Jump to content

VW Golf VI 2.0 TDI 4Motion

Vlad MHL

Postare recomandată

Ciudat felul cum ai trecut de la 265cp benzina, la 140cp diesel... :rolleyes:

Oricum, masina este bine configurata, iar pretul este de vis! Cati mai multi km fara probleme iti doresc :D

Modificat de opkbv
Link către comentariu

Frumoasa masina ti-ai cumparat.sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute!Citeam mai sus ca suspensia sport de la Smart te-a avariat un pic..sfatul meu este sa nu ii schimbi suspensia pt ca te va feri de multe neplaceri pe superbele noastre drumuri.Sunt de acord ca nu arata foarte bine mai inalta dar mi se pare un minus nedemn de luat in seamna in comparatie cu avantajele pe care ti le ofera acest pachet de drumuri grele. Numai bine si drum bun!

Link către comentariu

Cand va aud pe toti "nu schimba suspensia" imi vine sa o iau razna. Macar ati incercat sa vedeti ce inseamna suspensia aia ? Nu e chiar asa rau. Si eu pot intari suspensia la A5, la S5 a avut sport de fabrica, la A3 am Bilstein B8. nu e chiar asa rau cum credeti. B16 pe duritate minima este mega confortabila. B12 este compromisul ideal.

Link către comentariu

Foarte tare...ti-ai livrat-o cu funda pe ea. :blah: Ai primit si sampanie?

Link către comentariu

@Kostas Nu o lua razna.Am mers si eu cu destule masini cu suspensia schimbata sau cu o suspensie sport din fabrica si nici una nu mi s-a parut ca merita.Daca ai o masina care merge cel putin odata pe an pe circuit merita.Dar sa pui o suspensie sport si sa mergi pe DN1 sau prin Bucuresti mi se pare degeaba.

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

Superba masina si mai ales pretul. O face pe a mea sa para scumpa rau.

Sa-mi spui si mie cum decurge montarea Led-urilor de R ca vreau sa fac si eu operatiunea.

Link către comentariu

smart-ul nu m-a rupt la spate din cauza suspensiei, ci din cauza masinii in sine. Are o caroserie fff rigida si orice drum prost/speedbumper inseamna zguduiala deranjanta. Poate parea moft, dar credeti-ma ca la un moment dat te saturi! Vreo 100-150 m de pe strada unde stau sunt plini de gropi si denivelari, pana la acesti metri nasoli mai iau 4 speedbumpere, iar dimineata cand plec spre serviciu iau alte 6 speedbumpere!!! Cu S3-ul era mult mai civilizat decat cu smart-ul, iar cu Golf-ul care este in 4 usi+aceeasi suspensie de pe S3 va fi cu siguranta mai bine.

Suspensia nu este pentru circuit!!! Suspensia sport este pentru un handling mai bun! Eu pentru asta o pun, in primul rand, si apoi pentru aspectul masinii.

@andrei jse Am luat-o de la PBV pentru ca era a lor, nu am putut sa o aduc la mine si sa mi-o vand chiar eu. :( Funda era cadou de la o prietena care m-a dus sa o ridic si a zis sa fie nice livrarea. Eu am considerat cam gay treaba. :P

@rave Te tin la curent, cum sa nu. Tocmai ce le-am comandat si o sa le am in vreo 7 zile, dar cum voi fi in concediu pana pe 17 abia atunci incep operatiunea.

Link către comentariu

@BUT, sigur n-ai mers cu B16. Teff a avut B16, era mult mai moale decat B8 al meu de pe A3 in oras. Pe S5 mi s-a parut fantastica suspensia sport in oras. Aproape ca nu simti. Acelasu lucru pot spune si despre modulul Dynamic la mine la A5.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, Vladut. :)) tre sa o uzi..cu sau fara funda!!

stii ca nu bem alcool mult..dar pt masina ta, facem un efort cu rin,ovidiu si cu cine mai vrei...si gustam pe limba putin.

ti-a fost dor de VAG si 4x4...recunoaste :))

Link către comentariu

Frumoasa masina, s-o stapanesti sanatos. Am vazut-o si eu ieri cand am fost la PBN, dupa ce am am vorbit. Doua lucruri sunt deranjante ochiului la prima vedere: stopurile fara LED si garda prea inalta, dar sunt sigur ca le vei remedia repede.

PS: Cand imi livrezi PASSAT-ul vreau sa am si eu funda pe masina, ce numai voi de la PBN sa aveti ?! :))

Link către comentariu

Salutare si La Multi Ani! Pot sa recunosc ca ai facut o alegere exceptionala, ce imi place cel mai mult sunt trapa si 4Motion. Pacat ca nici pana in ziua de azi nu s-au gandit cei de la VW sa puna DSG la motorul asta si 4Motion, dar pentru cum arata si cum e configurata masinuta, chiar nu mai conteaza asta. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita!

Modificat de micnea
Link către comentariu

Felicitari si sa o stapanesti sanatos! Asta e configuratia ideala pe un Golf... 4motion si 2.0 TDI... cel putin pt mine. O sa arate excelent cu stopurile LED, mai ales ca ai si farurile cu xenon.

Link către comentariu

Ce bine ii sta cu farurile cu xenon si cu trapa :wub: . Doua dotari must-have, dupa parerea mea :D. Sa o stapanesti sanatos :salut:

Link către comentariu

B12 nu se face pentru masina mea, ramane sa iau fie B8 + arcuri H&R, fie suspensie completa reglabila pe inaltime B14.

Mai mult ca sigur o sa merg pe B14, avand in vedere ca este cu aprox. 100 euro mai scumpa decat B8+arcuri. La sfarsitul lunii o sa dau comanda. ;)

Anvelopele 225/40R18 Michelin PS3 le am deja.

Urmeaza jantele BBS CH 18, sa vedem daca le iau noi sau pe cele de la Alex KGS. Stiu de la diverse persoane :) ca arata foarte bine si nu au probleme.

Cat o sa fiu in concediu o sa las masina sa ii fac un update la navi. Mi se blocheaza din cand in cand si isi da singura restart. Stiti ceva de asta? Se manifesta si la RCD 510? Mersi.

Link către comentariu

Pretul de lista pentru B14 este 977 euro. Insa voi avea un discount suplimentar pentru ca sunt client vechi la shop-ul respectiv.

Link către comentariu

Eroarea aia o am eu la RCD 510 pe Tiguan

Pana la urma ai comandat stopurile ? ... din sursele mele, pentru ca ai faruri cu Xenon, schimbul stopurilor e plug&play nu trebuie niciun adaptor

Link către comentariu

Adaptoare trebuie pentru ca nu se potriveste mufa de la cele normale la cele LED. E mai usoara partea de coding in schimb la xenon, din cate am citit.

Link către comentariu

Am comandat de cand am spus, iar ieri am observat ca pretul este intr-adevar 3000 RON.

Pentru montaj mi-a zis un coleg de forum ca trebuie un adaptor despre care a citit pe forumurile externe. Vedem cand ma intorc din concediu.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am primit LED-uri de ceva vreme, iar saptamana viitoare vin adaptoarele si interfata de codare.

http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1602_c325_Adapter-LED-Heckleuchten-VW-Golf-6-VI.html

http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1603_c325_Kodier-Interface-LED-Heckleuchten-VW-Golf-6-VI.html

Multumesc TDRfx pentru indrumare si Voinea pentru comanda.

Anvelopele Michelin PS3 le am deja, mai trebuie sa comand jantele si suspensia. Inca nu sunt decis daca sa iau amortizor Bilstein B8+arcuri sau direct B14 (reglabila pe inaltime). B8+arcuri am avut la S3 si imi placeau. Ceva recomandari? Are cineva B14? Mersi.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!