Jump to content

Golf Mk3

bv08vzx

Postare recomandată

Da,asa este...intai trebuie sa termin cu partea electrica pentru a ma apuca de montat la loc totul...

Acum m-am apucat sa proiectez cablajul pentru sistemul audio...multe fire si trebuie sa le fac asa cum trebuie ca sa iasa bine...

O sa revin cu poze...

Link către comentariu
  • Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bv08vzx

154

• dreamer

19

• bogmotorsport

16

• mabial

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pot spune ca sunt destul de multumit pentru progresele din weekend-ul acesta...

Vineri am reusit sa termin de scris prgramul pentru Messer-ul de taiat in coordonate, am debitat piesa si apoi am planat ambele fete pe masina de rectificat...

Rezultatul a fost foarte bun, iar sambata am reusit sa plasez si sa gauresc placa foarte exact, dupa gaurile de pe galeria originala...

Pot spune ca a fost destul de greu sa copiez si sa fac desenul pentru flansa aceasta, pentru ca sunt multe forme cu raza combinate stanga dreapta, pe care este imposibil sa le masori exact daca nu ai nici un punct te reper decat in aer (doar cu un laser de copiat,dar din pacate scula era ocupata cand am avut eu nevoie...asa ca...)...dar...pana la urma a fost ok...

Am demontat galeria de admisie si am inceput sa creieresc...

Extrem de complicat va fi sa gasesc traseul optim dat fiind faptul ca spatiul in care sunt nevoit sa ma incadrez este foarte ingust...dar pana la urma sunt convins ca voi reusi sa fac o treaba buna...

post-36663-0-22163600-1298803176_thumb.j

post-36663-0-16790000-1298803189_thumb.j

post-36663-0-60743700-1298803200_thumb.j

post-36663-0-00481500-1298803210_thumb.j

post-36663-0-10267600-1298803225_thumb.j

Link către comentariu

Bordul este posibil sa fie gata deja, inca nu am vbt cu omu, dar sapt asta sper sa ajung pana la el in tg secuiesc sa il iau.

Stopurile le-am dat la vopsit, si de asemenea sapt asta ar trebui sa fie gata...totul in int lor voi reconfigura si va arata foarte bine, iar luminile - frana, pozitie si semnalizare nu vor mai fi la locul lor...:):P mai multe nu va spun, va las sa vedeti cand vor fi gata...

sincer configuratia asta nu am vazut-o la nimeni si sincer cel mai imp este sa imi placa mie...:D

Link către comentariu

Prima varianta de exhaust manifold - o prima schitza la dimensiunile reale pentru a-mi face o idee despre ce va urma...

post-36663-0-80222400-1298899106_thumb.j

post-36663-0-65253700-1298899112_thumb.j

Link către comentariu

Am terminat astazi de matuit si pregatit stopurile, si urmeaza cel mai probabil ca pe miercuri sau joi sa le sufle vopsitorul...sper...

Va voi tine la curent si revin cu poze

Link către comentariu

O sa iasa foarte bine zic eu...am vbt cu vopsitorul si maine o sa le sufle sper si probabil ca pe vineri o sa fie gata si polishate ;)

Apoi ceea ce va fi unicat va fi iluminarea mai precis configuratia luminilor...foarte simpla si spun eu de efect ;):)

Link către comentariu

foarte tare ce faci tu aici ! e de admirat !

ps:in leg cu franele, la golf3 gti/vr6 franele au 280mm diametru pe fata. la ibiza/cordoba cupra e aceiasi treaba, asa am si eu pe masina . 256mm e la versiunile cu o idee mai slabe ( 1.6gt , 1.9tdi 90cai , etc )

mult succes in continuare!

Link către comentariu

Asa este, dar eu ce am avut pe fatza a fost de pe un seat toledo si aveau 250mm - le luasem din dezmembrari, si am fost chiar multumit de ele, dar pana in momentul in care am schimbat motorul...deja cam la a 3-a frana mai lunga de la viteza de sa spunem aprox 120-130km/h incepeam sa simt ca au obosit...se incalzeau si se simtea destul de tare cum incep sa devina insuficiente...

Acum am rezolvat problema...;)

Link către comentariu

In sfarsit am reusit sa iau stopurile de la vopsit...

Au iesit foarte bine, chiar asa cum ma asteptam...urmeaza partea cea mai interesanta si anume configuratia luminilor, fapt ce le va face cu adevarat unice...;)

In partea de jos a stopurilor lumina de ceatza si lumina de frana vor fi alaturate pozitiei iar pozitia in felul acesta va deveni o banda lunga cat latimea stopului, de lumina constanta...

Semnalizarea va fi mutata de la locul ei, in locasul minuscul in care nu se afla nimic, din exteriorul stopului (in partea exterioara a luminii de mers inapoi)

Frana se va alatura luminii de mers inapoi - voi gauri spatiul respectiv si in zona respectiva fiind sticla clara, voi folosi bec cu leduri rosii...

Ma gandeam sa nu fie prea putin vizibila semnalizarea ... daca voi observa acest lucru cred ca voi apela la una din ideile americanilor si anume...voi folosi becuri dublu filament pe pozitie si voi semnaliza cu al doilea filament...;)

Saptamana asta ce vine cred ca voi face o proba...

Urmeaza sa termin ceea ce am inceput in weekend si anume montarea discurilor dintate pt abs, si reasamblarea caii de rulare fata...

Dupa ce voi termina cu partea de abs,ma voi apuca de faruri ... o mica si dragutza modificare le vor transforma si pe acestea intr-un unicat...si chiar va arata foarte bine...

Va pun si niste poze sa vedeti cam ce s-a intamplat weekendul asta...;)

Ceea ce este mai nasol este ca trebuie sa schimb rulmentii fatza care s-au facut praf pentru ca am dat jos butucii sa pot pune discurile de ABS...pacat...ma oftic pentru ca erau in stare buna inca...:((

Dar...tinand cont ca toata instalatia ABS impreuna cu 3 din cei 4 senzori (inclusiv pompa frana, menbrana servo, calculator, distribuitor...etc) m-a costat jenant de putin (200 ron) eu zic ca nu este un sacrificiu prea mare inca 100 ron pentru 2 rulmenti...;)

post-36663-0-89116300-1299407435_thumb.j

post-36663-0-61477400-1299407450_thumb.j

post-36663-0-47321300-1299407471_thumb.j

post-36663-0-20000900-1299407540_thumb.j

post-36663-0-07832500-1299407554_thumb.j

post-36663-0-53574500-1299407577_thumb.j

post-36663-0-81320000-1299407854_thumb.j

Link către comentariu

Super au iesit stopurile,sa vedem cum le sta si aprinse si aia e :)

Link către comentariu

Dap...chiar sunt multumit cum au iesit...o sa fac si o proba dupa ce modific putin soclul de becuri, si apoi voi posta pozele...;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma bate gandul sa folosesc o galerie de admisie de motor 2.0l GTI...ramane sa vad daca pot face modificarile necesare pentru adaptare...

Link către comentariu

Nu imi vine sa cred ca nu am reusit de 2 saptamani sa mai fac nimic la masina...:((

Am comandat rulmentii fatza si astept sa vina...apoi sa reusesc sa mai fac cate ceva...;)

Link către comentariu

O sa imi fac un pic de timp sa modific si interiorul stopurilor sa pot sa pun becurile si sa cumpar si cele 2 socluri cu leduri SMD pentru frana si apoi o sa fac poze negresit si o sa le postez...deocamdata nu am apucat pentru ca am avut o perioada destul de nasoala si nah...

Dar urmeaza...

Link către comentariu

Vesti bune...mi-a ajuns in sfarsit filtrul de aer ...si m-am linistit putin...desi l-am gasit la o relativa promotie, tot aveam impresia ca a fost putin cam scump...dar...tinand cont ca mi l-a adus o cunostinta si nu am mai platit transport din state pana in aici...da...297 $ este sa spunem un pret ok...

Este super bine facut, arata foarte bine si am si gasit locul in care il voi monta...;)

O sa postez deocamdata doar o poza de pe net ca nu am mai apucat aseara sa ii fac poza, dar azi sau maine o sa pun si o poza reala cu el.

post-36663-0-74525300-1301469718_thumb.j

Link către comentariu
bogmotorsport

pune si tu poze cu bordul ala si nu mai scrie la altii pe topic sa puna poze ca si tu stai cu masina in barlog si nu pui poze sa salivam aici :blah_:

hai succes si poate ne vedem intr-o zi :Driver:

Link către comentariu

Bah as pune poze cu bordul, dar din pacate inca nu a ajuns la mine in garaj :(( ... am inteles ca este gata, doar ca o anumita persoana (stie el care,) trebuie sa mearga sa il plateasca si sa mi-l aduca...si iaca stau si astept si ma uit la luna...

Iti dai seama ca in momentul in care imi ajunge bordul va inund cu poze...

Azi cred ca imi fac putin timp si o sa pun poze si cu filtrul...my precious...:))

Acum din pacate sunt putin blocat financiar si de o lipsa temporara de timp :)) - ce fain suna - dar cum imi revin ma reapuc de ea...crede-ma ca si eu abia astept sa o termin si sa o scot in oras...;)

Vorbim...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Greu cand ai multe pe cap... am reusit sa pun o poza cu filtrul abia acum...

Si in rest...din pacate foarte putine progrese cu masinutza...este atat de greu incat uneori imi vine sa nici nu mai intru in garaj...foarte foarte greu cand nu ai bani si mai ales cand ai de munca si nu esti platit pentru ca...in fine...incep sa fiu off topic...

Am reusit sa adaptez ambele inele pt ABS pe butucii mei, am reusit sa imi strang bani si sa cumpar rulmenti seriosi si nu ce stiu eu ce producatori fantoma...am luat un set complet fatza spate de rulmenti SKF si sincer desi am platit pe unul singur cat as fi platit pe 4buc de producatori cu calitate indoielnica, nu imi pare rau...am mai facut un pas...

Apoi am reusit sa vopsesc si fuzetele fata si o sa urmeze cat de curand si niste poze...

Mi-am schimbat locul de munca si o sa urmeze o perioada destul de grea pentru ca o sa am destul de mult de invatat, si programul va fi altul, dar de acum inainte nu voi mai avea grija salariului si cu siguranta vor aparea si progrese mai insemnate...so...

NEVER GIVE UP !!!!!!!!!

post-36663-0-29746800-1302298364_thumb.j

Link către comentariu

Salut ... Mai are rost sa te felicit ? Neah ... nu cred ca mai are rost. Ce ai tu ... e ceva deosebit, si sa faci un "extreme makeover" cum l-ai facut tu, si inca il faci, e de apreciat. Dupa ce-ti termini masina, chiar as vrea sa ne vedem ... in 3 ore sunt la Brasov (Bacau here).

Cu toate ca am zis ca nu te felicit ... Nu ma pot abtine - FELICITARI!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!