Jump to content

Golf Mk3

bv08vzx

Postare recomandată

Azi pot spune ca am avut din nou ceva spor...am reusit sa montez capacul de chiulasa si sa termin de slefuit, polisat si asamblat blow-off-ul...

Sunt multumit de cum au iesit...

...

post-36663-0-94196000-1312137027_thumb.j

post-36663-0-73502400-1312137038_thumb.j

post-36663-0-57117100-1312137224_thumb.j

post-36663-0-82264300-1312137233_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bv08vzx

154

• dreamer

19

• bogmotorsport

16

• mabial

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Urmeaza alternatorul...

Trebuie sa fac ceva pana se mai strang bani sa cumpar ECU si sa fac instalarea lui...:(

Modificat de bv08vzx
Link către comentariu

frumoooos :icon_cool:

spor la treaba in continuare, si asteptam cu nerabdare sa ne mai prezinti din minunatie :P :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc frumos...

Urmeaza sper cat de curand noi update-uri bineanteles insotite de poze...

Link către comentariu

Am reusit ieri in sfarsit sa pun mana pe o piesa mai rara putin a Mk3-ului.

Nu este cine stie ce, dar nu m-am putut abtine si am si foliat-o si montat-o...

Zic eu ca a iesit foarte bine...

post-36663-0-67911600-1312705055_thumb.j

post-36663-0-74985700-1312705068_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari pentru ceeace faci! Bafta in continuare, si hai cu poze noi!

Link către comentariu

ai toata admiratia mea ! cel mai tare topic de pe vw. felicitari!

imi place f mult interiorul. poti face si fetele de usi cu acelasi material negru in locul celui textil sau de ce nu, toata fata de usa

Link către comentariu

Multumesc frumos...

Pasul urmator este unul foarte mare, greu si important si anume sa reusesc sa strang bani pentru ECU.

Dar intre timp o sa mai fac din partile marunte dar necesare.

Multumesc ca imi sunteti alaturi. Ma ajuta foarte mult din punct de vedere moral...

Revin cu poze cat de curand...

Link către comentariu

imi place foarte mult masina. :D ai facut-o cu gust ... o sa arate dar o sa si mearga pe masura. :) imi place ca ai simulat diferite chestii in Catia ( mana de inginer ). unde ti-ai facut bordul si diferitele plastice in plush? caut eu cu un prieten asa ceva si inca nu am gasit in Romania. :( .

Link către comentariu

Salut, este o firma in Tg Secuiesc, si cu colaboratori si in Brasov, indiferent unde trimiti, pretul e acelasi, pentru ca se prelucreaza in acelasi loc. Poti sa dai un tel catre dl. Moiceanu Catalin, 0724220575.

Mai sunt inca o gramada de piese simulate in Catia.

Mulrumesc frumos pentru aprecieri.

.

Modificat de v@sy
Link către comentariu

Am reusit printre picatele sa termin cu infoliatul plasticelor de bord...

Rezultatul, sincer este cel la care ma asteptam...;)

Urmeaza manerele de usi...la fel printre picatele...

Wish me luck

post-36663-0-88064700-1313444772_thumb.j

post-36663-0-39472200-1313444786_thumb.j

Link către comentariu

super au iesit... mult noroc in continuare si ai grija de tine.. usor usor le vei termina pe toate si sunt sigur ca la final totul va fi perfect :Driver:

Link către comentariu

Asa este... nu ma voi lasa pana nu va iesi totul asa cum vreau...cat mai aproape de perfectiune.

Link către comentariu

asta stiu :icon_thumright: ...

se vede din poze pasiunea si atentia la detalii si asa mi-am permis sa fac afirmatia asta :Driver:

Modificat de 6kv maniak
Link către comentariu

Inca o portie mica de progrese...

Am reusit sa termin de infoliat marea majoritate a plasticelor pe care intentionam sa le colez...

Golfuletzul a primit si un nou blow off de la HKS pe care nu am putut sa nu-l cosmetizez...dupa cum se vede...

Cu banii in schimb stau cam rau...sunt nevoit sa vand cateva piese ca sa pot sa cumpar calculatorul de motor...

Daca auziti pe careva ca este interesat de o pereche de etrieri din aliaj de aluminium cu 4 pistoane la un pret derizoriu, sau un blow-off monza secvential, reglabil, sau un boost controler digital de la Greedy, va rog sa ma anuntati...m-ar ajuta foarte mult asta...

Pozele le puteti vedea pe acest topic.

Astia sunt etrierii...

Acesta e noul blow-off...

post-36663-0-64100200-1313954572_thumb.j

post-36663-0-38980400-1313954588_thumb.j

post-36663-0-74770100-1313954879_thumb.j

post-36663-0-18904700-1313954924_thumb.j

post-36663-0-37718900-1313955126_thumb.j

post-36663-0-15129300-1313955138_thumb.j

Link către comentariu

inca odata ne uimesti cu atentia la detalii... au iesit super plasticele :icon_thumright:

tineo tot asa si mult noroc cu banii pentru ECU :Driver:

Link către comentariu

Daca ar fi un rau din care sa curga bani cred ca ar fi multe masini frumoase pe meleagurile noastre :)

Link către comentariu

Da...posibil...dar cred ca ar fi si mai multe probleme ca nu te-ai mai decide asa de usor....macar asa stii ca iti permiti sa strangi bani pentru x sau y componenta...:(

Sper sa reusesc sa mai vand din piesele pe care le-am scos la vanzare sa pot sa-mi iau ECU-ul...

Link către comentariu

salut

am citit tot topicul tau cap coada.te admir si te felicit pt tot ce faci si ca esti un model pt multi dintre cei de aici si chiar nu conteaza ce masina ai (model nou sau vechi) cat timp pui pasiune o poti transforma in ceva aparte...

vizavi de interior, fa ceva cu parasolarele si manerele de pe plafon sa fie si ele negre...alt sfat nu am ce sa iti dau :)

etrierii de frana merg pe masina mea? ce firma sunt sau de pe ce model de masina i-ai luat? si ce bani vrei pe ei

numai bine si spor la treaba!

Link către comentariu

Multumesc mult Radu pentru cuvintele frumoase.

Da...ma gandeam la un moment dat sa le fac negre, dar apoi am spus sa am si putin contrast sa nu fie foarte monoton...dar cine stie...poate revin la vorba ta...

Din cate am vazut ai un Golf V?

Etrierii merg pe discuri intre 280 si 290 diametrul (ma refer la discuri stoc) sau pe discuri mai mari dar flotante. Initial ii luasem pentru niste discuri de 316mm in diametru.

Importanta este calea de rulare.

Singurul lucru este ca trebuie adaptori in functie de masina. Cam 15 minute si o minte de inginer si desenul de executie pentru adaptori este gata, iar de executat nu este o problema. Materialul este usor de gasit, eu as recomanda un OL 52 - asta am folosit si eu, iar la mine a fost intr-adevar mult de lucru.

Etrierii sunt din aliaj de aluminium, foarte usori (mai bine de jumatate din greutatea celor pe care ii ai acum) din cate stiu eu sunt Brembo sau Girling (eu cand i-am cumparat aveau sigla de pe fata stearsa pentru ca omul vroia sa ii faca clean si sa ii poliseze (fiecare cu pasarelele lui).

Placute se potrivesc cele de pe Mazda RX7.

Ca si bani vreau 200 Euro (exact pretul pe care l-am dat si eu pe ei, pentru ca am mare nevoie de bani).

Daca esti interesat, imi spui si ii pot trimite prin curier sau daca esti din Bv, ne vedem si te uiti la ei si facem deal-ul.

Link către comentariu

Am urmarit fiecare fragment din acest topic in care ai mai postat cate ceva. Nu pot sa spun decat FELICITARI MAESTRE ! Este o masina superba din toate punctele de vedere... Nu am cuvinte. Esti la fel ca mine , atent la cel mai mic detaliu , cu dorinta de a iesi totul perfect. Desi este foarte tarziu , nu ma pot dezlipi de pozele tale. Masina arata excelent , motorul nu mai zic ca nu am ce sa zic... Si a mea este Under Construction si nu stiu daca v-a iesi de sub acest statut curand. Adevarat , mai am pana la motor , dar nu mult. Pasiunea adevarata asa se vede , Munca , Sange , Transpiratie si Lacrimi ... Lucrul facut cu sufletul se cunoaste , cel putin eu il vad :)

Ce sa iti mai zic , multa sanatate , noroc si perseverenta in ceea ce faci !

Extraordinar dupa parerea mea!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am reusit dupa o scurta pauza sa mai fac cate ceva pe la Golfuletz...

Sper sa reusesc sa mai avansez cat de curand

Ce-i drept ca toate miciile detalii necesita extrem de multa migala => mult timp...ex: adaptoarele de difuzoare pe care le-am facut din piese originale.

Here's some pictures...

.

..

...

post-36663-0-70998800-1316378851_thumb.j

post-36663-0-98467100-1316378937_thumb.j

post-36663-0-82903200-1316379079_thumb.j

post-36663-0-62798800-1316379211_thumb.j

Link către comentariu

Am nevoie de ajutor !!!!!

Caut de cateva zile pe net in sus si-n jos o schema electrica sau macar vreo pagina de forum in care sa spuna careva functia firelor de la statia de amplificare originala a Golfului 3 - Nokia DSP

Ma intereseaza care fire sunt folosite pentru input-ul de semnal audio...restul le-am cam dibuit...(front l/r, rear l/r, power, ground, on/off).

Daca gaseste cineva ceva care m-ar putea ajuta, va rog sa imi scrieti.

Multumesc mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!