Jump to content

VW Golf VI 2.0 TDI 4Motion

Vlad MHL

Postare recomandată

Am revenit in grup, dupa ceva mai mult de jumatate de an de cand am dat S3-ul si am circulat cu un smart fortwo. :)

Nu planuiam sa iau aceasta masina, dar am gasit o oferta speciala pentru o masina speciala, zic eu.

Este un Golf VI 2.0 TDI 140 CP 4Motion cutie de viteze manuala (din pacate nu se face cu DSG) blue-graphit, in dotare Highline (selectie: volan multifunctional in piele, tapiterie alcantara/textil, jante aliaj 16, etc) + urmatoarele:

- climatronic

- faruri bi-xenon adaptive

- trapa

- senzori parcare fata/spate

- sistem navigatie RNS510

- scaune incalzite fata

- bluetooth

si alte cateva dotari pe care nu le doream, dar sunt ok:

- suspensie drumuri grele+scut :vaidecapulmeu:

- airbag-uri laterale spate

- alarma

Masina a fost achizitionata in leasing, pretul CIP fiind in jurul a 20.000 euro.

Am luat masina pe 24 dec 2010 si pana astazi am facut 1200 km, din care 1100 extraurban.

Foarte placut impresionat de silentiozitatea motorului, puterea e ok, iar 4Motion...niiice.

Asa cum ma cunosc multi dintre voi, urmeaza modificarile necesare sa ating standard-ul meu, impus in mare parte de experienta S3-ului :)

- BBS CH 18 + Michelin PS3

- Bilstein B12

- soft

- LED-uri spate ca la R20

Revin cu doua-trei poze ceva mai tarziu (si facute in asa fel incat sa nu se vada cat de cocotata e masina cu suspensia de drumuri gele :vaidecapulmeu: )

Link către comentariu

super tare masina...asteptam sa vedem masina...motoarele de 2.0 de pe mk6 sunt la fel de problematice ca cele de pe mk5?

Link către comentariu

Buna alegere, dar totusi de ce ai trecut de la S3 la G6 TDI ? Circuli mult?:D

Asteptam pozele!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Foarte buna combinatia 2.0 TDI cu 4 Motion si foarte bine dotata, cu exceptia pachetului de drumuri grele, dar scapi de el cand pui B12-le.

Culoarea imi place foarte mult, dar este foarte pretentioasa.

Spor la modificari si abia astept sa o vad. :icon_thumright:

Link către comentariu

Mersi pentru aprecieri.

@clausnake 2.0 TDI de pe GOlf VI este common-rail, deci nu are problemele de la 2.0 TDI pompe-duse...adica completat ulei non-stop

Trecerea de la S3 la Golf 2.0 TDI 4Motion nu a fost premeditata. Am trecut la smart pentru 1-2 ani pana puteam cumpara un A4 Allroad, insa smart-ul m-a omorat de spate, fiind foarte rigid, si am decis sa beneficiez de aceasta ocazie. Si am amanat A4.

Link către comentariu

Sa te o stapanesti sanatos si sa te bucuri din plin de ea.

si alte cateva dotari pe care nu le doream, dar sunt ok:

- suspensie drumuri grele+scut :vaidecapulmeu:

Asa de problematica este aceasta suspensie?

Citisem ca inalta masina cu cca. 2 cm si are amortizoare mai rigide iar daca iei in considerare si scutul de metal, te mai "apropii" un pic de ideea de "Allroad". Ai mers cu golf 6 care sa aiba suspensie normala? Cum se manifesta diferenta?

Modificat de TheBoogieMan
Link către comentariu

In primul rand la multi ani si felicitari pentru achizitie. Sa o stapanesti sanatos si sa te duca cat mai multi kilometrii fara probleme.

Culoarea este superba iar la capitolul dotari sta foarte bine. Completarile tale o sa o faca sa se miste si arate, spun eu, demential.

Felicitari inca o data pentru achizitie si sa stii ca la prima intalnire ma abonez de acuma la o tura :P

Link către comentariu

Super masina, pret de achizitie rezonabil, tdi+4motion, devalorizare mica, usor vandabila, consum 1/2 fata de S3. Sincer eu ma asteptam la un Porsche Carrera, dar vad ca ai optat pt o masina "de om serios" :D

Link către comentariu

Ceea ce mi se pare foarte bun este PRETUL ! Un tdi 140 cu 4motion este aproape cu tdi 140 dsg la pret (compar cu o masina de-a mea). Ori eu am dat cam tot atat (fara tva) si nu are navi si nici trapa. Are aproape aceleasi dotari, cu mici diferente +/-. Or mai fi scazut si ei din pret in ultimul an, ca deh, nu se mai inghesuie lumea.

Felicitari pentru achizitie si a o folosesti sanatos!

Link către comentariu

This thread is worthless without pic's..........nu ne mai tine atat in suspans.....:P

Felicitari pentru achizitie

Link către comentariu

De exceptie combinatia 2.0 tdi cu 4motion. Sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km.De culoare nu mai zic ceva, tot asa o am si eu, arata foarte bine cand e curata. As avea si eu in plan sa schimb cu unele de R, dar am prmit oferta de 3000lei pt ele de la pbn, ridicol de mare si nejustificat.

Un an nou fara evenimente nefaste !

Link către comentariu

Sper sa nu o lovesti sa ii schimbi aripa iar :)

Sper sa nu o lovesti deloc.

Am vazut masina ta si imi place. Rezolva problema la usa soferului. Zici ca e goala cand o inchizi.

Traiasca Ceausescu!

Modificat de Kostas
Link către comentariu

urasc masinile cu pachet drumuri grele.

in schimb imi place foarte mult combinatia 2,0tdi+4motion. cand vei avea b12 pe ea isi va arata adevarata fata.

s-o stapanesti sanatos si sa nu ai nici o problema cu ea

Link către comentariu

Bravo Vlad, o masina corecta. Perfecta pentru tranzitie si nu numai. O poti pastra lejer 3 ani.

La cat mai multi km. fara evenimente!

Link către comentariu

Felicitari pentru masina Vlad.

Daca nu te duci pe pista eu as lasa suspensia asa cum e :). E cu mult mai comoda asa :).

Sa o conduci santatos si fara incidente!

Link către comentariu

Sa o stapanesti cu placere si sa te duca unde si cum doresti. Da' stii vorba aia - daca nu sunt poze, inseamna ca nu exista... :blah:

Link către comentariu

Multumesc inca o data pentru aprecieri.

Stopurile cu LED sunt aprox. 1300 lei, dar se pare ca nu se pot monta pur si simplu. Trebuie adaptate calculatoarele de comanda, cica. D-asta nu am comandat pana acum stopurile, asteptand sa ma sincronizez cu teff si sa probez unul de la el. Insa azi nu am mai avut rabdare si le-am comandat, ma descurc eu sa le fac sa mearga.

Pachetul de drumul grele este f bun pentru drumurile noastre, insa aspectul general al masinii lasa de dorit. Intamplator, azi era langa mine un golf highline, dar cu suspensie normala, iar diferentele sunt enorme. Abia astept martie-aprilie sa pun suspensia si jantele.

Masina o tin cel putin 3 ani cand vreau sa inchid leasingul.

Revin cu poze cand ajung acasa.

De ce nu am buton de attach poza la post cand intru de pe blackberry? :( am pozele pe telefon...

Link către comentariu

Scuza-ma daca par sacaitor sau ceva, dar 1300lei? De unde? E nevoie de un cablu adaptor din cate stiu pt a nu da eroare de bec ars, iar montarea apoi e realmente plug n play.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!