Jump to content

VW Golf VI 2.0 TDI 4Motion

Vlad MHL

Postare recomandată

Din ce am citit si m-am interesat (si eu doream B14) se pare ca suspensia este mult prea rigida pentru Romania si mersul zi de zi.. Asa ca eu am renuntat la B14 si o iau ceva reglabil si pe duritate.

Asteptam pozele cu upgrade-urile de stopuri :)

Link către comentariu

Nu lua B14 pentru utilizare preponderenta de zi cu zi, decat daca intentionezi sa te duci pe circuit macar 1 data pe luna.

Cel putin pe o alfa gt care a trecut de la kit sport eibach la b14 se simte cam mult diferenta, in bine la handlingul masinii insa rabatul de confort si zdruncinaturi e mult prea mare.

Link către comentariu

Cred ca o sa raman la B8+arcuri. Nu stiu de ce, dar tot ce este reglabil, din punctul meu de vedere, trebuie setat cu cap. Adica la un centru specializat sau cu indrumarea unui profesionist. Ca nu pun eu duritate pe x si inaltime pe y ca asa imi place mie...

Au venit si adaptoarele+interfata de diagnoza. Luni bag masina in service si poate seara revin cu poze. ;)

Link către comentariu

O reglezi la Exelixis :)

Baietii chiar se pricep.

Eu imi doresc sa vina vremea buna sa ii agat dresul la A3 al meu :)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Ia domne B16. Pentru oras o dai pe duritate minima, Te duci pe Nring o reglezi acolo la atelierul lor

+1

Link către comentariu

Nu mai stiu cat ajung B8 si arcurile, o sa verific.

Masina asta nu o sa ajunga vreodata pe circuit, decat poate asa de dragul unei ture. Cand voi merge pe circuit voi inchiria masina. Masina asta o modific subtil pentru un handling mai bun in diferite situatii.

Maine intra masina in service sa ii pun stopurile si seara revin cu poze.

Link către comentariu

Si iata rezultatul! Scuzati lipsa unui aparat bun si slabele calitati fotografice.

post-731-0-58399900-1296508717_thumb.jpg

post-731-0-87636800-1296508725_thumb.jpg

post-731-0-75697500-1296508735_thumb.jpg

post-731-0-71837700-1296508744_thumb.jpg

post-731-0-93461400-1296508754_thumb.jpg

post-731-0-26151300-1296508767_thumb.jpg

post-731-0-07735600-1296508778_thumb.jpg

post-731-0-51092800-1296508788_thumb.jpg

post-731-0-72476900-1296508798_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata de exceptie, interior si exterior. Printre cele mai dotate golfuri pe care le-am vazut. Noaptea stopurile cu LED arata demonic :)) de bine.

Link către comentariu

Arata de nota 11! A meritat investitia in stopirile cu led. Schimba total aspectul.

Are nevoie de niste jante mai spectaculoase. Si pune-i suspensia mai repede, pare prea ridicata.

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Frumos frumos :icon_thumright:

Acum hai cu suspensia ca e ridicata tare :vaidecapulmeu:

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Hai, recunoaste ca de fapt esti invidios putin ca are un TDI si ca ii consuma cam jumatate fata de S3! :na:

Link către comentariu

Foarte frumoase stopurile, au meritat fiecare banut! Akum sa-i mai pui un footrest si un set de pedale si o folie cu transparenta de 35% pe geamuri si nu iti mai trebuie nimic! Drumuri intinse iti doresc!

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri.

Primul lucru pe care il fac next este sa dau jos literele de pe hayon si apoi ii pun o folie cinstita. Si ii fac si niste poze pe timp de zi.

Cum da caldura urmeaza suspensia si jantele. :)

Link către comentariu

Bravo Vlad! Arata foarte bine!

Spor la modificari in continuare! Apropo...tot cu Smart-ul mergi?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!