de ea.

Pacat ca nu exista echiparea CROSS si la Golf.

Nu stiu de unde ai obtinut lista dotarilor dar, din pacate, nu ai climatronic.

Cum va impacati cu rotile de vara pe 17?

Link către comentariu

climatic??? nu?

sorry..

Referitor la jantele pe 17", este f. stabila cu ele, parca se lipeste de sosea...in Germania pe autostrada nu ma puteam tine de ea cu un VW Touran TDI 105CP!

ps:

sa stii ca in germania am vazut echipare GOLF PLUS CROSS!!!!

post-80163-0-71921200-1294389976_thumb.j

Link către comentariu

Da, climatic.

E stabila pe drumuri bune dar banuiam ca e obositoare (ca sa nu zic incomoda) pe drumurile noastre.

A aparut si la noi echiparea asta pe Golf Plus.

Eu ziceam de Golf simplu.

Link către comentariu

am vazut cross golf in bucuresti.

polo al tau nu e 4x4,nu? era frumos la cum arata,sa ii puna si 4motion nemtii... in rest arata f bine,am in zona un polo mai vechi,tot cross si il admir mereu :P

ai si incalzire in scaune,nu? butonul ala verde de langa esp ce face,e pus de tine?in rest,consumul e de invidiat,puterea suficienta (sau daca nu ti se pare,ii poti pune soft)

planuiesti ceva schimbari la ea?

Link către comentariu

Din cate stiu eu nu exista POLO Cross 4x4...

Referitor la butonul verde din bord, facea parte din sistemul de DUBLA-COMANDA(masina de scoala soferi)...cand era activat, facea un beep in momentul cand instructorul ajusta din pedale...

Link către comentariu

Nici pe cross golf nu e 4x4(cel putin nu am gasit in configurator).Pacat, ar fi fost ceva sa fie 4motion.

La modelul asta nu-mi place volanul,cel in 3spite e mai ''pamantean''

Interiorul mereu mi-a placut,as vrea si eu unul in locul celui din polo-ul mamei mele :rolleyes: .

Cat mai multi km cu POLOnezul (eu asa il alint :blah: ) si drum intins :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!