Jump to content

Golf Mk3

bv08vzx

Postare recomandată

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bv08vzx

154

• dreamer

19

• bogmotorsport

16

• mabial

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum am reusit sa inchei pe ziua de astazi...

Ma bucur ca am reusit sa fac sa functioneze climatronicul si am montat si cele doua torpedouri...

Sincer chiar imi place cum incepe sa prinda forma totul...chiar sunt multumit...

post-36663-0-32482200-1356209073_thumb.j

post-36663-0-99943400-1356209107_thumb.j

Link către comentariu

Fara doar si poate....

Am spus ca este un must in momentul in care o termin .... O sa primeasca o sedinta foto asa cum scrie la carte...

Cred ca o sa ii fac vreo 2 albume in locatii si anotimpuri diferite...

Dupa deja 3,5ani de nevazut luciul soselelor...consider ca merita...ca de munca mea ... Nu mai stau sa ma plang sau sa o iau in calcul...ea saraca asteapta sa o termin si sa o scot...

Link către comentariu

Si cam asa arata si furtunele de racire ...

Totusi, din pacate...kitul asta de la Autobahn88 nu este tocmai exact...pana acum 2 dintre furtune nu se potrivesc de nici un fel...

Unul din ele l-am inlocuit cu unul original si cel de-al doilea cred ca va avea aceeasi soarta...:(

post-36663-0-17827100-1356641357_thumb.j

post-36663-0-97744700-1356641407_thumb.j

Link către comentariu

Revin cu poze de pe la interior, ca si pe acolo am mai progresat...

Modificat de bv08vzx
Link către comentariu

In sfarsit mi-au ajuns si rezervoarele de lichid de servo si de lichid de frana de la vopsit...sincer ... A meritat asteptarea...arata exact asa cum vroiam...

Link către comentariu

Cam asa arata...in locul lor....

Astazi sper sa reusesc sa montez final macar rezervorul de servo...

Si by the way...astazi ajunge si suspensia....so....heeeeellllooooo Santaaa :)) :P

post-36663-0-52630400-1356867540_thumb.j

post-36663-0-75500000-1356867690_thumb.j

Modificat de bv08vzx
Link către comentariu

Si a ajuns si kitul de Air Ride :)) yeeeeeeeee

Acum am ce face si abia astept sa il montez si sa il vad functionanad...:P

post-36663-0-50136800-1356881236_thumb.j

Link către comentariu

ce up "mah", o vinzi? :icon_geek:

La multi ani

Modificat de bogmotorsport
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

:(

Din pacate am constatat ca pachetul continand kitul de suspensie este incomplet...acum trebuie din nou sa astept sa imi trimita restul de componente...electro magnetii, ceva mufe, cateva cuple rapide, etc...

post-36663-0-09119400-1357978356_thumb.j

Modificat de bv08vzx
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am reusit sa montez si planetara de pe partea dreapta, insa am avut o surpriza ....ciudata...

Neschimband fuzetele, logic trebuia sa folosesc capul de planetara vechi...iar cand am aruncat o privire mai atenta, s-a potrivit planetara originala de pe motorul de 1.8 75 cp...cum naiba...iar cutia este cea pe care am luat-o cu motorul de pe passatul vr6...

In fine...ideea este ca am montat-o si am si facut un refill de vaselina in ambele capete...

Sper ca saptamana aceasta sa vina si restul de piese pe care cei din ungaria au uitat sa mi le trimita in kit-ul de airride...

Revin cu poze...

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

cand mai patesti asta , tu sau oricine , anunta-ma , eu am dat 15RON pe ea noua. Nu este prezenta in cataloagele de Romania decat originala la sectiunea piese de interior. Dar , o gasesti la sectiunea manere de usa si yale , aftermarket, la 15 RON . Am cautat in cataloagele de la diversi , la un magazin specializat , iar in variantele On-line , numai asa gasesti ... e valabil pentru toti , ca suntem destui cu prob asta. Bafta cu masina !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!